Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
7 ημερων προφιλ.μουφα μου μυριζειΓνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τι παίζει εδώ;;;
Χαχαχαχααχαχα λέξη δεν σου παίρνουνποσο βλακας πρεπει να εισαι για να πεις της μουρουπουπου οτι μιλαμε για αυτην εδω
καλά είσαι... τελικά έχει δοκιμάσει κανείς ή εδώ δεν τα λέμε αυτά?Χαχαχαχααχαχα λέξη δεν σου παίρνουν
αν είναι όντως αυτή φύγαμε για Πατρινό καρναβάλι!!!Xara proti fora stin Patra 6944939590
Emanouela tora stin kalamata pare me til mono liges meres 6949093765
Se perimeno na me kalesis mexri 22:00 to vradikanesex.com
Αυτή έχει φώτος της Γιολάντας από Magic Girls τι φάση ? λογικά θα πρέπει να ειναι fake . Οι πιθανότητες να είναι αυτη είναι λιγο χαμηλές
καλά είσαι.
Από εμένα είναι στα όχι τελικάκαλά είσαι... τελικά έχει δοκιμάσει κανείς ή εδώ δεν τα λέμε αυτά?
μιλαμε για τιτανομεγιστο αρχοντομαλακα!ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να πεις της μουρουπουπου οτι μιλαμε για αυτην εδω
Καλά είναι τόσο καμένο το μυαλό της που δεν κατάλαβε τι της ειπανε....ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να πεις της μουρουπουπου οτι μιλαμε για αυτην εδω
Καταδρομική με την κοπέλα (€100 1 ώρα) σε ξενοδοχείο του κέντρου. Ηλικία δηλώνει 28 από Βενεζουέλα. Στα 30+ θα έλεγα εγώ. Πρόσωπο λίγο σπασμένο, λίγο κοιλιά, αλλά όχι αντιαισθητικό για εμένα. Κώλος αφράτος και δέρμα απαλό. Βυζάρα μεγάλη φυσική ελαφρώς πεσμένη αλλα ξεχείλιζε στην παλάμη. Λίγα τατού διάσπαρτα όπου προσωπικά μου άρεσαν. Σόσιαλ ελάχιστα αγγλικά, συνεννόηση με google translate. Στα του αγώνα. Μπάνιο δυστυχώς δεν έκανε όταν μπήκε στο δωμάτιο. Φιλιά δεν επιδίωξα, μόνο ένα πεταχτό δώσαμε στην αρχή. Πίπα αρκετά καλή με προσπάθειες για ντιπ. Αρκετό γλύψιμο αρχιδιών και πέρασε και από βαλβίδα. Πέρασμα προφυλακτικού και ανέβηκε από πάνω όπου κουνήθηκε αρκετά αισθησιακά και είχε ωραία αίσθηση. Γύρισμα στα 4 όπου έδωσα και έδωσε πίεση χωρίς μα και μου. Εδώ μου ήρθαν λίγες μυρωδιές κωλίλας που ήταν και λίγο ξενέρωμα. Ξάπλωμα για πίπα όπου ακούραστη με τελείωσε, τα πήρε στο στόμα χωρίς να βιαστεί, και τα έφτυσε στο μπάνιο. Μπανάκι από μέρος μου (εκείνη ουτε τώρα έκανε). Λίγο σόσιαλ με google translate και δεύτερος γύρος με δικιά της πρωτοβουλία. Αρκετή πίπα, reverse cowgirl που το είχε αρκετά, και ιεραποστολικό. Ξανά πίπα, όπου προσπάθησε αρκετά αλλά δεν τα κατάφερε. Να πω εδώ ότι δε φταίει η κοπέλα, εγώ τελειώνω σπάνια δεύτερη φορά. Λήξη λοιπόν, μπάνιο απο εμένα και από την κοπέλα μετα. Χαιρετίσμούς και αποχώρηση. Συνολικά θα βαθμολογούσα: Βαθμ. Προσώπου: 6.5, Βαθμ. Σώματος: 8.5, Διάθεση Κοπέλας: 8.5, Επικοινωνία: 4, Σχέση Απόδοσης Τιμής: 7. Αν θα ξανασυναντούσα την κοπέλα: ίσως. Γενικά δεν πέρασα άσχημα αλλα το θέμα του μπάνιου με ξενέρωσε κάπως. Συνεννόηση μέσω Viber όπου δεν απαντάει αυτή. Παρόλου αυτα ξανά προσθέτω ότι η κοπέλα έχει ΒΥΖΑΡΕΣ. Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να βοήθησα.Μάλλον αυτή είναι:
Χριστίνα Λατίνα
Καλέσε με και ένα έχω να σου πω , θα σου μείνει αξέχαστο το ραντεβού μαζί μου. Χριστίνα 6931505568kanesex.com
Το εγραψαν πιο πάνω..
