Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 826
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα φίλε και από εδώ . Η εμφάνιση όπως είπες είναι τούμπανο . Από εκεί και πέρα έχω ανεβάσει την σελίδα του γραφείου το οποίο φαίνεται κανονικά ότι είναι γραφείο , άρα δεν έπαιξε παραπληροφόρηση. Σίγουρα δεν μπορείς να περιμένεις το γσμησι του αιώνα σε μια νέα στον χώρο 19-20 ετών .... Δεν έχει εμπειρία σε αυτήν την ηλικία . Αν έχεις βλέψεις το καλό γζμησι θα πας άνω των 25-30 να έχει φάει και 100 πουτσες . Τώρα αυτό το πιπινι γΛσκτοσ είναι ακόμα νέο. Και η ηλικία το προδίδει αυτό. Ωστόσο για την Καποτά δεν το θεωρώ αρνητικό .... Οι περισσότερες βάζουν , δεν σε ξέρουν και από χθες . Φαντάσου αν αυτή κάνει 5-6-7 ραντεβού την μέρα και δεν βάζει τι θα πάθουμε . Παράσημα και δεν είναι και στρατιωτικός να τα χρειάζομαι. Τώρα για τους αναστεναγμούς... Δυστυχώς, αν δεν της άρεσε η φάση μαζί σου λογικό και επόμενο να ήταν ψεύτικοι . Τουλάχιστον δεν έκατσε κολώνα ενώ δεν είχε ερεθιστεί. Διακρίνω προσπάθεια απτήν νεαρά. Τώρα για γυμνό κλπ έχεις δίκιο δεν μπορώ να κρίνω τι έγινε δεν ήμουν παρών . Ωστόσο όσο πιο καλή υγιεινή έχεις τόσο το καλύτερο για την άνεση που έχει μαζί σου η κάθε κοπέλα.Έκλεισα και εγώ στο κορίτσι που λέει ο Συναγωνιστής. Ας τα πάρουμε με την σειρά. Θετικά. 21 χρονών με απίστευτα ωραίο και γυμνασμενο κορμι και πολύ όμορφο πρόσωπο. Μόνο εκεί τα συν. Πάμε στα μείον. Γραφείο που στέλνει θεραπεύτρια, άρα πιθανόν να έρθει άλλη την επόμενη φορά. Μασάζ νουρου, ο Θεός να το κάνει, φορώντας εσώρουχα και πίεση με χέρια και γόνατα, ούτε γυμνή, ούτε φυσικά body to body . Στο δεύτερο γύρω, δει δέχεται φιλιά και τα πάντα με προφυλακτικό, όταν είπα για τσιμπούκι ανεφ, μου ζήτησε αλλά 40 ευρώ, που φυσικά , δεν έδωσα. Πολυ φεικ αναστεναγμοί. Συμμετοχή όχι τίποτα ιδιαίτερο, πίπα ικανοποιητική. Εν κατακλείδι, δεν θα ξαναεπερνα, 150 ευρώ είναι πολλά για τα πάντα στο μέτριο. Βέβαια όπως ειπα το κορίτσι είναι πραγματικά πολύ όμορφο, όμως δεν ξέρουμε αν θα είναι η ίδια, Έλενα συστήθηκε, την επόμενη φορά. Επιπλέον στα μείον, καθυστέρηση 30', ήμουν έτοιμος να φύγω, όταν χτύπησε η πόρτα και φυσικά μία εκτόνωση και φεύγουμε και ας είχαμε αλλά 15'. Από εμένα όχι και ειλικρινά δεν είδα πουθενά το σώμα με σώμα μασάζ γυμνή, που είδε ο συνάδελφος. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι μπορεί να πήγε άλλη σε αυτόν.
Η καθυστέρηση μέγα φάουλ.