papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.462
- Πόντοι
- 27.261
ολο το ανφαν γκατε του σκατου, εδω μεσα ειναι ναουμε
Οι αγγελίες ακόμα υπάρχουν στό site. Μάλιστα υπήρχε καί μία σημερινή!!!! ,με βίντεο που κατέβηκε. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά θολές αλλα φαίνονται πάνω από 20Εδώ μέσα τις έκανε προμο ο συγκεκριμένος τύπος που πιάσανε...οπότε μάγκες προσοχή !Κύκλωμα μαστροπείας: Στο φως οι ροζ αγγελίες μέσω των οποίων ο 34χρονος εξέδιδε τις ανήλικες - Φωτογραφίες ντοκουμέντα
Ο 34χρονος είχε αναλάβει να φέρει σε επαφή τις ανήλικες με «ακριβούς» πελάτες - Τουλάχιστον 10 ραντεβού κλείστηκαν μέσω των αγγελιών που ανέβηκαν σε πλατφόρμες γνωριμιώνwww.protothema.gr
βαλε το βιμπερ να δεις πως ειναι και αν σου φαινεται εσενα πανω απο 20... πασο.Οι αγγελίες ακόμα υπάρχουν στό site. Μάλιστα υπήρχε καί μία σημερινή!!!! ,με βίντεο που κατέβηκε. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά θολές αλλα φαίνονται πάνω από 20
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που λέμε δεν χρειαζόταν να είχε κανείς μαντικές ικανότητες. Αρκεί να διάβαζε λίγο το forum και τα σχολια των συναδέλφων. Απο τον Απρίλη πχ έχω δει συζητήσεις για την κοπέλα και οτι πιθανώς να ειναι ανήλικη. Αλλοι επισης έγραφαν οτι τους έκλεψε λεφτά, άλλοι οτι τους εκβίασαν κλπ. Και οπως ειπε και ο συνάδελφος παραπάνω απο την στιγμή που υπάρχει έστω και σαν σκέψη το ενδεχόμενο να μην ειναι ενήλικη, απλά δεν ασχολούμαστε , αν φυσικά έχουμε σωας τας φρενας. Αν δεν έχουμε και παρόλα αυτά κάποιος πήγε και την συνάντησε , τότε είναι άξιος της μοίρας του και καλά ξεμπερδέματα να έχει..ρε μαγκες συγγνωμη αλλα αν αυτες το παιζουν ενηλικες τι φταινε οι πελατες?
δηλαδη μπλεκεις να πουμε ακομα κ αν δεν ξερεις ?
στην καθημερινοτητα μου-οχι με βιζιτες δηλαδη-εχω συναντησει πολλες φορες κοπελες 22-23 χρονων οι οποιες φαινοντουσαν για μαθητριες λυκειου.
πρεπει δηλαδη να εχουμε μαντικες ικανοτητες για να μην μπλεξουμε...
ουαου 183 ατομα βλεπουνε αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο νημαΣτην συγκεκριμένη περίπτωση που λέμε δεν χρειαζόταν να είχε κανείς μαντικές ικανότητες. Αρκεί να διάβαζε λίγο το forum και τα σχολια των συναδέλφων. Απο τον Απρίλη πχ έχω δει συζητήσεις για την κοπέλα και οτι πιθανώς να ειναι ανήλικη. Αλλοι επισης έγραφαν οτι τους έκλεψε λεφτά, άλλοι οτι τους εκβίασαν κλπ. Και οπως ειπε και ο συνάδελφος παραπάνω απο την στιγμή που υπάρχει έστω και σαν σκέψη το ενδεχόμενο να μην ειναι ενήλικη, απλά δεν ασχολούμαστε , αν φυσικά έχουμε σωας τας φρενας. Αν δεν έχουμε και παρόλα αυτά κάποιος πήγε και την συνάντησε , τότε είναι άξιος της μοίρας του και καλά ξεμπερδέματα να έχει..
Παίδες απλά ακόμα ψάχνουν πελάτες.... Έκανα μια ερώτηση στο Instagram της μιας και μου είπε 100 και άμεσα κιόλας άμα ήθελα ραντεβού...βαλε το βιμπερ να δεις πως ειναι και αν σου φαινεται εσενα πανω απο 20... πασο.
Απλά το πρόβλημα είναι στο barelly legal κατ εμε μην πάτε γυρεύοντας εκτός αν υπάρχει πιστοποίηση πχ στούντιο (δεν ξέρω αν γραφεία παίζουν με πιστοποίηση)ρε μαγκες συγγνωμη αλλα αν αυτες το παιζουν ενηλικες τι φταινε οι πελατες?
δηλαδη μπλεκεις να πουμε ακομα κ αν δεν ξερεις ?
στην καθημερινοτητα μου-οχι με βιζιτες δηλαδη-εχω συναντησει πολλες φορες κοπελες 22-23 χρονων οι οποιες φαινοντουσαν για μαθητριες λυκειου.
πρεπει δηλαδη να εχουμε μαντικες ικανοτητες για να μην μπλεξουμε...
προσεξε μην μπλεξεις κ εσυ...Παίδες απλά ακόμα ψάχνουν πελάτες.... Έκανα μια ερώτηση στο Instagram της μιας και μου είπε 100 και άμεσα κιόλας άμα ήθελα ραντεβού...
Μπορει να κρύβετε η αστυνομία από πίσω και να ψάχνει τους πελάτεςπροσεξε μην μπλεξεις κ εσυ...
Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τις στείλω πάλι..... Άσε να τελειώσει όλοι η ιστορία..... Και βλέπουμε... Έτσι και αλλιώς δεν μου πολυαρεσε κιόλας....Μπορει να κρύβετε η αστυνομία από πίσω και να ψάχνει τους πελάτες
ξέρεις ότι μπορεί να μπεις στη λίστα με τα υποψήφια πελατατακια, όπως τότε με τη 12χρονη του Κολωνού εεε?Παίδες απλά ακόμα ψάχνουν πελάτες.... Έκανα μια ερώτηση στο Instagram της μιας και μου είπε 100 και άμεσα κιόλας άμα ήθελα ραντεβού...
Στην περιπτωση της 12χρονης περσι νομιζω οτι ειχανε μπλεξει κ ανθρωποι που απλα κανανε ερωτησεις...Μπαααα μόνο ερώτηση έκανα τίποτα άλλο
στην πράξη όχι .Αρα ,ακομα και αν εστειλε καποιος για ερωτηση αλλα δεν εγινε ραντεβου , θα μπλεξει? Τρελό μ φαινεται.
Μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ να ξέρουμεΠρος γνώση και συμμόρφωση......ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΥΡΑ...όσο κι αν σας λένε ότι είναι ενηλικες η σας δείχνουν κάποια ταυτότητα (πλαστές)......
Όσοι μαλακές την πατήσαμε τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε...
Για την ώρα έχουν δώσει καμμια δεκαριά....αλλά επειδή στριμωχνουν τα πράγματα θα δώσει όποιον έχει το τηλέφωνο του.....λάβετε το υπόψη...
τι να τους κάνουν τους πελάτες ; και αυτούς που πήγαν.. και αυτούς που απλά μιλησαν στο τηλ;;Μπορει να κρύβετε η αστυνομία από πίσω και να ψάχνει τους πελάτες