Εγώ την ήξερα μαρίνα..
Και πολύ καλά θυμάσαι, όμορφε. Μαρίνα, η νευριάζουσα.
Της το είχαν κλείσει το προηγούμενο!!7 ημερων προφιλ.μουφα μου μυριζει
Γιατι κακο ειναι ολοι μ λεγανε απο που με βρήκανεΓιατί και στην Marcella πρόσφατα, κάποιοι 'καλοθελητές' δεν της το σφυρίξανε για το σίτε?
Άμα η άλλη δεν κάνει ένα ντουζάκι στο ενδιάμεσο, γάμησετα.Καταδρομική με την κοπέλα (€100 1 ώρα) σε ξενοδοχείο του κέντρου. Ηλικία δηλώνει 28 από Βενεζουέλα. Στα 30+ θα έλεγα εγώ. Πρόσωπο λίγο σπασμένο, λίγο κοιλιά, αλλά όχι αντιαισθητικό για εμένα. Κώλος αφράτος και δέρμα απαλό. Βυζάρα μεγάλη φυσική ελαφρώς πεσμένη αλλα ξεχείλιζε στην παλάμη. Λίγα τατού διάσπαρτα όπου προσωπικά μου άρεσαν. Σόσιαλ ελάχιστα αγγλικά, συνεννόηση με google translate. Στα του αγώνα. Μπάνιο δυστυχώς δεν έκανε όταν μπήκε στο δωμάτιο. Φιλιά δεν επιδίωξα, μόνο ένα πεταχτό δώσαμε στην αρχή. Πίπα αρκετά καλή με προσπάθειες για ντιπ. Αρκετό γλύψιμο αρχιδιών και πέρασε και από βαλβίδα. Πέρασμα προφυλακτικού και ανέβηκε από πάνω όπου κουνήθηκε αρκετά αισθησιακά και είχε ωραία αίσθηση. Γύρισμα στα 4 όπου έδωσα και έδωσε πίεση χωρίς μα και μου. Εδώ μου ήρθαν λίγες μυρωδιές κωλίλας που ήταν και λίγο ξενέρωμα. Ξάπλωμα για πίπα όπου ακούραστη με τελείωσε, τα πήρε στο στόμα χωρίς να βιαστεί, και τα έφτυσε στο μπάνιο. Μπανάκι από μέρος μου (εκείνη ουτε τώρα έκανε). Λίγο σόσιαλ με google translate και δεύτερος γύρος με δικιά της πρωτοβουλία. Αρκετή πίπα, reverse cowgirl που το είχε αρκετά, και ιεραποστολικό. Ξανά πίπα, όπου προσπάθησε αρκετά αλλά δεν τα κατάφερε. Να πω εδώ ότι δε φταίει η κοπέλα, εγώ τελειώνω σπάνια δεύτερη φορά. Λήξη λοιπόν, μπάνιο απο εμένα και από την κοπέλα μετα. Χαιρετίσμούς και αποχώρηση. Συνολικά θα βαθμολογούσα: Βαθμ. Προσώπου: 6.5, Βαθμ. Σώματος: 8.5, Διάθεση Κοπέλας: 8.5, Επικοινωνία: 4, Σχέση Απόδοσης Τιμής: 7. Αν θα ξανασυναντούσα την κοπέλα: ίσως. Γενικά δεν πέρασα άσχημα αλλα το θέμα του μπάνιου με ξενέρωσε κάπως. Συνεννόηση μέσω Viber όπου δεν απαντάει αυτή. Παρόλου αυτα ξανά προσθέτω ότι η κοπέλα έχει ΒΥΖΑΡΕΣ. Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να βοήθησα.
130€ 1 ωρα σε χοτελ λέει!!Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τι παίζει εδώ;;;