Pakhs74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2022
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 200
Οχι μου την έστειλε κάποιος γνωστός και ψάχνω τηλ...ΑΠ instagram ειναι ?
Οχι μου την έστειλε κάποιος γνωστός και ψάχνω τηλ...ΑΠ instagram ειναι ?
Μαρίνα χωρίς συζήτηση..το καλύτερο γαμησι στην Αθήνα η πιο απολαυστκ
καλημερα . υπαρχει καποιο λινκ της Μαρινας?Μαρίνα χωρίς συζήτηση..το καλύτερο γαμησι στην Αθήνα η πιο απολαυστική
Σου την εστειλε γνωστος ΧΩΡΙΣ να χει δοκιμασει-σου χει δωσει τηλ? Τυπου βρηκε κατι τυχαια και σου λεει κανε συ το κασκαντεριλικι?Οχι μου την έστειλε κάποιος γνωστός και ψάχνω τηλ...
Αυτό σκέφτηκα κ εγώ..τι μλκ είναι αυτό τωρα...βρες την εικονιζόμενη κ κέρδισε....Σου την εστειλε γνωστος ΧΩΡΙΣ να χει δοκιμασει-σου χει δωσει τηλ? Τυπου βρηκε κατι τυχαια και σου λεει κανε συ το κασκαντεριλικι?
Τι πινετε ρε σεις?
Και η τυπισσα θα μπορουσε καλλιστα να ναι μια ραντομ τυπισσα και η φωτο απο το fb της.και λεει το εξυπνοπουλι στον αλλο "ελα δικε μου, δες αυτην, δε ξερω ποια ειναι, το τηλ της και δεν την εχω γαμησει, βρεστηνα εσυ, αμα τη γαμησεις πες εντυπωσεις και μου χρωστας χαρη".Αυτό σκέφτηκα κ εγώ..τι μλκ είναι αυτό τωρα...βρες την εικονιζόμενη κ κέρδισε....
Παίζει κ το κλασσικό σενάριο να ναι καμία πρώην κ να την βγάζει στη φόρα για παλμαρεΚαι η τυπισσα θα μπορουσε καλλιστα να ναι μια ραντομ τυπισσα και η φωτο απο το fb της.και λεει το εξυπνοπουλι στον αλλο "ελα δικε μου, δες αυτην, δε ξερω ποια ειναι, το τηλ της και δεν την εχω γαμησει, βρεστηνα εσυ, αμα τη γαμησεις πες εντυπωσεις και μου χρωστας χαρη".
Και ο αλλος αντι να του πει αει γαμησου μαλακα ποσταρει τη φωτο και ρωτα αν ξερει κανεις τιποτα.Ακομα μαρτης btw, που να σφιξουν οι ζεστες
Θα βαζε προσωπικη.Αυτη ειναι φωτο τοιχου.Για ματακια-stalker τον κοβω τον "ενημερωτη". Μου ρχεται στο μυαλο ενας λιγδιαρης τσιμπουρης που ολο ρωταει για να παιρνει ματι και ποτε δε γαμαει και ελεγε θα προτεινει ανεξαρτητη που "ανακαλυψε" με PM(μην τον κακολογησουμε ντε αν το γραφε δημοσια!)και 6-7 ευπιστοι η απελπισμενοι μαλακες ακομα περιμενουν το κρυφο θησαυροΠαίζει κ το κλασσικό σενάριο να ναι καμία πρώην κ να την βγάζει στη φόρα για παλμαρε
Ισως έχεις κ δίκιο όσο για τον λιγδιαρη που λες.. ποιον απ' όλους;;;Θα βαζε προσωπικη.Αυτη ειναι φωτο τοιχου.Για ματακια-stalker τον κοβω τον "ενημερωτη". Μου ρχεται στο μυαλο ενας λιγδιαρης τσιμπουρης που ολο ρωταει για να παιρνει ματι και ποτε δε γαμαει και ελεγε θα προτεινει ανεξαρτητη που "ανακαλυψε" με PM(μην τον κακολογησουμε ντε αν το γραφε δημοσια!)και 6-7 ευπιστοι η απελπισμενοι μαλακες ακομα περιμενουν το κρυφο θησαυρο
