Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.833
- Πόντοι
- 4.496
Ευχαριστω μαν.το ιδιο ειναι φιλε! ειχα παρει τηλ. να μαθω.....
Ευχαριστω μαν.το ιδιο ειναι φιλε! ειχα παρει τηλ. να μαθω.....
Ποια είναι η Κουτσελίνη…;Προς ενημέρωση όλων ,η ΓΝΩΣΤΉ σε όλους μας Δήμητρα, γνωστή ως ανήλικη ,σήμερα έδωσε συνέντευξη στην Κουτσελινη...ως 17χρονη....
Ασε ρε φιλε! Αληθεια? Στειλε linkΠρος ενημέρωση όλων ,η ΓΝΩΣΤΉ σε όλους μας Δήμητρα, γνωστή ως ανήλικη ,σήμερα έδωσε συνέντευξη στην Κουτσελινη...ως 17χρονη....
Ασε ρε φιλε! Αληθεια? Στειλε link
Είχε δει και ταυτότητα ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!
και για αυτον που βγηκε και ειπε οτι πλεον ειναι ενηλικη να αφησει στην ακρη τις "φιφες" και τα προμοτοριλικια σε ανηλικα. προσεχετε μην μπλεξετε και εχετε τρεχαματα με αστυνομιες και δικαστηρια.
το ποιο πιθανον να ειναι καποιος βαλτος της και να του προσφερονται δωρεαν υπηρεσιες για να της κανει προμο. εν τελη η νεαρα παραδεχτηκε σε εκπομπη οτι ειναι ανηλικη ακομα και απο οτι ειδαμε ολοι εχει και εξοδα με δικαστηρια και αστυνομιες οποτε και να υπαρχει καποιος που σκεφτοταν να κανει τη λαλακια καλυτερα να μαζεψει το φιρφιρικο του μην τον μπουζουριασουν.Είχε δει και ταυτότητα ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!
Μάθε ρε τυπε να διαβάζεις όλα τα μηνύματα και τις παραθεσεις
Και άσε το ποιος για γέλια
Δεν είσαι για γέλια , για κλωτσιές είσαι , για κλάματα είσαι … για γέλια σίγουρα όχι ….κοπανε.Μάθε ρε τυπε να διαβάζεις όλα τα μηνύματα και τις παραθεσεις
Και άσε το ποιος για γέλια
ειδες τι σου κανει ενα γρηγορο youtube search?Δεν είσαι για γέλια , για κλωτσιές είσαι , για κλάματα είσαι … για γέλια σίγουρα όχι ….κοπανε.
Είπαμε ,αυτές ας εκδίδονται όπως θέλουν , όποτε θέλουν , με όσα λεφτά θέλουν κ ας κάνουν τέλος πάντων ότι θέλουν . Η ψυχή τους το ξέρει αν είναι λάθος η σωστό .
ΟΜΩΣ ΜΑΛΑΚΑ ,με ανήλικες , κοτζάμ μαντράχαλοι , ΔΕΝ Τίς πλησιάζουμε .
Ποσό πιο απλά πρέπει να το πούμε .
Ξεκωλιασε την στα 18+1 μέρα ,αν το θέλει . Αλλά μέχρι τότε ,κράτα τη μπάμια σου στο παντελόνι σου . Κ εσυ . Κ εγώ . Και όλοι μας .
ειδες τι σου κανει ενα γρηγορο youtube search?
Κάποτε ένας φίλος δικηγόρος μου είπε μακριά αυτές έχουν στο ένα μάτι τον εισαγγελέα και στο άλλο τον Κορυδαλλό.Δεν είσαι για γέλια , για κλωτσιές είσαι , για κλάματα είσαι … για γέλια σίγουρα όχι ….κοπανε.
Είπαμε ,αυτές ας εκδίδονται όπως θέλουν , όποτε θέλουν , με όσα λεφτά θέλουν κ ας κάνουν τέλος πάντων ότι θέλουν . Η ψυχή τους το ξέρει αν είναι λάθος η σωστό .
ΟΜΩΣ ΜΑΛΑΚΑ ,με ανήλικες , κοτζάμ μαντράχαλοι , ΔΕΝ Τίς πλησιάζουμε .
Ποσό πιο απλά πρέπει να το πούμε .
Ξεκωλιασε την στα 18+1 μέρα ,αν το θέλει . Αλλά μέχρι τότε ,κράτα τη μπάμια σου στο παντελόνι σου . Κ εσυ . Κ εγώ . Και όλοι μας .
από εμφάνιση ?Συνοπτικά Μασάζ εκτονωση με χέρι 50 ευρώ
Δεν την έχω δειαπό εμφάνιση ?
Εδώ να τονίσω ότι και στον φίλο μου που την πάτησε μαζί της πρόπερσι, συνέχισε για κάποιες μέρες τις τηλεφωνικέςΠρος γνώση και συμμόρφωση......ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΥΡΑ...όσο κι αν σας λένε ότι είναι ενηλικες η σας δείχνουν κάποια ταυτότητα (πλαστές)......
Όσοι μαλακές την πατήσαμε τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε...
Για την ώρα έχουν δώσει καμμια δεκαριά....αλλά επειδή στριμωχνουν τα πράγματα θα δώσει όποιον έχει το τηλέφωνο του.....λάβετε το υπόψη...
κανει facecontrol στον πελατη δηλαδη?Σχετικά με την συγκεκριμένη εξαιτίας της αισχρής περιεργειας μου υπήρξε επικοινωνία, αλλα ζητάει φώτο από πρόσωπο και κάποια άλλα περίεργα πράγματα. Οπότε να τραβάμε γραμμή από το ημερολόγιο
ρε μαγκες συγγνωμη αλλα αν αυτες το παιζουν ενηλικες τι φταινε οι πελατες?Προς γνώση και συμμόρφωση......ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΥΡΑ...όσο κι αν σας λένε ότι είναι ενηλικες η σας δείχνουν κάποια ταυτότητα (πλαστές)......
Όσοι μαλακές την πατήσαμε τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε...
Για την ώρα έχουν δώσει καμμια δεκαριά....αλλά επειδή στριμωχνουν τα πράγματα θα δώσει όποιον έχει το τηλέφωνο του.....λάβετε το υπόψη...
Η αρχική απάντηση είναι Ναι, μπλέκεις! Εάν υπάρχει χρηματική συναλλαγή, τότε τα πράγματα γίνονται σκούρα έως κατάμαυρα.ρε μαγκες συγγνωμη αλλα αν αυτες το παιζουν ενηλικες τι φταινε οι πελατες?
δηλαδη μπλεκεις να πουμε ακομα κ αν δεν ξερεις ?
στην καθημερινοτητα μου-οχι με βιζιτες δηλαδη-εχω συναντησει πολλες φορες κοπελες 22-23 χρονων οι οποιες φαινοντουσαν για μαθητριες λυκειου.
πρεπει δηλαδη να εχουμε μαντικες ικανοτητες για να μην μπλεξουμε...