Swift08
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Έχει καποιοσ εμπειρία
Επειδή σκέφτομαι να την συναντήσω και οι φωτό της κρύβουν κινδύνους, μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για την εμφάνιση; Πρόσωπο και σώμα;Ναι. Τιμια επιλογη για τα λεφτα που ζηταει
Εχει φωτο με φιλτρο βεβαια στο βαιμπερ αλλα θα παρεις μια ιδεα. Σωμα ειναι σχετικα κοντη και βαρυ σκαριΕπειδή σκέφτομαι να την συναντήσω και οι φωτό της κρύβουν κινδύνους, μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για την εμφάνιση; Πρόσωπο και σώμα;
Κολλητέ πριν από αρκετό καιρό που επικοινώνησα με το εν λόγο προφίλ να μάθω λεπτομέρειες μου τα ψιλομασαγε τα έλεγε περίεργα λες κ ήταν λιωμένη..λίγες μέρες μετά που ξαναπήρα μου έστειλε άλλες φωτό για την ίδια κοπέλα μιλώντας,κ άλλες τιμές...![]()
Νταρτανα 19 ετών για χυσιμο όπου θες
Στο χώρο σου για φουλ προγγραμμα 6.9.4.4.3.5.2.0.2.4kanesex.com
Έχει δοκιμάσει κανείς ?
Είδα το πρόσωπο στο βαιμπερ. Όταν λες βαρύ σκαρί, μπυροκοιλι κλπ;Εχει φωτο με φιλτρο βεβαια στο βαιμπερ αλλα θα παρεις μια ιδεα. Σωμα ειναι σχετικα κοντη και βαρυ σκαρι
Είναι αυτή που έγραφε ότι δε θέλει φτωχούς πελάτες στις αγγελίες της..δεν είναι όλες οι φωτό δικές της είχε κ άλλη κοπέλα σε κάποια φάση μαζι,οι φωτό έμειναν η άλλη κοπέλα δεν ξερωΠολύ καλό κ κωλαρα!!έχει πάρει κάποιος??είχε κ παλιότερα αγγελία κ νήμα εδώ![]()
Στο χορό μου από αυριο βόλος
❤❤❤❤❤❤699.321.68.67❤❤❤❤❤❤❤ε 6993216867 μόνο για Έλληνες παρακαλώ πολύ όχι μηνυμστα, κλήσεις με απόκρυψη δεν απαντω.. Όχι μπαζαρια μασάζ χρεώνεται έξτρα σεχ και μασάζ για 45 λεπτά είναι 100 ε για μια εκτωνοση ...μια ώρα 140 ε όλλη νυχτα από 12 μέχρι 5 προι 1500 εkanesex.com
Alize adult club θα βρεις κριτικές. Δουλεύει και σαν ανεξάρτητηΕδώ ξέρουμε κάτι? Μίλησα μαζί της Viber και δεν φαίνεται γραφείο![]()
Ευα σεξι συνοδος - 6944998464
Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σώμα που όταν με αντικρίσεις θα με ερωτευθείς από την πρώτη ματιά. Σκοπός μου να σε χαλαρώσω ώστε να περάσουμε και οι δυο μας υπέροχα καυτά ερωτικά στην διακριτική και εχέμυθη...kanesex.com
Δεν βρήκα κριτικές για την κοπέλα, αλλά για το γραφείο είδα αρκετά παράπονα....Alize adult club θα βρεις κριτικές. Δουλεύει και σαν ανεξάρτητη
Το γραφείο ψιλογιατονπουτσοΔεν βρήκα κριτικές για την κοπέλα, αλλά για το γραφείο είδα αρκετά παράπονα....
Οχι. Μπαμπατσικη ρε παιδι μου γενικα οχι κατι ασχημο πανω τηςΕίδα το πρόσωπο στο βαιμπερ. Όταν λες βαρύ σκαρί, μπυροκοιλι κλπ;
100 τώρα μου είπεΕπιβεβαιώνω ότι έγραψε ένα άλλο μέλος σχετικά με κοπέλα. Είναι ανεξάρτητη όντως , 25 χρονών το πολύ, πετιτ καυλακι ,φυσικά βυζια, ιδρώνει την φανέλα, τον ρουφάει βαθιά, αντέχει σφυροκοπημα δυνατό. Η τιμή της ήταν στα 80, αλλά είχε για καθετί έξτρα δλδ ,κατάποση, κωλος . Στα μείον της βάζει πολύ ζελέ, το οποίο το βγάζει αν της το ζητήσεις. Δεν κλαις τα λεφτά σου και ούτε στήνει. Δύο φορές την πήρα και αυτές μέσω ινστα και όχι τλφνο.
Βασικά αυτή φημίζεται για τα πίσω προσόντα της (αν λέμε την ίδια, αλλά έχει κάνα 2μηνο να μπει στο νήμα της)2 μνμ κ τα 2 για τη νικολ...
πρεπει να ναι τρομερο μουνι η τυπισσα...............
Καλή περίπτωση ( κατά τη γνώμη μου) ωραιο τυπακι και όμορφη με μια εξωτική ομορφιά. Έχω γράψει κι εγώ και ένας συνάδελφος κάνα 2μηνο πριν. Έμπαινε άφοβα!Εδώ ξέρουμε κάτι? Μίλησα μαζί της Viber και δεν φαίνεται γραφείο![]()
Ευα σεξι συνοδος - 6944998464
Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σώμα που όταν με αντικρίσεις θα με ερωτευθείς από την πρώτη ματιά. Σκοπός μου να σε χαλαρώσω ώστε να περάσουμε και οι δυο μας υπέροχα καυτά ερωτικά στην διακριτική και εχέμυθη...kanesex.com
Ευχαριστώ πολύ! Έτσι μου είπε και ένας άλλος φίλος. Πολλά τα 140 αλλά αφού αξίζει χαλάλι γιατί έχει και ωραίο κορμ. Τώρα ειδικά που είπες εξωτική ομορφιά με έφτιαξες!!!Καλή περίπτωση ( κατά τη γνώμη μου) ωραιο τυπακι και όμορφη με μια εξωτική ομορφιά. Έχω γράψει κι εγώ και ένας συνάδελφος κάνα 2μηνο πριν. Έμπαινε άφοβα!
Τύπου Asian?Καλή περίπτωση ( κατά τη γνώμη μου) ωραιο τυπακι και όμορφη με μια εξωτική ομορφιά. Έχω γράψει κι εγώ και ένας συνάδελφος κάνα 2μηνο πριν. Έμπαινε άφοβα!