Ειναι μπολικοι indeed.ενας βλακας που βαζει συνεχεια θαυμαστικα οταν γραφει,με σπαμαρε και μενα και ολους με ερωτησεις σε pm και αποταν τον εκραξα παταει λαικς σε οποιον με βριζει οταν τσακωνομαιΙσως έχεις κ δίκιο όσο για τον λιγδιαρη που λες.. ποιον απ' όλους;;;
Μην ασχολείσαι τύπε μοίραζε ignoreΕιναι μπολικοι indeed.ενας βλακας που βαζει συνεχεια θαυμαστικα οταν γραφει,με σπαμαρε και μενα και ολους με ερωτησεις σε pm και αποταν τον εκραξα παταει λαικς σε οποιον με βριζει οταν τσακωνομαι
Καλά ανεβάζεις φωτό με πρόσωπο χωρίς καν να ξέρεις αν είναι του χώρου και ψάχνεις πληροφορίες;;; Πόσο βλάξ είσαι; Μήπως καποιος admin να την κατεβάσει; Λέω εγώ τώρα!Καλημέρα φιλαράκια ξέρει κάποιος για μία κοπέλα ονοματη Χαρά; Αξίζει;
Προφίλ του 22 με μόνο 24 μνμ μέσα κ όλα για το μάτι...τα συμπεράσματα δικά σαςΚαλά ανεβάζεις φωτό με πρόσωπο χωρίς καν να ξέρεις αν είναι του χώρου και ψάχνεις πληροφορίες;;; Πόσο βλάξ είσαι; Μήπως καποιος admin να την κατεβάσει; Λέω εγώ τώρα!
Ανεβάζεις φωτό με πρόσωπο ….. τα συμπεράσματα δικά σας!Προφίλ του 22 με μόνο 24 μνμ μέσα κ όλα για το μάτι...τα συμπεράσματα δικά σας
Εύα 6931509169
Νότια προάστια και κέντρο. 9:00 έως 18:00. Το πρόγραμμα μου είναι ελεύθερο στοματικό με ελεύθερα φιλιά διαφορετικές στάσεις μέχρι και δύο εκτόνωσεις στην ώρα στα 100€. Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης μία ώρα πριν. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Ραντεβού μόνο ξενοδοχεία όχι κάτι κον.kanesex.com
μήπως κάποιος μύρισε εδώ;; να μας πει 2 λόγια
Φέρνει λίγο σε ευα30..που είχε νήμα εδώ.. μακάρι να ήταν αυτη
Μια χαρά έγινε μετά κομμάντο,και έκανε και καλό κρεβάτι.Αν ειναι αυτη που νομιζω, ηταν στο μπου πριν 9 χρονια.
Εχει πολλα κονε με νοσοκομους και ψυχιατρεια...λιγο προσοχη!
Κομάντο εσύ δεν μασάς από μεγάλοκοπέλες ούτε από τρελές..Μια χαρά έγινε μετά κομμάντο,και έκανε και καλό κρεβάτι.
Είναι του χώρου παιδιά αυτό είναι σίγουρο....Θα βαζε προσωπικη.Αυτη ειναι φωτο τοιχου.Για ματακια-stalker τον κοβω τον "ενημερωτη". Μου ρχεται στο μυαλο ενας λιγδιαρης τσιμπουρης που ολο ρωταει για να παιρνει ματι και ποτε δε γαμαει και ελεγε θα προτεινει ανεξαρτητη που "ανακαλυψε" με PM(μην τον κακολογησουμε ντε αν το γραφε δημοσια!)και 6-7 ευπιστοι η απελπισμενοι μαλακες ακομα περιμενουν το κρυφο θησαυρο
Αυτό το γαμημενο σινεμά, κατέστρεψε κάποιες,τις πιτσιλισε το κάθε ζόμπι και ο κάθε τρύπιος και την είδανε βιζιτες μετά.Κομάντο εσύ δεν μασάς από μεγάλοκοπέλες ούτε από τρελές..
φιλε η δινεις ινφο αν μπορεις να ταυτοποιησεις οντως με επαγγελματικο προφιλ η παντελως περιττο σχολιοΕίναι του χώρου παιδιά αυτό είναι σίγουρο....