Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
τηλ ιωαννας34 αν θελει καποιος πριβε
μπας και καταφερω μεσα στο 24
Μιλάω για τη Γκαλίνα -ΠειραιαΑπό το mamba τη βρίσκεις και σου δίνει όλες τις πληροφορίες η ίδια
Ακατόρθωτο μάλλον....τηλ ιωαννας34 αν θελει καποιος πριβε
Συναγωνισταί το ρίξατε στην φιλοσοφική συζήτηση και χάθηκε το μήνυμά μου.Καλησπέρα συναγωνιστές. Έρχομαι Αθήνα για λίγες μέρες και ψάχνω ελληνικό πιπίνι με ιδιότητες gf.
Είδα λίγο τα υπάρχοντα νήματα αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Τί θα μου προτείνατε;
παιζει και σεξ μετα το μασαζ? βασικα το μασαζ αχρειαστο ειναι...παρα τη θολωση στις φωτο δειχνει ωραιο κοριτσι....δυνατο κορμι...οποτε μονο σεξ θελουμε καλη εμπειρία?https://www.car.gr/jobs/view/40968838-19-etwn-ellinida-masez
Το είχα ανεβάσει μπας και ξέρει τίποτα κανείς. Απάντηση δεν πήρα οπότε ρίσκαρα και ευτυχώς .
Βίζιτακι 19 ετών που κάνει νουρου και μετά το συνεχίζει. Φρέσκο αίμα και μικρό. Επιτέλους .
Ναι είναι δυνατό . Κάνει γυμνή εντελώς body to body, και μόλις γίνεις τούμπανο σε γυρίζει και αρχίζει πίπες γσμησια κλπ. 150€παιζει και σεξ μετα το μασαζ? βασικα το μασαζ αχρειαστο ειναι...παρα τη θολωση στις φωτο δειχνει ωραιο κοριτσι....δυνατο κορμι...οποτε μονο σεξ θελουμε καλη εμπειρία?
το προβλημα ειναι στην σελιδα και μονο για μενα.Καί έτσι για να συμπληρώσω για αυτούς που αξίζουν εδώ μέσα...
Δεν σας κάνει εντύπωση που όσες σελίδες πίσω διαβάσετε δεν θα δείτε σχεδόν ποτέ κριτική για μια γυναίκα μη γνωστή....
Ας πούμε η Τζο η νεράιδα η Ελβίρα Άρτεμις Νικόλ κτλ κτλ
(δεν έχω τίποτα με τις κοπέλες και ενώ δεν έχω δοκιμάσει καμία κάποιες όντως αξίζουν και με το παραπάνω) γίνεται συζήτηση σελίδων.... όπως και κάποιος θα πεταχτεί και θα πει " αδέρφια το τηλέφωνο της Τζο το έχει κάποιος" ή " σκέφτομαι να πάρω την νεράιδα αξίζει "
χαχαχαχα ρεεε ποιόν δουλεύετε?
1000 φορές έχουν αναφερθεί οι κοπέλες
Όλες οι κοπέλες έχουν νήμα εδώ...
Και όλες έχουν στο προφίλ τους πολλές κριτικές το τηλέφωνο τους και αναλυτικά τις υπηρεσίες και τιμές. Ακόμα και πολλές φωτογραφίες.
Έχει εκατοντάδες γυναίκες στα sites τι γίνεται μόνο αυτές τις γνωστές συναντάται γι'αυτό μόνο για αυτές έχετε να πείτε?
Οι υπόλοιπες 100δες σας είναι αδιάφορες?
Όταν κάποιος ζητήσει πληροφορίες για μια πρωτοεμφανιζόμενη από μέλος εδώ στο φόρουμ δεν βγάζει άχνα κανένας εκτός και αν είναι κάνα vfm και τότε πετάγονται κάποιοι για να πουν ότι και καλά την συνάντησαν και δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες ήταν βρωμιάρα κτλ κτλ προφανώς και κάποιοι από εδώ καταλαβαίνουμε τον λόγο.
Αυτά και καλή συνέχεια.
τηλ ιωαννας34 αν θελει καποιος πριβε
Μάγκα πιο εύκολα βρίσκεις τους αριθμούς του τζόκερ παρά την Ιωάννα και ας ξες το νούμερο τηςτηλ ιωαννας34 αν θελει καποιος πριβε
Έτσι ακριβώς !!!!!
Εγώ απο ig δεν έχω βάλει ποτέ.γιατι βαζετε την καθε κοπελα που θα δειτε απο το ig για να δειτε αν κανει βιζιτες?
το προβλημα ειναι στην σελιδα και μονο για μενα.
Δεν υπαρχει καποιο search που να σου βγαζει αθηνα κοπελες με κωλο μεχρι τοσα λεφτα.
Μεχρι τοτε, πως να βρουνε αυτες που δεν κουβεντιαζοντε? Να γαμησουμε θελουμε οχι να κανουμε πτυχιακη
Ναι είναι δυνατό . Κάνει γυμνή εντελώς body to body, και μόλις γίνεις τούμπανο σε γυρίζει και αρχίζει πίπες γσμησια κλπ. 150€
Νομίζω είναι γραφείο . Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχει ιστοσελίδα.
Γνώμη σου απλά μην είσαι απόλυτος και προσπαθείς να την επιβάλλεις.
Ώπ εδώ είσαι λάθος!,τη λένε σε αγενής απλά όχι σε όλους...Εγώ απο ig δεν έχω βάλει ποτέ.
Το πρόβλημα όντως είναι στην σελίδα που οι διαχειριστές δεν διαγράφουν τα επαναλαμβανόμενα και δεν μπαναρουν τους προμο και αυτούς που γράφουν με αγένεια.
Καλημέρα..Έχει στο car.gr τέτοιες αγγελίες? Ούτε που το ήξερα μύστη μου..https://www.car.gr/jobs/view/40968838-19-etwn-ellinida-masez
Το είχα ανεβάσει μπας και ξέρει τίποτα κανείς. Απάντηση δεν πήρα οπότε ρίσκαρα και ευτυχώς .
Βίζιτακι 19 ετών που κάνει νουρου και μετά το συνεχίζει. Φρέσκο αίμα και μικρό. Επιτέλους .
κι ομως παντου υπαρχουν καποια μικρο διαμαντακια αλλα παει το ψαξιμοοο συννεφο εως πουΚαλημέρα..Έχει στο car.gr τέτοιες αγγελίες? Ούτε που το ήξερα μύστη μου..
Πραγματικά δεν μου είχε περάσει από το μυαλό για το car..Χαχαχαχα δεν ξέρω τι να πω..Μπράβο..κι ομως παντου υπαρχουν καποια μικρο διαμαντακια αλλα παει το ψαξιμοοο συννεφο εως που
εδω παντρευτηκε η ελετσι ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΑΧΑΠραγματικά δεν μου είχε περάσει από το μυαλό για το car..Χαχαχαχα δεν ξέρω τι να πω..Μπράβο..