τι ίδιο είπε κι εμένα, αν δοκιμάσει κανείς ας ενημερώσει130€ 1 ωρα σε χοτελ λέει!!
φαίνεται καλή περίπτωση
τι ίδιο είπε κι εμένα, αν δοκιμάσει κανείς ας ενημερώσει130€ 1 ωρα σε χοτελ λέει!!
Για ποση ωρα θελειςκατα τη γνώμη σας ποια είναι η οικονομικότερη γαμήσιμη βίζιτα της Αθήνας?
εκτός από Μαρίνα 60 που πρέπει να κάνεις τάμα για να τη βρεις
1Για ποση ωρα θελεις
Εδώ μέσα βίντεο κ φωτό άλλο τίποτα. Και τσάμπα . Για πιο λόγο ρε μανάρι . Αφού κανονίζεις με το αντίτιμο για κατιδίαν συνάντηση ;;Σας στέλνω βιντεο φωτο με χρεωση οτι ποσο θελετε εσεις
ε αμα εχει αναδουλεια το γυρνας και onlyfansΕδώ μέσα βίντεο κ φωτό άλλο τίποτα. Και τσάμπα . Για πιο λόγο ρε μανάρι . Αφού κανονίζεις με το αντίτιμο για κατιδίαν συνάντηση ;;
Εκτός κ αν έχω χάσει επεισόδιο
αμα εχει αναδουλειες το καταστημα αναβαθμιζει το μενου....εκτος κι αν πηρε χαμπαρι οτι το ντελιβερι εχει καποια καλα εσοδα και παει να τη βγαλει ξεκουραστα.....ε αμα εχει αναδουλεια το γυρνας και onlyfans
Akalaαμα εχει αναδουλειες το καταστημα αναβαθμιζει το μενου....εκτος κι αν πηρε χαμπαρι οτι το ντελιβερι εχει καποια καλα εσοδα και παει να τη βγαλει ξεκουραστα.....
γενικα μια καλη αρχη για καλες δουλειες ειναι να ανεβαζεις καμια φωτο.Αν δεν το κανεις φαινεται οτι κατι κρυβεις.Η φτιαξε μια αγγελια και βαλε εκει φωτο
Τι να τα κάνουμε;;Σας στέλνω βιντεο φωτο με χρεωση οτι ποσο θελετε εσεις
Πολλά ξέρεις εσύ...παει να τη βγαλει ξεκουραστα.....
Pou na ths anebaswγενικα μια καλη αρχη για καλες δουλειες ειναι να ανεβαζεις καμια φωτο.Αν δεν το κανεις φαινεται οτι κατι κρυβεις.Η φτιαξε μια αγγελια και βαλε εκει φωτο
Η εδώ απλές φότο...ή φτιάξε αγγελία και βάλε το λινκ εδώ...ή άνοιξε νήμα μόνο δικό σου στο sitePou na ths anebasw
Η εδώ απλές φότο...ή φτιάξε αγγελία και βάλε το λινκ εδώ...ή άνοιξε νήμα μόνο δικό σου στο site