Petros dixos telos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 21
Μαρίνα 60 αν τη πετύχεις.top 2-3 ανεξαρτητες αθηνα ;
Αν τη πετύχεις και κλείσεις ραντεβού να πας να παίξεις και ένα Τζόκερ βέβαια γιατί θα είναι η μέρα σου.
Μαρίνα 60 αν τη πετύχεις.top 2-3 ανεξαρτητες αθηνα ;
Φυλής εχει 20 Ε κάπου αλλου εχει 10Φυλής.. με 10 ευρω.. σου μενουνε 90..
Δεν είναι έτσι όπως τα λες , η Μαρίνα το σηκώνει το τλφνο όταν είναι μόνη της . Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα επικοινωνίας μαζί της. Αν δεν στο σηκώνει μπορείς άνετα να της στείλεις ένα μνμ ότι θες ραντεβού και θα σε καλέσει.Μαρίνα 60 αν τη πετύχεις.
Αν τη πετύχεις και κλείσεις ραντεβού να πας να παίξεις και ένα Τζόκερ βέβαια γιατί θα είναι η μέρα σου.
Δεν γνωριζω μαν μουΦυλής εχει 20 Ε κάπου αλλου εχει 10
Εδώ και πάρα πολύ καιρό και τηλέφωνο σε διάφορες ώρες και μηνύματα. Και τίποταΔεν είναι έτσι όπως τα λες , η Μαρίνα το σηκώνει το τλφνο όταν είναι μόνη της . Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα επικοινωνίας μαζί της. Αν δεν στο σηκώνει μπορείς άνετα να της στείλεις ένα μνμ ότι θες ραντεβού και θα σε καλέσει.
Νασαι καλα φιλεΔεν γνωριζω μαν μου
Άννα πιπινάκι Μαρία Μολδαβή ΧριστίναxxxxΚαμια τιμια προταση μεχρι το 100αρικο υπαρχει;
Πηρες ποτέ απάντηση εδώ μπράδερ;; Έστειλα σημερα.Έχω στείλει μήνυμα . Εάν απάντηση ενημερώνω
Login • Instagram
Καμία ....Πηρες ποτέ απάντηση εδώ μπράδερ;; Έστειλα σημερα.
Αρα φεικ..Θενκ γιου για το update.Καμία ....
Δεν έχεις WhatsApp και viber, ενώ το δηλωνει. Κακό σημαδιti engine ανεξαρτηρη???real???
![]()
Είμαι η Έλενα Ελληνίδα, πολύ σέξι παρουσία για άντρες που ψάχνουν μια νέα όμορφη γυναίκα. - afrodite.club
Είμαι η Έλενα Ελληνίδα, πολύ σέξι παρουσία για άντρες που ψάχνουν μια νέα όμορφη γυναίκα. Το πρόγραμμά μου κρατάει 1 ολόκληρη ώρα και περιλαμβάνειafrodite.club
Αληθινή ή φέικ και εδώ;;ti engine ανεξαρτηρη???real???
![]()
Είμαι η Έλενα Ελληνίδα, πολύ σέξι παρουσία για άντρες που ψάχνουν μια νέα όμορφη γυναίκα. - afrodite.club
Είμαι η Έλενα Ελληνίδα, πολύ σέξι παρουσία για άντρες που ψάχνουν μια νέα όμορφη γυναίκα. Το πρόγραμμά μου κρατάει 1 ολόκληρη ώρα και περιλαμβάνειafrodite.club
Ποιες είναι αυτές φίλε; Έχουν νήμα εδώ;Και οι 2 δυνατές. Η Μαίρη παλιά καραβάνα αλλα η Αναστασία νεοφερμένη γεμάτη από δίψα για δράση.
ti engine ανεξαρτηρη???real???
![]()
Δεν έχεις WhatsApp και viber, ενώ το δηλωνει. Κακό σημαδι
...ρε μαγκες ψαξτε το και λιγο!!! Μια αναζητηση με το τηλεφωνο εβγαλε 2-3 κοπελες με το ιδιο νουμερο και σε μια σελιδα αγγελιων εβγαλε ενα προφιλ με 10 νουμερα και 10 κοπελες (αναμεσα και η "δικια" σας)!Αληθινή ή φέικ και εδώ;;
@bigmountain αυτό εννοείς ή με έχει προλάβει κ άλλος?Ρε μάγκες μου φαίνεται μια μέρα πρέπει να πάρουμε καρεκλιτσες τραπεζάκι καφεδάκι μπυριτσες κ να κάτσουμε έξω από το Bill να κοζαρουμε την πασαρέλα![]()
Μην πας .Υπερβολικά αδύνατη και με μέτριες υπηρεσίες. Όχι κακές αλλά μέτριες....μαγκα μου η Κιαρα ειναι , τωρα ειναι στους Αγγελους. Ψηνομουν αλλα δν ακουσα κ τα καλυτερα
![]()