drizzt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 762
- Πόντοι
- 306
Δυστυχως πληρωνουμε την υπεραξια οτι επεσε σε τσοντα . . . γνωστη στριπερ στην Αθηνα εδω και πολλα χρονια , παλιοτέρα ειχε ξεκινησει σε γραφειο με 140 . . .
Δυστυχως πληρωνουμε την υπεραξια οτι επεσε σε τσοντα . . . γνωστη στριπερ στην Αθηνα εδω και πολλα χρονια , παλιοτέρα ειχε ξεκινησει σε γραφειο με 140 . . .
Αυτό το πράγμα ζητάει 300 ευρώ και φωτογραφίες
Γνωριζει-εχει δοκιμασει κανεις?
Ποια είναι η Κατερίνα ρε τυπε; Μπορείς να μου στείλεις καποιο λινκ να την δω δεν την ξέρω και δεν λεει κάνεις τίποτα που την βρίσκουμε.Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα που γνώρισα εγώ δεν έχει σχέση με αυτά που διαβάζω.
Μου φάνηκε εξαιρετική χωρίς ίχνος υπερβολής.
Μόνο ένα link στο mamba υπάρχει αλλά είναι ψεύτικο.Ποια είναι η Κατερίνα ρε τυπε; Μπορείς να μου στείλεις καποιο λινκ να την δω δεν την ξέρω και δεν λεει κάνεις τίποτα που την βρίσκουμε.
Τελικά είναι αυτή μάθαμε ??Μακάριι να είναι αυτή
Επειδή έχω πάρει 4 φορές κοπέλα από το συγκεκριμένο καμια μα καμία φορά δεν ήρθε αυτό που έδειχνε η φωτογραφία.Ουτε στο ελάχιστο δεν έμοιαζαν με τις φώτο.Μακάριι να είναι αυτή
όταν ήταν μελαχρινή τότε στη συνέντευξη του Σρόιτερ ήτανΔυστυχως πληρωνουμε την υπεραξια οτι επεσε σε τσοντα . . . γνωστη στριπερ στην Αθηνα εδω και πολλα χρονια , παλιοτέρα ειχε ξεκινησει σε γραφειο με 140 . . .
Θα πορούσες να το στείλεις και σε μένα??τσεκ τα πμ
Και παλι δυνάμη ς ειναι , αλλα οχι για 300 που ζηταει . . . ουτε καν για 200όταν ήταν μελαχρινή τότε στη συνέντευξη του Σρόιτερ ήταν
πολύ
πιο καυλιάρα! τώρα που
ξάνθινε το
μαλλί
και
πήρε
κιλά δεν είναι ούτε για 140
Καλά μια - δυο φορές, οκ, το καταλαβαίνω. Αλλά τέσσερις;Επειδή έχω πάρει 4 φορές κοπέλα από το συγκεκριμένο καμια μα καμία φορά δεν ήρθε αυτό που έδειχνε η φωτογραφία.Ουτε στο ελάχιστο δεν έμοιαζαν με τις φώτο.
Κανει βιζιτες?Exei dokimasei kapios?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Μπορείς φίλε νά μου στείλεις το τηλ ευχαριστώΘα πορούσες να το στείλεις και σε μένα??
Γιατί δεν είχα ανακαλύψει ακόμα το bou......Καλά μια - δυο φορές, οκ, το καταλαβαίνω. Αλλά τέσσερις;
Γιατί συνέχισες να παίρνεις από εκεί;
....μαγκα μου ειναι η "καινουρια" που ανοιξε νημα εδω (Αρτεμις32)! Μπες αν θες στο νημα της και γραψε μια πιο αναλυτικη κριτικη κ περιγραφη, εισαι ο πρωτος και περιμενουμε πως κ πως μια κριτικη!Άρτεμις 6945027718, επικοινωνία μόνο μέσω WhatsApp .
Καλησπερα στα τσακάλια της ομαδας,,την προηγουμενη βδομαδα δοκιμασα την παραπανω κοπελα και ηταν πολυ μπομπα το ραντεβου εξυπηρετηση φουλ δυο βολες εριξα ειναι καυλα και στην πιπα μοναδικη και στο σωμα κ ξερει να στηνεται καλα το κοριτσι, πρεπει να ειναι νεα στο χωρο απο οσο καταλαβα απο τα λεγομενα,, παντως την συνιστω κ καποια στιγμη θα ξαναδοκιμασω.
Καλα γαμησια παιχτες.
Ναι στο ΚΕΘΕΑΚανει βιζιτες?
Θά έχει ενδιαφέρον εφόσον καί αν..........μαγκα μου ειναι η "καινουρια" που ανοιξε νημα εδω (Αρτεμις32)! Μπες αν θες στο νημα της και γραψε μια πιο αναλυτικη κριτικη κ περιγραφη, εισαι ο πρωτος και περιμενουμε πως κ πως μια κριτικη!
Άρτεμις32 - bourdela.com forum
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εδώ μέσα για να ανοίξω νήμα ως ανεξάρτητη? Ευχαριστώ έκτον προτέρων.www.bourdela.com