dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Όχι δεν είναι η φριμπου αυτή στην αγγελία...και δεν είναι και ανήλικη είναι 21-22
την εχεις συναντησει? αξιζει?
Όχι δεν είναι η φριμπου αυτή στην αγγελία...και δεν είναι και ανήλικη είναι 21-22
Όχι ...αποφεύγω τις φανερά τοξικομανείςτην εχεις συναντησει? αξιζει?
Στο insta προφανώς και δεν είναι. Στην αγγελία δεν έχω ιδέα.Εάν οι φωτογραφίες είναι δικές της τότε πρόκειται για δυνατό εργαλείο!!
Όχι ...αποφεύγω τις φανερά τοξικομανείς
Φίλη της μπουρουπου είναι , συνέχεια ανεβάζουν μαζί στορυ . Ένα μπαζο είναι κ αυτή οπτικά , αλλά περί ορέξεως ….Ξερεις κανεις τπτ για αυτην SIMONA6948851619 σε περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο
Ποια είναι αυτή; Γιατί έχασα την μπάλαΝαι.50 γιουρια το χε..ρώτα μαν κι αν πας ενημέρωσε..την είχα πάρει πέρυσι κι ήταν βερυ βαλιου φορ μανι..
Θέλει και 120€Φίλη της μπουρουπου είναι , συνέχεια ανεβάζουν μαζί στορυ . Ένα μπαζο είναι κ αυτή οπτικά , αλλά περί ορέξεως ….
Κύριοι παίρνω τηλέφωνο την Ιζα που τα τελευταία νούμερα είναι 153 και βγαίνει κάτι σαν αυτόματα διακοπή
. Ξέρει κάποιος τι γίνεται. Κάνει ραντεβού ; Σταμάτησε
ouiΗ Βανα κανει αναλ? εστω με εξτρα
Στο ινστα ανεβάζει βίντεο από φριμπομπουκαλα , γραμμές κόκα κλπ ... έχει κάνει και στο ΚΕΘΕΑ κατά καιρούς ανεβάζει βίντεο από μέσακαι αυτη τετοια ειναι? σε μια κληση μου φανηκε ψιλονορμαλ
Για ποια Ιζαμπέλα αναφέρεσαι φίλε μ;Μάγκες καλησπέρα, για ΄δωστε μου λίγο τα φώτα σας
Μεταξύ Ζωή από Κόρινθο και της γνωστής Izabellas , που ηλικιακά είναι κοντά, σε πρόγραμμα ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη ?
Αγγελία ή τηλέφωνο της συναγωνιστή;δεν εχει αλλαξει τηλεφωνο φιλε,το ιδιο εχει.
εδω ειναι Αθηνα.
συναντηση προ ολιγων ημερων λοιπον με το Κατερινακι.
ειχαμε πολυ καιρο να βρεθουμε.
σαν να μην εχει περασει ο χρονος απο πανω της.
διαχρονικα καλο σερβις,ωραιο αδυνατο πετιτ κορμι,προθυμη στον αγωνα,δεν αρνειται τιποτα εκτος αναλ,φιλαει ομορφα και ζεστα,εχει καλο στοματικο με τελειωμα εντος στοματικης κοιλοτητας,που στην περιπτωση μου τα εφτυσε αμεσως λογω παραγωγικοτητας στο πρωτο βολι
ακολουθησε επειτα απο το διαλειμμα και ο δευτερος γυρος οπου και συμμετειχε ενεργα σε ολες τις στασεις που αλλαξαμε, μην κλεβοντας χρονο και θα ακολουθουσε και τριτος,αν δεν βιαζομουν να παω σε αλλη επαγγελματικη υποχρεωση που ειχα στην περιοχη.
η τιμη στα 80€/h την θεωρω πολυ τιμια για την εποχη μας και αρκετα vfm,συγκρινομενη με αλλες ανεξαρτητες κοπελλες, της ιδιας ηλικιας και προσφερομενου σερβις.
Η συγκεκριμένη είναι ενήλικη είχε ανεβάσει μια ψυχιατρική διάγνωση που έγραφε πως είναι 21 ετώνΜακριά από πρεζονια. Οι συγκεκριμένες είναι ψυχικά προβληματικές και χαίρονται που παίρνουν πρεζα. Μπορεί να είναι ανήλικες και να σας κλέψουν, όπου και μπελά θα βρείτε και δεν θα έχετε περιθώρια αντίδρασης. Γεμίσαμε από προβληματικές που μας θέτουν σε πολλούς κινδύνους και δεν αξιζει τον κόπο να ασχολούμαστε κιόλας.
Α εντάξει τότεΗ συγκεκριμένη είναι ενήλικη είχε ανεβάσει μια ψυχιατρική διάγνωση που έγραφε πως είναι 21 ετών
Μάγκες μακριά, την πήρα πριν 1,2 μέρες. Βρωμάνε το μουνι της, δεν έκανε μπάνιο κ όταν την έδιωξα από το δωμάτιο αφού την είχα πληρώσει το σύνολο του ποσού, μου έστειλε τον νταβα που προσπάθησε να μου πάρει κ άλλα λεφτά.Α εντάξει τότε