Kostas05 !
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Καμία καλή περίπτωση ανεξάρτητης να μην κλαίμε τα λεφτά μας έχει να προτείνει κάποιος;
Πως τη βρισκουμε φιλε μου.την ειχα συναντησει,αλλα θελω να τη ξανα παρωΑν εννοεις τη πιτσιρικα που δηλωνε 19 χρονη φοιτητρια, με 150 ευρω 2 εκτονωσεις, που ειχε και insta, να ξερεις οτι δουλευει ακομη!
Καταρχάς η συγκεκριμένη δεν ήταν ποτέ ανεξάρτητη, άρα λάθος τοπικ !Την Σια βοσκανιδου ή αλλιώς Σια από bachelor πως θα κανονίσουμε ραντεβού;
Το είχε δώσει κ σε εμένα μετά από ραντεβού. Αν το έχεις στειλε pm pleaseΚατά πάσα πιθανότατα είναι άτομο από πίσω που διαχειρίζεται όποια κοπέλα έχει διαθέσιμη.
Η Λόλα μέσω seeking έδινε το προσωπικό της νούμερο.
Εύκολα!Καλημέρα σε όλους και καλή κυριακη
Αυτή τη Βικτωρία Χρήστου από το ινστα πως μπορούμε να την γ@@@@@@?
Οπότε κάτι για να ζεσταθουμε...Καλημέρα όλη μέρα ! Αν και εχει ήλιο ταυτόχρονα κάνει κρύο!
Θα παγώσει το…κοοο…. καλακι μας
Εαν μαθεις κατι ...σφυρα πμ και εδω ......Την Σια βοσκανιδου ή αλλιώς Σια από bachelor πως θα κανονίσουμε ραντεβού;
Εαν υπαρχει θα παρακαλουσα να το ειχα και εγω με πμΤο είχε δώσει κ σε εμένα μετά από ραντεβού. Αν το έχεις στειλε pm please
Δυστυχώς τώρα πια είναι φτασμενη ανθυποσελεμπριτι στα ξεκινήματα της ήταν πολύ εύκολο να την πάρεις τώρα τριγυρνάει μόνο με φραγκατους σε στενό κύκλο ανεβάζει κάθε τόσο story και δείχνει ότι είναι dubai,μέσα σε πανάκριβα αυτοκίνητα κ.α. λόγο αναγνωρισημοτητας την πλησιάζουν βαριά πορτοφόλια που όχι μόνο της τα σκανε χοντρά αλλά της προσφέρουν και χλιδατη ζωή γιατί να κάνει λοιπόν βίζιτες με τον οποιοδήποτε;Πίστεψε με αυτοί για τους οποίους ενδιαφέρεται η κυρία ξέρουν πολύ καλά πως και από πού θα την συναντήσουν και σίγουρα δεν είναι από εδώ μέσα.Την Σια βοσκανιδου ή αλλιώς Σια από bachelor πως θα κανονίσουμε ραντεβού;
Μουνάρα η Σία Βοσκανίδου , αλλά δεν ειναι για μας παιδιά. Μόνο αν βρούμε τρόπο και χωθούμε και εμείς στην showbiz και γίνουμε γνωστοί έχουμε ελπίδες . Λείπει και ο Φουρθιώτης βλέπεις αυτη την περίοδο απο την Tv που ειχε τις άκρες βλέπε Τζούλια και καπου θα μας έχωνε .Την Σια βοσκανιδου ή αλλιώς Σια από bachelor πως θα κανονίσουμε ραντεβού;
Καλως ήρθες Ελισάβετ στην παρέα μας. Ηρθες στο σωστό μέρος. Μην νομίζεις και εδώ στο bou σπουδές θα κάνεις, πτυχιακό, μεταπτυχιακό , οτι θες, ένα πανεπιστήμιο είμαστε και εμείς.Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Είμαι η Ελλη είμαι 21 ετών μόλις ήρθα για σπουδές στην Αθήνα!
