pantilikis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
για αυτο εχει κανεις εμπειρια?
Δίκιο έχεις πιθανότατα, απλά αν δω τέτοιο νούμερο.. δεν ασχολούμαι καν με την αγγελία :/Αν αναφέρεστε ακόμα στη YANINE γιατί με τόσες παραθέσεις κάτι χάθηκε, το τηλ της είναι γαλλικό: +33644... το 644 είναι μετά τον κωδικό χώρας. By the way +64 : Νέα Ζηλανδία
Κοκκαλιαρικοκαλημερα συντροφοι.......εχει ξεμεινει κανενα κοκαλιαρικο στην αθηνα?
Η Μπελα ονειροπαγιδα είναι???Η Μπέλλα η νοσοκόμα θα σε κάνει καλά - afrodite.club
Είμαι η Μπέλλα πάρε με τηλέφωνο 6975360256 για να γίνω η προσωπική σου νοσοκόμα. Θα κάνω αμέσως διάγνωση στο τί έχεις και ξέρω πολύ καλά τον τρόπο για ναafrodite.clubΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την επερνα συχνά και στο στούντιο και σέ ξενοδοχείο τά τελευταία χρόνια την έχω χάσει σταμάτησε; Ούτε το τηλ ισχύει ξέρει κανένας;
Ναι τήν είχα πάρει πολλές φορές αλλά από τό 21 δεν ξέρω τό τηλ της κάτι έχει πάθειΗ Μπελα ονειροπαγιδα είναι???
Βοηθα και λίγο ρε τυπε! Όχι μόνο να παίρνεις τις πληροφορίες μας! Ήταν καλή;Ναι τήν είχα πάρει πολλές φορές αλλά από τό 21 δεν ξέρω τό τηλ της κάτι έχει πάθει
Τύπε εμένα 150 με 200 μου ζητάνε, της παναγιάς τα μάτια καμίαΚαμια που να μην ζηταει της παναγιας τα ματια και να δουλευει παιζει?
Εσυ εισαι αστειος. Δες πρωτα σε ποιον μιλας προτου πεταξεις την μαλακεια σου.Τύπε εμένα 150 με 200 μου ζητάνε, της παναγιάς τα μάτια καμία
Τύπε σε ποιον μιλάω ????Εσυ εισαι αστειος. Δες πρωτα σε ποιον μιλας προτου πεταξεις την μαλακεια σου.
Σε καποιον που εχει δωσει τα 150 και τα 200 που λες. Αχρηστη πληροφορια εδωσες.Τύπε σε ποιον μιλάω ????
Μη με κρατας σε αγωνία
Ώχου ρε φίλε, πολύ σοβαρα τα παίρνεις όσα λέμε εδω μέσα...Σε καποιον που εχει δωσει τα 150 και τα 200 που λες. Αχρηστη πληροφορια εδωσες.
Ναι αλλα ειμαι σε μια πολη που δεν γνωριζο και ψαχνω να γαμησω και δεν βοηθας!Ώχου ρε φίλε, πολύ σοβαρα τα παίρνεις όσα λέμε εδω μέσα...
Χαλαρά, στο μπου είμαστε
Πες μας τι ψάχνεις...εδω ειναι ολο το μπουΝαι αλλα ειμαι σε μια πολη που δεν γνωριζο και ψαχνω να γαμησω και δεν βοηθας!