αν φύγουν οι μπογιές στο ντούζ
της ρίχνεις 150 κλωτσιές.
αν φύγουν οι μπογιές στο ντούζ
Γεια σου και σένα !Γεια σε όλους... καλό Σ.Κ...
Ρε μάγκες μια ερώτηση γιατί είμαι νέος σε αυτά και εμένα επαρχία και εχω κάνει out call στο χώρο μου ή in call στην κοπέλα. Τώρα που ήρθα Αθηνα.. Πως πάει η φάση με τις τυπισσες που κάνουν ραντεβού μόνο σε ξενοδοχεία (bill, priamo κτλ); Λέει άλλη 100€ πχ. Εσυ πρέπει να κλείσεις δωμάτιο; Και το δωμάτιο το πληρώνεις εσυ; Ή απλά χρησιμοποιούν το χώρο αυτές σαν δικό τους και κάνουν αυτές το booking και το πληρώνουν; Γιατί αν πληρώσεις και το δωμάτιο δεν είναι 100.. είναι 150 + πχ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ειναι η παολα που δουλευε παλια στο φυλης 104Πάολα 6981159017 στο χώρο μου η hotel
Είμαι η Πάολα γνωστή κοπέλα του Φυλής 104 και Κατεχάκη 8 είμαι ελληνίδα 33 χρονών μελαχρινή με έντονες καμπύλες πού θα σε κάνουν να περάσεις ατελείωτες στιγμές μαζί μου.Αν θέλεις κάποιο ραντεβού σε δικό σου χώρο ή σε κάποιο ξενοδοχείο κάλεσέ με. Όσο για το bdsm θα σου μείνει αξέχαστο για όσους...kanesex.com
Η συγκεκριμένη μου είπε να ρωτήσω για αυτήν και θα μου πουν. Οπότε ρωτάω τι γνώμες έχετε?
Ευχαριστώ πολύ άρχοντα. Κατατοπιστικότατος και πολύ βοηθητικός.H φάση πάει ως εξής: Οι κοπέλες που δεν έχουν δικό τους χώρο, είτε είναι ανεξάρτητες, είτε από γραφείο έρχονται σε δωμάτιο ξενοδοχείου (συνήθως προτιμούν τα γνωστά που αναφέρεις κι εσύ στο κέντρο) σε δωμάτιο που έχεις κλείσει και περιμένεις. Το δωμάτιο είναι στα δικά σου έξοδα. Άρα πρέπει να το υπολογίσεις στην τελική τιμή. Ουσιαστικά δηλαδή τα 100 ευρώ είναι στην καλύτερη περίπτωση 125. Υπάρχουν και κάποιες κοπέλες που μπορεί να κλείσουν δωμάτιο σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και να δέχονται εκεί πελάτες για όλη την ημέρα, αλλά δεν είναι πολλές και συνήθως δέχονται συγκεκριμένη πελατεία που ήδη ξέρουν κι εμπιστεύονται.
ειναι η παολα που δουλευε παλια στο φυλης 104
τροφαντη καποτε...τωρα την κουβαλαει κλαρκΑυτή η τροφαντη; Έτσι την θυμάμαι
Στείλε τηλέφωνο να ψάξουμε τεμετερον!!Ξαφνικα μηνυματα στο Viber μου απο ανεξαρτητη:
-καλησπερα (αυτη)
-καλησπερα,τι κανεις? (εγω)
-καλα εσυ? (αυτη)
-κι εγω καλα (εγω)
-χαιρομαι αγαπη ελεγα αν ηθελες να βρεθουμε (αυτη)
ΥΓ:δεν εχουμε βρεθει ποτε και μου εστειλε η ιδια μετα απο πολυ καιρο για ψαρεμα πελατων σταααανταρ
Σου ρχεται!Στείλε τηλέφωνο να ψάξουμε τεμετερον!!
Γειά σου ομορφιά μουΓεια σε όλους... καλό Σ.Κ...
Τηλ?Ξεχασα να σας αναφερω,η γνωστη Σιμονα η Simona η Simone οπως την ξερει ο καθενας κ οπως την αγαπαει μετα απο κανα μηνα αδιαφοριας μου επανηλθε στελνωντας πρωτη κ στην πρασινη εφαρμογη (ξερετε ποια) παρακαλω.Ειδατε οταν κανουν μαλακια κ πεσεις πεινα μια χαρα κρατανε τα τηλεφωνα μας
Τηλ?Ξαφνικα μηνυματα στο Viber μου απο ανεξαρτητη:
-καλησπερα (αυτη)
-καλα εσυ? (αυτη)
-κι εγω καλα (εγω)
ΥΓ:δεν εχουμε βρεθει ποτε και μου εστειλε η ιδια μετα απο πολυ καιρο για ψαρεμα πελατων σταααανταρ
Ποια ανεξαρτητη ειναι Μυστη.Ξαφνικα μηνυματα στο Viber μου απο ανεξαρτητη:
-καλησπερα (αυτη)
-καλα εσυ? (αυτη)
-κι εγω καλα (εγω)
τονιζωωω [ εεεαααννν ] μπορεσεις να διαθεσεις αυτα τα λεφτα [ αν και ειναι λιγοοοο δαγκωμαα η τιμηηη ] να πας θα αρμέξεις αρκετα καλα
η Βανα ειναι η γνωστη να υποθεσω κατα μεσο ορο ικανοποιητικα κομεντ για την αφεντια τηςΓειά σου .. Είμαι η.. Vana GR - Love List
❤️ 6981873648 Γεια σου είμαι η Βάνα .. Vana GR 100% ελληνίδα ύψος 1,76 μελαχροινή .. μπορώ να σου προσφέρω χαλαρωτικό μασαζ σε όλα […]www.lovelist.com.gr
Έχεις όρεξη για σεξ; Αναστασία 39 χρονών Ελληνίδα με πλούσιο φυσικό στήθος - Love List
Είμαι η Αναστασία 39 χρονών Ελληνίδα ανεξάρτητη, καστανή με πλούσιο φυσικό στήθος και πολύ όμορφο πρόσωπο, 167 ύψος, 55 κιλά. Έρχομαι στο χώρο σου ή […]www.lovelist.com.gr
Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτά τα κορίτσια?
Μαρίνα εννοεις την Ρωσιδα Μιλφαρα ? Εχεις τηλεφωνο της .Αν ναι στειλτο ,ευχαριστωΗ μόνη που αξίζει απο τα 60 και κάτω είναι η Μαρίνα . Όταν βλέπω αγγελίες με 60,50 τις προσπερνώ χωρίς να τις διαβάσω . Προσωπικά αποφεύγω τις διαθέσιμες αυτου του κόστους .
Δώσε τηλέφωνο αν θες να δω κάτι... καλημέρα!!Ξαφνικα μηνυματα στο Viber μου απο ανεξαρτητη:
-καλησπερα (αυτη)
-καλα εσυ? (αυτη)
-κι εγω καλα (εγω)