manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
19:31 περιμένουμε ενημέρωσηΚαλης ήρθες είμαι αυτός που έχεις συνάντηση 18.30 σήμερα ελπίζω να κατάλαβες
19:31 περιμένουμε ενημέρωσηΚαλης ήρθες είμαι αυτός που έχεις συνάντηση 18.30 σήμερα ελπίζω να κατάλαβες
Πες μας που ειναι η συνάντηση, να την κλεισουμε ραντεβού στο καπάκιΚαλης ήρθες είμαι αυτός που έχεις συνάντηση 18.30 σήμερα ελπίζω να κατάλαβες
Είναι κλεισμένη πριν και μετά από μένα ..Πες μας που ειναι η συνάντηση, να την κλεισουμε ραντεβού στο καπάκι
Θέλω και εγώ συνάντηση όμορφη!Απαντάω σε όλα αγάπη μου ευχαριστώ για την υπομονή
Με το μπαρδον, αν δεν τρολαρεις δωσε πληροφοριες, αφου δεν δινει η μαμαζελ ,τι προγραμμα, τιμες σου εχει δωσει και αν σου εδωσε φωτο περιγραψε την με δυο λογια.Είναι κλεισμένη πριν και μετά από μένα ..
το καπακι απο fanta ειναιΠες μας που ειναι η συνάντηση, να την κλεισουμε ραντεβού στο καπάκι
Φαντα μπλετο καπακι απο fanta ειναι
Ok όποτε δεν έχουμε κάποια πληροφορίαΚαλημέρα. Δεν βρέθηκα μαζί της. Ισχυρίζεται ότι είναι η ίδια.
Αλλά ποιος ξέρει? Γραφείο? Ανεξάρτητη?
Συναγωνιστή παρέθεσε τι έγινε επί του αγώνος αν όντος έλαβε χωρά τι κορμί είχε η δεσποινίδα και τι υπηρεσίες σου παρείχε η αν στο τέλος έφαγες φόλα η άκυροΚαλης ήρθες είμαι αυτός που έχεις συνάντηση 18.30 σήμερα ελπίζω να κατάλαβες
Καλησπέρα φιλαράκι θα μπορέσεις να μου το στείλεις και εμένα?Φιλαράκι επειδή μιλάς ντόμπρα θα στο στείλω εγώ τώρα το τηλέφωνο της Ιωάννας .
( Γενικά δεν στέλνω σε αγνώστους που ΜΌΝΟ ζητάνε )
Έχεις πμ φίλε μου
Θα ναι σε κάνα νοσοκομείο τώρα πλέον...Συναγωνιστή παρέθεσε τι έγινε επί του αγώνος αν όντος έλαβε χωρά τι κορμί είχε η δεσποινίδα και τι υπηρεσίες σου παρείχε η αν στο τέλος έφαγες φόλα η άκυρο
Το Dodge το βαιπερ ?Ραντεβού κλείνω μόνο εγώ μέσω βαιπερ ευχαριστώ !
Τα κριτήρια ποια είναι?....οχι ρεϊ, η πλατφορμα για το fuck pass ανοιξε! Αρχισαν οι αιτησεις......
Από 20 ετών και πανωΤα κριτήρια ποια είναι?
Καπάκι από χύτρα. Απο τα καυτα γαμησια θα ατμίσει ο τόποςτο καπακι απο fanta ειναι
Ποιος ξερει τι να ζήτησε ο μαύρος και δεν δινει σημεια ζωης μετα το παρθενικο ραντεβου της νεας ντιβας του μπουΕτοιμάζομαι από τώρα !! Ότι ζήτησες μανάρι
Καλησπερα ποια προτείνεται με αναλ πιτσιρικά;ευχαριστώ
Έχεις τηλέφωνο; θέλω να στείλω και εγώ@spurilanteba το ig της. Έχω μάθει είναι καλή αλλά έχει στενο κύκλο