piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.518
- Πόντοι
- 216
Κορμαρα
Λίγες παραθέσεις έκανες παίχτη, βάλε 2-3 ακόμα.
Κορμαρα
Κοιτα ειχα μια αναλογη περιπτωση σαν την δικη σου φιλαρακι δηλαδη και του ζητησε το κοριτσι ενα τριμπλεξ καρδιας, καρδιογραφημα, εξετασεις αιματος απο παθολογο για την περιπτωση της .Αυτα ευχομαι να εχεις επιτυχια.καλησπερα αδερφια. επειδη διαβασα καποιες κριτικες για την ιωαννα34 θα ηθελα να ρωτησω αν την προτεινετε για gfe ? βλεπω οτι οι περισσοτερες κριτικες γραφουν για τρεμαμενα ποδια και μαχες.επειδη ειμαι σε ηλικια εμφραγματος προτιμω τον ηρεμο τροπο !!! παρακαλω , ας μην αρχισουμε τα "αν την πετυχεις" κλπ .εμαι ενημερος οτι η κοπελα ειναι ακριβοθωρητη. οποιος εχει εμπειρια μαζι της ας μου απαντησει ,ειτε δημοσια ειτε με π.μ. .σας ευχαριστω.
Μαγκες ξερει κανεις τ εγινε με την Μυρτω?
Με πόσα χιλιόμετρα δηλαδή?Μάγκες τι προτείνετε αυτή την περίοδο σε νεαρά δοτική?
Άσχετα με τιμή, θα με ενδιέφερε ότι καλύτερο εκτός γραφείου και όχι πολύ δουλεμένη αν γίνεται...
σε αυτο εχω στειλει μνμ αλλά ειμαι σε αναμονη . εαν εχει αλλαξει ας με ενημερωσει καποιος με π.μ. παρακαλω.εντελως ασχετο, το τηλ της ιωαννας τελειωνει σε 696? νομιζα οτι εχει αλλαξει απο αυτο και μετα??
στρωμένο αλλά όχι για πέταμαΜε πόσα χιλιόμετρα δηλαδή?
Μου ήρθε ειδοποίηση στο viber ότι άλλαξε αριθμό κ όνομα αν λέμε για την γυννασμενη πάνταΤο ιδιο θα ρωταγα και εγω . Κερναγε και καμια φωτο . Μηπως την "εδεσαν" που αρχισε να πηγαινει Θεσσαλονικη και Κρητη; Διεγραψε λογαριασμους μαλλον αλλαξε τηλεφωνο
κατι μου λεει οτι θα επιστρεψει στους αγωνες αλλα απο εδω την χάσαμε.
Σε αυτό έχω στείλει κι εγώ, αλλά δεν φαίνεται να είναι ενεργοεντελως ασχετο, το τηλ της ιωαννας τελειωνει σε 696? νομιζα οτι εχει αλλαξει απο αυτο και μετα??
Καλησπέρα. Η συγκεκριμένη ανέβηκε στα μέρη μας και γράφει πως έχει βάση την Αθήνα. Έχεις κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη;
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη ❤️❤️❤️sexygirl
Browse listings and information of seller ❤️❤️❤️sexygirlkanesex.com
Εχει νημα, κλειω κοντουλαΞερουμε κατι εχουμε καμια γνωμηΜικρή Ανεξάρτητη καυλωμένη
Μόνο μηνύματα WhatsApp ή viber και φωνητικό για να ξέρετε ότι είμαι αληθινή 6906753028 ❤️ Δεν θα απαντάω στις κλήσεις Είμαι η Κλειώ μια απλη κοπέλα της διπλανής πόρτας Είμαι 23 ετών ξανθιά με όμορφο πρόσωπο Κοντουλα πληθωρική Ευχάριστη καυλιάρα κ πόλυ γλυκιά για gfe experience Οι συναντήσεις...kanesex.com
Σε ποιο στριπτίτζαδικο
Golden queensΣε ποιο στριπτίτζαδικο