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μηνύματακι να τα πούμε στο τηλέφωνο
Μουνάρα η Σία Βοσκανίδου , αλλά δεν ειναι για μας παιδιά. Μόνο αν βρούμε τρόπο και χωθούμε και εμείς στην showbiz και γίνουμε γνωστοί έχουμε ελπίδες . Λείπει και ο Φουρθιώτης βλέπεις αυτη την περίοδο απο την Tv που ειχε τις άκρες βλέπε Τζούλια και καπου θα μας έχωνε .
Εναλλακτικά θα πρέπει να ασχοληθούμε με τον επιχειρηματικό κόσμο και να βγάλουμε πολλά λεφτά και γρήγορα . κάτι δύσκολο για τώρα. Οποτε ας μείνουμε σε αυτές που έχουμε για την ώρα και το εξετάζουμε το θέμα Βοσκανίδου απο την νέα χρονιά πάλι. . Τυχερός πάντως ο Παντέλας που την χάρηκε οσο την ειχε.
Καλως ήρθες Ελισάβετ στην παρέα μας. Ηρθες στο σωστό μέρος. Μην νομίζεις και εδώ στο bou σπουδές θα κάνεις, πτυχιακό, μεταπτυχιακό , οτι θες, ένα πανεπιστήμιο είμαστε και εμείς.
Ελπίζω να περάσεις με άριστα τα ''μαθήματά σου εδώ. Δεν θα δεχθούμε σκονάκια , το ξεκαθαρίζουμε αυτο . Θέλουμε σωστές και νοικοκυρεμένες δουλειές εδώ. Καλή αρχή
Συμφωνώ απόλυτα με το προλαλήσαντα! Ραντεβού προ ολίγων ωρών….μαπα το καρπούζι.. από τις φωτό 20 κιλά τουλάχιστον παραπάνω… πάρλα… χασκογελάει άνευ λόγου…. Όσον αφορά το γαμήσι… μόνο στριγκλιές…τίποτα άλλο. Κωλο δεν πήρα δενΡε παλικαρια δεν ξερω τι ειδατε εσεις, αλλα εγω αυτο που βρηκα ηταν εκτος οριων. Η φωτογραφιες μιας αλλης καλυτερης εποχης με -20 κιλα τουλαχιστον, Οκ φωναζει αλλα ειναι τοσο φτιαχτο που ξενερωσα απιστευτα και στην μιση ωρα την αφησα να φυγει. Κολο δεν πηρα γιατι μετα απο το ξενερωμα που εφαγα λεω αστο τσαμπα θα το παλεψεις Βυζι καλο στην οψη και μεγαλο αλλα μαλλον πολυ αρμεγμενο, ισως να ειναι και μανουλα. Το ατομο σε εμενα δεν μου εβγαλε το παραμικρο, παιζει να μου ηρθε και μεσα στην ντουγκλα γιατι ειχε ενα βλεμα γελαδας (εκτος το παρουσιαστικο που ηταν ΟΝΤΩΣ σαν γελαδα) Εγω στην ερωτηση αν θα την ξαναεβλεπα η απαντηση ειναι "φυσικα απο το απεναντι πεζοδρομιο και με νησιδα στη μεση"
Αν την πετύχεις σε περίοδο δουλειάς πρόσεξε τι πρόγραμμα έχεις πληρώσει (απο άποψη ώρας). πχ 2ωρο κλπ.
Ποιο είναι το ινστα τηςρωτησα
ΠοιαΚανει κ live στο Instagram κάποιες φορες οπότε μπορείτε και εκει να έχετε μια εικόνα όσοι έχετε φυσικά insta
Ποιο είναι το ινστα της ;Χθες την ρωτησα στο ινστακραμ και ναι δουλευει
Ποια πλατφόρμα άνοιξε;;;Καλησπέρα ! Καλή Εβδομαδα!
Η πλατφόρμα άνοιξε!
Περιμένω μηνυματακι!
Καλο βράδυ!