professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.229
- Πόντοι
- 11.096
Πώς σού ξέφυγε εσένα;δεν ξερω αδερφε,δεν την εχω παρει την κοπελλα.
ετσι λενε παντως.
Πώς σού ξέφυγε εσένα;δεν ξερω αδερφε,δεν την εχω παρει την κοπελλα.
ετσι λενε παντως.
Αφού είναι μασαζακιας αν δεν κάνω λάθος, οπότε είχε ρίξει όλο το βάρος προς το μασάζ...Πώς σού ξέφυγε εσένα;
εχουμε κι αλλου υποχρεωσεις ρε φιλε. που να τα προλαβουμε ολα?Πώς σού ξέφυγε εσένα;
Ποια είναι η Κατερίνα Μάμπα; Υπάρχει σύνδεσμοςΕίμαι ανάμεσα σε Κατερίνα μαμπα και Νικολ με το κοντό μαλλί και το ωραίο σώμα.
Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει και τις δύο να εκφέρει γνώμη;
Την Κατερίνα την ξέρω. Έχω βρεθεί μαζί της.
Μασαζιαρης είναι δηλωμένος καί στα επίσημα μητρώα, αλλά μήν τόν βλέπεις έτσι είναι μεγάλος πουτανιαρης θηλυκιά γάτα δεν αφήνειΑφού είναι μασαζακιας αν δεν κάνω λάθος, οπότε είχε ρίξει όλο το βάρος προς το μασάζ...
Ε στείλε καί εσύ κανένα αντιπρόσωπο σούεχουμε κι αλλου υποχρεωσεις ρε φιλε. που να τα προλαβουμε ολα?
ενα πουλι χειμωνα - καλοκαιρι
Α ναι την είχα ξεχάσει ευχαριστώ! Έχω ακούσει καλά λόγια ισχύουν????
Ξέρουμε κάτι γι'αυτη την κοπέλα;
Αν έχει πάει κάποιος ασ ενημερώσει.
τσεκ τα πμ σου.
σου στελνω το καινουργιο της τηλεφωνο.
το παλιο δεν νομιζω να ισχυει πλεον.
μονο σε ΜΕΝΑ δεν εδινες το τηλ της Θείας Ελένης!!Nikol - Page 49 - bourdela.com forum
Αγόρια με λένε Νικολ είμαι από Τσεχία και γουσταρω να περναω καλα !www.bourdela.com
εδω εισαι
δεν το καταλαβες οτι την θελω μονο για μενα?μονο σε ΜΕΝΑ δεν εδινες το τηλ της Θείας Ελένης!!
γνωστός μοναχοφαγάς! στο λαιμό να σου κάτσει βρε..δεν το καταλαβες οτι την θελω μονο για μενα?
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Φιλιά δίνει το κορίτσι?Ναι ισχύουν. Φοβερό κορμί, μέτριο πρόσωπο, ευγενική και πρόθυμη, σε κοιτάει με άγριο βλέμμα.
Πολύ στενή στον κώλο αλλά τον καταπίνει άνετα.
Μουνομοναχοφαιδες πού λέει και ό φίλος barocδεν το καταλαβες οτι την θελω μονο για μενα?
Γιατί είναι σούπερ SOS;Είναι σούπερ SOS
Γιατί είναι σούπερ καύλα και γιατί σούπερ μπορώΓιατί είναι σούπερ SOS;
Απο προσωπική πείρα θα σου πω οτι δίνει με φουλ γλώσσα. Σε γλύφει ολόκληρο βασικά, αυτιά, λαιμό ,στήθος . Οπως είπαν και οι συνάδελφοι αν εξαιρέσεις το μέτριο πρόσωπο , την λίγο δύσκολη επικοινωνία (τουλάχιστον πριν λίγους μήνες σε εμένα) και δεν σε ενοχλεί το κοντό μαλλί (προσωπικά με ελκύει μονο το μακρύ ), θα περάσεις πολύ καλά .Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Φιλιά δίνει το κορίτσι?
Απο προσωπική πείρα θα σου πω οτι δίνει με φουλ γλώσσα. Σε γλύφει ολόκληρο βασικά, αυτιά, λαιμό ,στήθος . Οπως είπαν και οι συνάδελφοι αν εξαιρέσεις το μέτριο πρόσωπο , την λίγο δύσκολη επικοινωνία (τουλάχιστον πριν λίγους μήνες σε εμένα) και δεν σε ενοχλεί το κοντό μαλλί (προσωπικά με ελκύει μονο το μακρύ ), θα περάσεις πολύ καλά .
OK. Ό,τι πεις ...Γιατί είναι σούπερ καύλα και γιατί σούπερ μπορώ
Όχι δεν γνωρίζω, αλλά είναι σκυλί του πολέμου!!!Γνωρίζουμε κάτι για την εν λόγω? Έχει δοκιμάσει κανείς?
Την σούπερ βρήκα!OK. Ό,τι πεις ...
Κι εγώ σούπερ μπορώ να μην σου πω που θα τη βρεις ...