tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 496
anna24 δεν κάνει πρωκτικο αλλά στα καταπίνει όλα!!!Εχουμε καμια προταση σε skinny/πολυ αδυνατη?
anna24 δεν κάνει πρωκτικο αλλά στα καταπίνει όλα!!!Εχουμε καμια προταση σε skinny/πολυ αδυνατη?
Τον βασικότερο νόμο "Ου μπλέξεις με ανήλικα"γνωρίζουμε τίποτα ?
Τσεκαρισμενο?Τον βασικότερο νόμο "Ου μπλέξεις με ανήλικα"
Δεν είναι πάνω από 15 λέω αλλά λίγο έλεος ρε τι ποσταρουν μερικοίΤον βασικότερο νόμο "Ου μπλέξεις με ανήλικα"
Συγγνώμη έχει ξανά αναφερθεί για την συγκεκριμένη εδώ στο σάιτ? Έστειλα μνμ και απάντησε κανονικά .Πριν τέσσερις μήνες βούιξαν τα κανάλια! Και δω φυσικά έγινε αντίστοιχος χαμούλης.
Πάντως οι φωτογραφίες είναι από Κελλυ Λιοντου... λογικά φεικ είναιΜυστες βρηκα αυτο το προφιλ στο insta 100€ το 3ωρο σε χωρο της Kelly koutouli
Εχει κανεις εμπειρι με τη λεγαμενη; Για fake μου φαινεται
Δεν ειμαι φαν του golden shower..thanksΠήγαινε μαζί της πρώτα να εχεις προσωπική άποψη και μετά έλα εδώ να ρωτήσεις ότι θες
Την εχω τιμησει παλια...anna24 δεν κάνει πρωκτικο αλλά στα καταπίνει όλα!!!
Έχει και άλλες αρετές που προσφέρει η Ιωάννα για να δοκιμάσεις. Διαφορετικά αν δεν σου αρέσει μην σε νοιάζει το τι κάνουν οι άλλοι και γιατί την επιλέγουν. Προφανώς κάτι βρίσκουν.Δεν ειμαι φαν του golden shower..thanks
Ποια είναι η Άννα 24 ? Δεν μπορώ να θυμηθώΚ τι επιλογή ε..η περιβόητη Αννούλα..πιο σίγουρη επιλογή από την πρώτη..
Χαλαρωσε αγαπουλη μου που σου θιξαμε τη πουτανα...που θα σου ζητησουμε και την αδεια για να γραψουμε. Τραβα να σε κατουρησει ρε καραγκιοζη μαλακοκαβλη που θα μας τη πεις κι απο πανω...πρωινιατικαΈχει και άλλες αρετές που προσφέρει η Ιωάννα για να δοκιμάσεις. Διαφορετικά αν δεν σου αρέσει μην σε νοιάζει το τι κάνουν οι άλλοι και γιατί την επιλέγουν. Προφανώς κάτι βρίσκουν.
Αδερφάκι αυτά τα δυο καριολακια είναι τα ανήλικα για τα οποία έιχε γίνει τόσος ντόρος προ καιρού ,αν θυμάσαι στις ειδήσεις , έναν τατουατζη που γαμησε ένα ανήλικο με αντάλλαγμα να της κάνει τατουάζ , συλλάβανε πολύ κόσμο ( και σίγουρα κάποιους από το bou ), για αυτό προσοχήVictoriaaas,19 - Xlist.gr. γνωρίζουμε τίποτα ?
Κατι σε πιο αδυνατο απο Αννουλα? Αερα θες να γαμησεις?Την εχω τιμησει παλια...
Ψαχνω κατι σε πιο αδυνατο, καθημερινο κοντοπουτανο
Μπα, δεν βρέθηκε ήρωας να δοκιμάσει. Όσοι μύστες αποπειράθηκαν, την κάνανε ελαφρώς!Παιδιά θα κάνω μια ερώτηση , παρακαλώ όμως μην με πείτε βρωμιαρη , έχετε σίγουρα δει την Άγγελια μιας που μοιάζει με όρκ , που έχει χώρο στον κορυδαλλό και κάνει πίπες με 10€ , σίγουρα κάποιοι αρχιμυστες από εδώ μέσα την έχουν δοκιμάσει , έχετε γνώμη για αυτήν ;
μακρυα.....ειναι ανηλικη και με πολλα ψυχολογικα......μην πιστεψεις λεξη απο οτι σου πει......πολλα παρε δωσε με τις αρχες και θα μπλεξεις ,ασχετα με το αν εισαι καλος μαζι της η οχι......Victoriaaas,19 - Xlist.gr. γνωρίζουμε τίποτα ?
ΑπατηΠάντως οι φωτογραφίες είναι από Κελλυ Λιοντου... λογικά φεικ είναι
γενικα μην ασχολεισαι...απανταει κανονικα αλλα ειναι θεμα χρονου να μπλεξεις....παντως αν το ριψοκυνδινεψεις θα δεις οτι τελικα δεν αξιζε τον κοπο......κανε λιγη υπομονη....απο αυγουστο και μετα ειναι κομπλεΣυγγνώμη έχει ξανά αναφερθεί για την συγκεκριμένη εδώ στο σάιτ? Έστειλα μνμ και απάντησε κανονικά .