Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.968
- Πόντοι
- 1.196
Ανέβασε σωστά την αγγελία να καταλάβουμε…Έχει δοκιμάσει κανείς εδώ ;;;
Ανέβασε σωστά την αγγελία να καταλάβουμε…Έχει δοκιμάσει κανείς εδώ ;;;
Θα ήθελα το δικό της πάντως …Ξεχασα να σας αναφερω,η γνωστη Σιμονα η Simona η Simone οπως την ξερει ο καθενας κ οπως την αγαπαει μετα απο κανα μηνα αδιαφοριας μου επανηλθε στελνωντας πρωτη κ στην πρασινη εφαρμογη (ξερετε ποια) παρακαλω.Ειδατε οταν κανουν μαλακια κ πεσεις πεινα μια χαρα κρατανε τα τηλεφωνα μας
Καμία μανιοκαταθλιπτικη θα είναι ....πληρώνεις και θα φύγεις και εσύ με ψυχολογία σκατα κλασική περίπτωση βλάβης ( εγκεφάλου)δηλαδη?
steile plzΞαφνικα μηνυματα στο Viber μου απο ανεξαρτητη:
-καλησπερα (αυτη)
-καλησπερα,τι κανεις? (εγω)
-καλα εσυ? (αυτη)
-κι εγω καλα (εγω)
-χαιρομαι αγαπη ελεγα αν ηθελες να βρεθουμε (αυτη)
ΥΓ:δεν εχουμε βρεθει ποτε και μου εστειλε η ιδια μετα απο πολυ καιρο για ψαρεμα πελατων σταααανταρ
Τυπε την έχεις πάρει αυτή την Simona με τα tattoo ??Αυτη εχει γινει σαν τριαξονικο....προσοχη στα ελευθερα μαγκες
Αν και δεν την έχω συναντήσει για ελεύθερο δεν μου είπε.....την έχεις συναντήσει και σου είπε για ελεύθερο σεξ;Αυτη εχει γινει σαν τριαξονικο....προσοχη στα ελευθερα μαγκες
φίλε σε ποια κοπέλα αναφέρεσαι?Ξεχασα να σας αναφερω,η γνωστη Σιμονα η Simona η Simone οπως την ξερει ο καθενας κ οπως την αγαπαει μετα απο κανα μηνα αδιαφοριας μου επανηλθε στελνωντας πρωτη κ στην πρασινη εφαρμογη (ξερετε ποια) παρακαλω.Ειδατε οταν κανουν μαλακια κ πεσεις πεινα μια χαρα κρατανε τα τηλεφωνα μας
Η ξαδελφη του Ροναλντινιο ηταν...Συναγωνιστές καλησπέρα... Πριν περίπου 20 λεπτά 14.40...εθεάθη μελαχρινό μουνακι με μπλε μπλουζάκι μαύρο μίνι και ψιλοτακουνα πεδιλα έξω από τον Πρίαμο στην Ηλιούπολη... Την ρώτησα αν κάνει ραντεβού αλλά ήταν από την Βραζιλία και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα... Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη... Έχει κανείς καμια πληροφορία???
Πιάσε όλα τα γραφεία και τσέκαρε φωτογραφίεςΣυναγωνιστές καλησπέρα... Πριν περίπου 20 λεπτά 14.40...εθεάθη μελαχρινό μουνακι με μπλε μπλουζάκι μαύρο μίνι και ψιλοτακουνα πεδιλα έξω από τον Πρίαμο στην Ηλιούπολη... Την ρώτησα αν κάνει ραντεβού αλλά ήταν από την Βραζιλία και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα... Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη... Έχει κανείς καμια πληροφορία???
Γαμησε τα... Να νυχτώσουμε...Πιάσε όλα τα γραφεία και τσέκαρε φωτογραφίες
Τις έστειλες μην?Μια γκόμενα στο ινσταγκραμ blnd_212 την ξέρει κανείς ;κάνει βίζιτες;
Όχι είναι με αίτημα...δεν φαίνεται του επαγγέλματος...Τις έστειλες μην?
Ξανθια που στηνει τους παντες και ειναι και επικυνδυνη,εγω δεν ειμαι παντρεμενος ουτε σε σχεση,οσοι ειναι μακρια απο αυτην.φίλε σε ποια κοπέλα αναφέρεσαι?
τι να στειλω παιχταρα μου χαχαsteile plz
Ξανθια που στηνει αρκετους και ειναι κινδυνος αν εχεις σχεση/γαμο,στειλε μου αν θες τηλ της εφοσον εισαι χαλαρα αλλιως θα χεις θεματα αν δε προσεχειςΠοια ανεξαρτητη ειναι Μυστη.
Δεν μας ειπες?
Το Τηλ.της?
Ναι ισχυει,αν εισαι ελευθερος μονο,αλλιως ειναι επικινδυνηΝαι ναι.... Ξανθομαλλούσα, πορνοστάρ, που αργεί 5 ώρες και έχει εξαφανιστεί απο εδώ λόγω καραμούζας... Το έκανε και σε συναγωνιστή παντρεμένο αυτό και του γάμησε το σπίτι.
Καλημερα,στειλε μου οταν βρεις χρονο να στα εξηγησω τσακ μπαμ (υπαρχει αγγελια της ειναι μαυρη)Ποια σιμονα λες? Στείλε πμ