dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.467
- Πόντοι
- 22.936
Ποια Αννούλα ??
Από το παλαιό Φάληρο ?
αφηστε το κοριτσι μου ησυχο ρεμαλια.Πάει αυτή παντρεύτηκε
Τύπε .πήρα αυτό το μήνυμα, οι γνωρίζοντες, πιστεύουν πως είναι ασφαλές? το ποσό βέβαια είναι ύποπτο, οι ασφαλιστικές δικλείδες που δίνει είναι ισχυρές?
"Με 50€ PayPal η Paysafe με έχεις δίκια σου για 1 ώρα η κάρτα ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ , εσύ μου στέλνεις μόνο την κάρτα και κρύβεις τα 2 πρώτα ψηφία και το μπαρκουντ ώστε να είσαι προστατευμενος και γω να δω ημερομηνία και ώρα και μετά μου την φέρνεις από κοντά"
αφηστε το κοριτσι μου ησυχο ρεμαλια.
τι διαστημικες πιπες ηταν αυτες που εκανε ρε ο κοριτσαρος.
Ώστε είναι αλήθεια? Με εσένα τά μπλεξε?αφηστε το κοριτσι μου ησυχο ρεμαλια.
τι διαστημικες πιπες ηταν αυτες που εκανε ρε ο κοριτσαρος.
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗπήρα αυτό το μήνυμα, οι γνωρίζοντες, πιστεύουν πως είναι ασφαλές? το ποσό βέβαια είναι ύποπτο, οι ασφαλιστικές δικλείδες που δίνει είναι ισχυρές?
"Με 50€ PayPal η Paysafe με έχεις δίκια σου για 1 ώρα η κάρτα ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ , εσύ μου στέλνεις μόνο την κάρτα και κρύβεις τα 2 πρώτα ψηφία και το μπαρκουντ ώστε να είσαι προστατευμενος και γω να δω ημερομηνία και ώρα και μετά μου την φέρνεις από κοντά"
Τόν έφτιαξα είναι οκ
Σε τρώει ο σου εσένα τώρα να σου στείλουν 500 πμ και να ζητάνε τηλέφωνο ...
με 50€ paysafe το στελνω σε οποιον το ζητησει
Σε τρώει ο σου εσένα τώρα να σου στείλουν 500 πμ και να ζητάνε τηλέφωνο ...
εσενα στο στελνω δωρεαν τωρα. τσεκ τα πμ σου.Ώστε είναι αλήθεια? Με εσένα τά μπλεξε?
Τό νέο τηλέφωνο μπορώ να το έχω σέ πμ ? Η δεν κάνει λόγο γάμου?
Καταλαβαίνω τό 50αρι ...... έξοδα γάμου κλπ......με 50€ paysafe το στελνω σε οποιον το ζητησει
εσενα στο στελνω δωρεαν τωρα. τσεκ τα πμ σου.
γιατι ο καταπληκτικος πρωθυπουργος μας διαλεξε τη σωστη πλευρα της ιστοριας και για να βγαλεις βιζα για ελλαδα μπαινεις σε σειρα προταιρεοτητας και τις δινουν με το σταγονομετρο....Γιατί πάνε όλες οι μουνάρες απο το ανατολικό μπλόκ στη Τουρκία;
εχει ξαναφερθει εδω μεσα κιολας ειναι απατη μεγαλη την εχουν πατησει καποιοιπήρα αυτό το μήνυμα, οι γνωρίζοντες, πιστεύουν πως είναι ασφαλές? το ποσό βέβαια είναι ύποπτο, οι ασφαλιστικές δικλείδες που δίνει είναι ισχυρές?
αν ψηνεσαι τοσο στειλε μονο τνη ημερομηνια και την ωρα......ουτε εναν αριθμο μη στειλειςπήρα αυτό το μήνυμα, οι γνωρίζοντες, πιστεύουν πως είναι ασφαλές? το ποσό βέβαια είναι ύποπτο, οι ασφαλιστικές δικλείδες που δίνει είναι ισχυρές?
ρε τυπε τωρα το ειπαμε την εχουν πατησει και αλλοι και το εχουν γραψει ολο το σκηνικο γτ να ασχολειθει περαιτερω;!αν ψηνεσαι τοσο στειλε μονο τνη ημερομηνια και την ωρα......ουτε εναν αριθμο μη στειλεις
Γιατί πάνε όλες οι μουνάρες απο το ανατολικό μπλόκ στη Τουρκία;
αγαπητε ακριβως επειδη το εχουμε πεο πολλες φορες ,του προτεινα να στειλει μονο ημερομηνια για να δει τις αντιδρασεις....οντως ειναι 99,9% απατη.....αλλα ζητωντας ολα τα ψηφια χψρις τα 2 πρωτα σημαινει οτι εχει 99 νουμερα να δοκιμασει......αν δεν το καταλαβαινουν δεν γινεται να τους το βαλεις στο κεφαλι με το ζορι.....ρε τυπε τωρα το ειπαμε την εχουν πατησει και αλλοι και το εχουν γραψει ολο το σκηνικο γτ να ασχολειθει περαιτερω;!
ψαχτω λιγακι
ποιο παλια ειχε αναφερθει οτι με αυτο το παραμυθι σου κανονιζουν το ραντεβου και μετα σου λενε πως εχουν φτασει αλλα για να σου ανοιξουν ή να ανεβουν πρεπει να τους στειλεις ολοκληρη την καρτα.σκεψου λογικα ποιος ο λογος να σου ζητησει το οτιδηποτε χωρις παραλληλα να σου ζηταει να τα καταβαλλεις,αλλα και καλα να πληρωνεις απο κοντα ειναι ξεκαθαρη αποπειρα για απατη(δεν ξερω ποσο το εχουν προχωρησει τα τζιμανια οι scammers ισως καποιος να ειναι πιο σχετικος).
δεν βρισκω τον λογο να αγορασει την καρτα καναγαπητε ακριβως επειδη το εχουμε πεο πολλες φορες ,του προτεινα να στειλει μονο ημερομηνια για να δει τις αντιδρασεις....οντως ειναι 99,9% απατη.....αλλα ζητωντας ολα τα ψηφια χψρις τα 2 πρωτα σημαινει οτι εχει 99 νουμερα να δοκιμασει......αν δεν το καταλαβαινουν δεν γινεται να τους το βαλεις στο κεφαλι με το ζορι.....
εκτος αν εισαι ξενος με αγορασμενη περιουσια στην ελλαδα οπου εχει gold visa με απεριοριστο χρονο παραμονης. επισης δεν μπαινουν σε σειρα προταιρεοτητας απλα αρκει να εχουν εγκυρο διαβατηριο.....ο λογος ειναι πως αν δεις τα κοστη σε ολη την ευρωπη και στην τουρκια για μια ωρα και δεις το αντιστοιχο στην ελλαδα ειναι η μερα με τη νυχτα. εδω μια κοπελα των 80-100 ευρω η ωρα στη γερμανια και στη γαλλια θα το ειχε στα 300-400. γρηγορες κερδοφορες αρπαχτες ψαχνουν. τιποτε αλλο.γιατι ο καταπληκτικος πρωθυπουργος μας διαλεξε τη σωστη πλευρα της ιστοριας και για να βγαλεις βιζα για ελλαδα μπαινεις σε σειρα προταιρεοτητας και τις δινουν με το σταγονομετρο....