gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.673
- Πόντοι
- 4.027
Προς νότιο ειρηνικό θα το προσδιόριζα. Κάνει σολαριουμ ακόμα και το χειμώνα, οπότε μάλλον σε αραπινα θα φέρνει τώρα που είναι καλοκαίρι !!Τύπου Asian?
Προς νότιο ειρηνικό θα το προσδιόριζα. Κάνει σολαριουμ ακόμα και το χειμώνα, οπότε μάλλον σε αραπινα θα φέρνει τώρα που είναι καλοκαίρι !!Τύπου Asian?
Γιατί, φοβάται μην ερωτευτεί και πληγωθεί? Α, ρε καρδιές που καίνε τα μέλη του bou!!
Κ οι χειμώνες??60 καλοκαιρια σίγουρα!
Ναι έχεις δίκιο....τη μπερδεψα με αλλη....καλη είναι... αλλά οταν ξεκινάς με κάτω απο 80 και σήμερα το πας 100 ...... άκυρο για μενα.....στα 100 υπαρχουν πολύ καλύτερες εννοώ....Δεν είμαι δικηγόρος της κοπέλας ,ούτε την προμοταρω και επειδή έχει τύχει να την έχω πάρει δύο φορές ,το προφίλ της είναι πέρα για πέρα αληθινό. Εσύ από που και ως που λες ότι είναι ψεύτικο? Εγώ μπορώ και να βάλω και συνομιλίες μαζί της για του λόγου το αληθές ,εσύ που βασίζεσαι και γράφεις ότι είναι ψεύτικο?????
Ηλικία 30; Μακριά συναγωνιστή, ούτε για 20άρικο δεν κάνει...Πολύ καλό κ κωλαρα!!έχει πάρει κάποιος??είχε κ παλιότερα αγγελία κ νήμα εδώΣτο χορό μου
❤❤❤❤❤❤699.321.68.67❤❤❤❤❤❤❤ε 6993216867 μόνο για Έλληνες παρακαλώ πολύ όχι μηνυμστα, κλήσεις με απόκρυψη δεν απαντω.. Όχι μπαζαρια μασάζ χρεώνεται έξτρα 30ε σεχ και μασάζ για 45 λεπτά είναι 100 ε για μια εκτωνοση ...kanesex.com
Για 100 δεν είναι ,όχι ότι δεν γαμιέται το κορίτσι και είναι μπάζο ,το προσπαθεί ,το παλεύει αλλά στα 100 έχει αρκετές καλύτερες της .Ναι έχεις δίκιο....τη μπερδεψα με αλλη....καλη είναι... αλλά οταν ξεκινάς με κάτω απο 80 και σήμερα το πας 100 ...... άκυρο για μενα.....στα 100 υπαρχουν πολύ καλύτερες εννοώ....
Πόσο πήγε το κούρεμα;Συναγωνιστη, ειδα σημερα το πρωι το ποστ σου και εστειλα μηνυμα στην κοπελα, απαντησε υστερα απο λιγο οποτε κανονισαμε για αμεσα.
Ειναι πολυ αματερ, σωμα οπως φαινεται ωραιο, προσωπο συμπαθητικο με λιγο υπερβολικο βαψιμο, ισως και να μου φανηκε εμενα ετσι επειδη ηταν πρωι.
Αργησε 10 λεπτα, οκ, ειχε κανει μπανιο και δεν εκανε στο δωματιο, μπηκε δυνατα με φιλια, την εστειλα κατω κι εκανε ενα γλυφοκωλι που δεν χρειαστηκε να προχωρησω σε τιποτα παραπανω.
Μετα ζητησα μασαζ που εκανε με χαρα κι εφυγα πολυ χαλαρος.
Αυτή η τύπισσα δεν έχει και μια κόρη, του επαγγέλματος και αυτή; ή την μπερδεύω με άλλη;Εξασκεί το σπορ η συγκεκριμένη; προ 12ετίας την ενθυμούμαι και τότε πρέπει να ήταν τότε πενήντα σίγουρα, ικανοποιητική για τα λεφτά της αλλά έως εκεί.
Μαρια 21Υπαρχει κανενας να προτεινει καμια ελληνιδα ανεξαρτητη αλλην.
Εκτος απο της ειδη γνωστες Αννα24.Αριανδη Ιωαννα34.Ariana. Tzina
Κάποιο τηλ; Λινκ;Μαρια 21
...μαγκα μου εχει σκασει μυτη μια @Sandra~ αλλα δν ξερω τι ψαρια πιανει ακομα, την εχω στα προσεχως. Επισης μια @Kleopatea και μια πιτσιρικα juice η @JuicyKlei0 . Aδοκιμαστες ακομη απο μενα αλλα εχουν νηματα εδω, ριξε μια ματια μπορει να σου κανει κλικ καμμια!Υπαρχει κανενας να προτεινει καμια ελληνιδα ανεξαρτητη αλλην.
Παρασημα, το πιθανοτερο..Ναι θα της το πουνε... Κουβαλα κανα παρασημο και στηριζει απατημενες συζυγους ;
Στηρίζει τον θεσμό του γάμου και της οικογένειαςΝαι θα της το πουνε... Κουβαλα κανα παρασημο και στηριζει απατημενες συζυγους ;
Η κοπέλα των φωτό είναι. Εάν δεν ήτανε θα είχε φάει μακελεμα εδώ στο θρεντ κ δεν θα συζητιόταν 3 σελίδες τώρα. Απλά τσεκαρε τι φάση παίζει.... Φαντάσου μια γυναίκα στην φωτογραφία του γάμου της και φαντάσου την 7 μήνες μετά να πηγαίνει να πληρώσει τα κοινόχρηστα .ο ένας λέει ψεύτικο προφίλ ο άλλος μόνο γλυφοκώλι... αλλά δεν μας είπε αν είναι η κοπέλα των φωτό...
Τόσο χάλια , Μύστη μου ; Έλεγα να της δώσω ραντεβούΗ κοπέλα των φωτό είναι. Εάν δεν ήτανε θα είχε φάει μακελεμα εδώ στο θρεντ κ δεν θα συζητιόταν 3 σελίδες τώρα. Απλά τσεκαρε τι φάση παίζει.... Φαντάσου μια γυναίκα στην φωτογραφία του γάμου της και φαντάσου την 7 μήνες μετά να πηγαίνει να πληρώσει τα κοινόχρηστα .
Υπαρχει κανενας να προτεινει καμια ελληνιδα ανεξαρτητη αλλην.