petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ο Μεγας Αλεξανδρος?Καλημέρα @Iwanna Athina είμαι ο Αλέξανδρος
ο Μακεδων?
ο Μεγας Αλεξανδρος?Καλημέρα @Iwanna Athina είμαι ο Αλέξανδρος
μια ειναι η απαντηση σ' αυτο που ρωτας.Στα 80ε τι εχετε να προτεινετε μαγκες;
Ναι αγαπητέ, υπομονή και δεν βιαζόμαστε.να παρετε κυριε καθηγητα.
υπομονη ομως να δουμε περι τινος προκειται πρωτα.
Σωστόςμια ειναι η απαντηση σ' αυτο που ρωτας.
δεν θα φυγεις ορθιος απο το ραντεβου.
Sexyjoanna
www.bourdela.com
...υπάρχει και "η δικλείδα ασφαλείας " το 401 νοσοκομ. κοντά μου, σε περίπτωση που χρειαστεί φορείο χαχαχαχα!!μια ειναι η απαντηση σ' αυτο που ρωτας.
δεν θα φυγεις ορθιος απο το ραντεβου.
Sexyjoanna
www.bourdela.com
Φευ!...υπάρχει και "η δικλείδα ασφαλείας " το 401 νοσοκομ. κοντά μου, σε περίπτωση που χρειαστεί φορείο χαχαχαχα!!
Την καλημέρα μου κύριε Πέτερ!
ακριβως....υπάρχει και "η δικλείδα ασφαλείας " το 401 νοσοκομ. κοντά μου, σε περίπτωση που χρειαστεί φορείο χαχαχαχα!!
Ναι αλλά αν είσαι εσύ ή νοσοκόμα; Πάλι όρθιος θά είναι...υπάρχει και "η δικλείδα ασφαλείας " το 401 νοσοκομ. κοντά μου, σε περίπτωση που χρειαστεί φορείο χαχαχαχα!!
Καλημέρα αδυναμία μου εσυ...!Ναι αλλά αν είσαι εσύ ή νοσοκόμα; Πάλι όρθιος θά είναι
Καλημέρα Jo
Καλημέρα Ιωάννα κολαράκι δίνεις?καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Γειά σου.καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Απλά μακριά!
Εχει δικο της χωρο καπου στα νοτια, καμια σχεση με τις φωτο, παντως, δεν εχουν ακουστει καλες κριτικες απο συναγωνιστες!Καλησπερα τσακαλια
Ξερει κανεις τι παιζει εδω;
KINKY LOVE στο χώρο της ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 6980808223 - Love List
AΓAΠH TO ONOMA MOY, EIMAI 35 ETΩN, ANEΞAPTHTH, EMΠEIPH, ΞANΘIA, ME OMOPΦEΣ KAMΠYΛEΣ. ΘA XAPΩ NA ΣYNANTHΣΩ ΣOBAPOYΣ KAI EΥΓENIKOYΣ KYPIOYΣ AΠO TIΣ 08.00 Π.M. […]www.lovelist.com.gr
Αναμενουμε πληροφοριες!καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Αδερφέ faraw μήπως μπορείς να μου στείλεις το τηλ. της Angiedomn ; Σ ευχαριστώ εκ των προτέρωνΔες τα πμ σου .Να είσαι καλά .
καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Καλησπέρα Ιωάννα! Γράψε μερικές δημοσιεύσεις να μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμα!καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Αναμενουμε πληροφοριες!