αβγδεζ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 2.391
Γνωρίζει κάποιος για εδω?
Μακαρι να είναι αληθινό προφίλΚαλημέρα σε όλους !!! Έχει πάρει κανείς ?? Σε μήνυμα που έστειλα ζητάει 160€ με πρωκτικό μέσα......
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
μια χαρα κορμι αλλα προσεχε μην ειναι fake και αρχισει να ζηταει paysafe και καρτες προκαταβολικα και μετα εξαφανιστει...Καλημέρα σε όλους !!! Έχει πάρει κανείς ?? Σε μήνυμα που έστειλα ζητάει 160€ με πρωκτικό μέσα......
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Καλημέρα σε όλους !!! Έχει πάρει κανείς ?? Σε μήνυμα που έστειλα ζητάει 160€ με πρωκτικό μέσα......
Login • Instagram
Βάλε την αγγελιαΚαλησπέρα,
Για την Iro ind γνωρίζει κάποιος κάτι;
100 € -1 h
καποιος εχει σηκωσει ενα προφιλ απο καποια ψωλα με onlyfans και τα εβαλε σε προφιλ "βιζιτας"Η κοπέλα φαίνεται πραγματική και να μιλάει κανονικά ελληνικά. Από την άλλη τα σχόλιά της είναι γεμάτα από fake πακιστανικούς λογαριασμούς όπως πχ εδώ του _ganesh_prajapat12 να γράφει «Είπαμε τα δικά μας κ δωσαμε ραντεβού για την επόμενη συνάντηση που θα είναι πολύ σύντομα Η κοπέλα θέλει τρυφερότητα, απαλότητα κ αγκαλίτσες..» και από κάτω αυτή του απαντάει ευχαριστώ πολύ. Αυτοί οι πακιστανολογαριασμοί πληρώνονται, οπότε κάποιος τα έχει χώσει. Λογικά για να ψήσει κορόιδα και να τους τσιμπήσει λεφτά, είτε με paysafe κλπ είτε με εκβιασμούς
Για τη Ρουμανα ροξυ λες?Παιδιααα μια ροξυ που δούλευε παλιά φυλής και μετά έκανε ραντεβού ξέρεις κανείς πως μπορώ να την βρω ;
Αν ειναι αληθινο το προφιλ, και ειναι οντως αυτη, τοτε φαινεται δυνατο!δεν είναι λίγα, αλλά τρομερό κορμί
Εχει εξτραδακια+++ ! Μιλησα μαζι της! Εχουν αναφερει, οτι δουλευε πριν σε στουντιο!Καλησπέρα,
100 € -1 h
Καλησπέρα,
100 € -1 h
Εμένα σε μήνυμα μου είπε οτι είναι 120€ η ώρα και +50 το πρωκτικόΕχει εξτραδακια+++ ! Μιλησα μαζι της! Εχουν αναφερει, οτι δουλευε πριν σε στουντιο!
Βάλτε μια αγγελία βρε παιδιά να δουμεΕμένα σε μήνυμα μου είπε οτι είναι 120€ η ώρα και +50 το πρωκτικό
Έχουμε τηλ;δεν είναι λίγα, αλλά τρομερό κορμί
Τι διαφορά τιμής incall/outcall , μόνο incall σε αυτές τις τιμές. Δυνατή φαίνεται.Για αυτήν ξέρουμε τίποτα;
Φυσικά,ήταν ότι καλύτερο για πρωκτικό και στοματικο.......ξεσκονίζοντας ένα παλιό καταλογο τηλεφώνων, έπεσε το μάτι μου στην Χριστίνα την καθηγήτρια. Την θυμάστε οι παλιότεροι ;