Νάντια Μουναρα 6973438464
εχει κανεις καμια πληροφορία? υπαρχει φωτο και απο Studio αν κανεις αναζήτηση το τηλ...
εχει κανεις καμια πληροφορία? υπαρχει φωτο και απο Studio αν κανεις αναζήτηση το τηλ...
Transformer είναι τύπεΝάντια Μουναρα 6973438464
Ωραίος. Ευχαριστώ. Ζούσα στο εξωτερικο μεχρι πριν λιγο καιρό, τύπε, και δεν έπαιρνα συχνά.αδερφε δεν επιτρεπεται νομιζω λογω παλαιοτητας να ρωτας κατι τετοια.
Nikol - bourdela.com forum
Αγόρια με λένε Νικολ είμαι από Τσεχία και γουσταρω να περναω καλα !www.bourdela.com
Monica Armenian - bourdela.com forum
Γεια σας αγορια με λενε Μονικα , μου αρεσει να περναω καλα΄..................www.bourdela.com
οχι μονο ακριβο αλλα και με πολλα "μη" και παραινεσεις "προσεχε γιατι αντιδρω απροειδοποιητα" .....Νεφελη ενδιαφερον αλλα λιγο ακριβο(με την εννοια δε ξετρελαθηκα κιολας).τις αλλες δε τις ξερω/εχω αποψη
Το αντιδρω απροειδοποιητα δεν το πιασα σαν νοημα.Θα τη ρωταγα διευκρινισεις επιτοπου.Υπαρχει περιπτωση να εννοουσε κατι θετικο τυπου squirting η το λεγε αρνητικα τυπου θα σηκωθω να φυγω μες στη μεση του ραντεβου?οχι μονο ακριβο αλλα και με πολλα "μη" και παραινεσεις "προσεχε γιατι αντιδρω απροειδοποιητα" .....
τριτη φορα που την πηρα και δεν θα το επαναλαβω.
δεν τις καταλαβαινω αυτες τις κυριες .....
αμα ενοχλουνται απο την περιποιηση , και φυσικα καφροι δεν ειμαστε και δεν ζητησαμε bdsm , ας εγκαταλειψουν το σπορ , το οποιο και ειναι ακριβοπληρωμενο 150 € για σαχλαμαρες ....
Πετυχα κατα τις 5 σημερα το απογευμα δυνατο μελαχροινο με βυζαρες την ωρα που εμπαινε στο Carol στο Μικρολιμανο.
Αν καποιος ξερει κατι ας στειλει pm, γιατι θα ηθελα πολυ να δοκιμασει τις αντοχες μου.
Μολις την ειχε αφησει ΙΧ με φατσα τραβελοειδους ( ? )
Τζίνα22 αλλά αλμυρή αδερφέ...Ωραίος. Ευχαριστώ. Ζούσα στο εξωτερικο μεχρι πριν λιγο καιρό, τύπε, και δεν έπαιρνα συχνά.
Σας έχω ένα ακόμα κουίζ. Ανεξάρτητες με προσιτή τιμη ΑΛΛΆ ωραίο πρόσωπο. Καλοσχηματισμενο. Γκόμενες που θα κοιτάζαμε έξω λόγω χαρακτηριστικών και όχι μόνο λόγω σωματοδομης και προσόντων.
δεν νομίζω μου έστειλε φωτο στο viber είναι καλο. αλλά στο κρεββάτι δεν ξερω. στη φωτο φάνηκε και πολύ μικρο. . .Transformer είναι τύπε
Ρε τύπε το γράφει ολοκάθαρα στην αγγελία ότι είναι τρανς τι δε νομίζεις;άσε που κάνει μπαμ κιόλας!δεν νομίζω μου έστειλε φωτο στο viber είναι καλο. αλλά στο κρεββάτι δεν ξερω. στη φωτο φάνηκε και πολύ μικρο. . .
μπορει να θελει να αναβιωσει την κλασσικη ταινια transformer 1Ρε τύπε το γράφει ολοκάθαρα στην αγγελία ότι είναι τρανς τι δε νομίζεις;άσε που κάνει μπαμ κιόλας!
Ο καθένας όπως τη βρίσκει ρε αδερφέ δεν είμαστε εδώ να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μαςμπορει να θελει να αναβιωσει την κλασσικη ταινια transformer 1
Κάνει όντως;Ελάτε μύστες, επικοινώνησε η κορασίδα. Της έριξαν το προφίλ λέει.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Εννοειται αρνητικα το ειπε και το ξεκαθαρισε.Το αντιδρω απροειδοποιητα δεν το πιασα σαν νοημα.Θα τη ρωταγα διευκρινισεις επιτοπου.Υπαρχει περιπτωση να εννοουσε κατι θετικο τυπου squirting η το λεγε αρνητικα τυπου θα σηκωθω να φυγω μες στη μεση του ραντεβου?
Αληθινή είναι, θα τη συναντήσεις μέσω insta αλλά από κοντά δεν εχει σχέση με τις φωτο. Την πήρα πριν 3 χρόνια όταν ήταν ξανθιά και είχε άλλο λογαριασμό στο ινστα με το ίδιο nick και ήταν ξανθιά (όσοι την ξέρουν απο τοτε θυμούνται). Λίγα κιλάκια παραπάνω θα συναντήσετε και σίγουρα λιγότερη φρεσκάδα απ ο,τι στις φωτο. Στον αγώνα είναι άλογο κούρσας, βγάζει όμως μηχανικές κινήσεις και διάθεση ξεπέτας αλλά με καθοδήγηση και επίπονη τη φέρνεις εκεί που θες. Στα θετικά οτι τότε έδινε κωλο.130,00€ / ώρα
Χύσιμο όπου θες
Νομίζω παίζει και αναλ αλλά δεν θυμάμαι. Έσβησα τα μηνύματα γιατι επικοινωνείς μόνο μέσω ινστα και δεν είμαστε να μας τσακωνουν.
Δεν την έχω πάρει ακόμα, θα πάω λογικά την άλλη εβδομάδα
Ακόμα δίνει, δεν πήρα. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ. Ότι έχω γράψει στην κριτική μου κι εγώΑληθινή είναι, θα τη συναντήσεις μέσω insta αλλά από κοντά δεν εχει σχέση με τις φωτο. Την πήρα πριν 3 χρόνια όταν ήταν ξανθιά και είχε άλλο λογαριασμό στο ινστα με το ίδιο nick και ήταν ξανθιά (όσοι την ξέρουν απο τοτε θυμούνται). Λίγα κιλάκια παραπάνω θα συναντήσετε και σίγουρα λιγότερη φρεσκάδα απ ο,τι στις φωτο. Στον αγώνα είναι άλογο κούρσας, βγάζει όμως μηχανικές κινήσεις και διάθεση ξεπέτας αλλά με καθοδήγηση και επίπονη τη φέρνεις εκεί που θες. Στα θετικά οτι τότε έδινε κωλο.
Ιόλη και Ιωάννα.Καλημέρα σε όλους!κάποιο cg μικρόσωμο αδύνατο με όρεξη για παιχνίδι σε λογικές τιμές ξέρουμε?