Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.722
- Πόντοι
- 456
Όλες μουφα δηλαδή Τελη Σταλόνε;
Ξέρουμε αν υπάρχει καρτέλα με κριτικές ή αν έχει εμπειρία πρόσφατη κάποιος συνάδελφος; η κοπέλα από πρόσωπο τι λέει;Αυτή είναι η φίλη της
Aννα Ρωσιδα μια καυλα σε περιμενει !! 6999566954
Ειμαι η Αννα 38 χρονων μια γυναικα 1.72 υψος με ατελειωτα ποδια και φυσικες βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο αναμεσα τους !!! Θα σου κανω μασαζ ερωτικο/χαλαρωτικο και μετα θα χαθεις στην καυλα απο την ελευθερη πιπα μου μεχρι να στον κανω σκληρο για το υγρο μου μουνακι!!! Το προγραμμα μου ειναι...kanesex.com
Αυτή είναι η φίλη της
Aννα Ρωσιδα μια καυλα σε περιμενει !! 6999566954
Ειμαι η Αννα 38 χρονων μια γυναικα 1.72 υψος με ατελειωτα ποδια και φυσικες βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο αναμεσα τους !!! Θα σου κανω μασαζ ερωτικο/χαλαρωτικο και μετα θα χαθεις στην καυλα απο την ελευθερη πιπα μου μεχρι να στον κανω σκληρο για το υγρο μου μουνακι!!! Το προγραμμα μου ειναι...kanesex.com
Άσε τη Μαρίνα μη μπλέξεις μαζί της έχει ένα γκόμενο Ρουμάνο που τη ζηλεύει και την παρακολουθεί μπορεί να μπλέξεις και είναι πολύ μέτρια και ατσουμπαλο σώμα.εχει και μια αλλη φιλη Μαρινα που ειχα δει προσφατα σε αγγελια, εκεινη ελεγα εγω
Το τηλέφωνο είναι λάθος ...δυναμικη κοπελαρα
Δυναμικη κοπελαρα ζεστη ομορφια χαρουμενη, υποσχομενη τρελλα παιχνιδια σε περιμενω στον ολοκαθαρο στο χωρο μου με εχεμυθεια στο κεντρο της αθηνας τηλ 699568735kanesex.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Το τηλέφωνο είναι λάθος ...
9 ψηφία όχι 10 ....
Το μέτρια εμφάνιση τρώγεται.Άσε τη Μαρίνα μη μπλέξεις μαζί της έχει ένα γκόμενο Ρουμάνο που τη ζηλεύει και την παρακολουθεί μπορεί να μπλέξεις και είναι πολύ μέτρια και ατσουμπαλο σώμα.
Είναι από αυτούς που δεν έχουν σβέρκο .Το μέτρια εμφάνιση τρώγεται.
Το έχει γκόμενο αλλοδαπό, που ζηλεύει και την παρακολουθεί, αλλάζει τελείως το πράγμα.
ΑΝ είναι και κανένας τύπος του Κοινού Ποινικού Δικαίου, άστα βραστα εκεί...
Κοινώς μακριά!
Κυρια Ριτα;Κρυφό στούντιο, Πατησίων. Χρωστάω κριτική. Θα την κάνω μετά την δεύτερη επίσκεψη για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
λειπει ενα 9αρη,εκει στα πολλα...Το τηλέφωνο είναι λάθος ...
9 ψηφία όχι 10 ....
Όχι ανεξάρτητες ίσον μεγάλο ρίσκο δεν διαφωνώ βέβαια ότι και στα γραφεία υπάρχει μεγάλο ρίσκο αλλά αν πετύχεις ένα αξιότιμο γραφείο μπορεί να σου δώσει μία λύση
ΓραφειοΕχει δοκιμασει καποιος;Νικολ με πραγματικές φοτο χωρίς φίλτρα
Νικολ 27 χρόνον, κοντουλα με ωραίο κορμάκι και γλυκό προσωπάκι, ντροπαλή και γλυκα σε παριμενει στο χώρο τής για αξέχαστες στιγμές όλες φωτογραφίες ειναι πραγματικές χωρίς φίλτρα 6940980316kanesex.com
Στο χώρο τους , τουλάχιστον γλιτώνεις το ξενοδοχείο . Με κάνα 100-120€ κανείς παρτουζιτσα ! Δοκίμασε κάποιος ;Για εδώ ξέρουμε τίποτα?
ΜΙΛΦΑΡA 6940250820
Έλα να γλεντήσουμε σημερα σε διακριτικό χωρο μου Εχω Βιζαρες και κωλαρα κανω και αυταρχικο 6940250820..kanesex.com