staurianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2023
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Αυτό μου κάνει εντύπωση, ότι φαίνεται δελεαστικο αλλά δεν έχει δοκιμάσει κανείς;φαινεταιιι πολυ δελεαστικο το μωροο
Αυτό μου κάνει εντύπωση, ότι φαίνεται δελεαστικο αλλά δεν έχει δοκιμάσει κανείς;φαινεταιιι πολυ δελεαστικο το μωροο
Έχω πάρει τηλ κάτι για 50€ μια εκτόνωση! Από Αλβανία το κορίτσι απλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι έτσι στην πραγματικότητα!Αυτό μου κάνει εντύπωση, ότι φαίνεται δελεαστικο αλλά δεν έχει δοκιμάσει κανείς;
ψαξε το τηλ για αρχη κ φωτο , και μετα προχωρα στο πρακτικο σκελοςΑυτό μου κάνει εντύπωση, ότι φαίνεται δελεαστικο αλλά δεν έχει δοκιμάσει κανείς;
Τον ίδιο φόβο μοιραζόμαστε.....Έχω πάρει τηλ κάτι για 50€ μια εκτόνωση! Από Αλβανία το κορίτσι απλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι έτσι στην πραγματικότητα!
η πας κ αμα δεν ειναι απλως φευγειςΈχω πάρει τηλ κάτι για 50€ μια εκτόνωση! Από Αλβανία το κορίτσι απλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι έτσι στην πραγματικότητα!
Ε πειράζει λίγο....όλο κ κάποιος ηλίθιος θα πάει κ θα τσιμπήσειΔεν είναι ότι πειράζει , δεν έβλαψες κανέναν. Αλλά είναι σαν να ανοίγω το "καρ" να βλέπω αγγελία tenere 700, χίλια ευρώ και να ρωτάω αν παίζει τέτοια περίπτωση .
Είναι ξεκάθαρη απάτη.
Γρήγορα όμως πριν βγεί κάνεις από καμία σκάλα η πόρτα.η πας κ αμα δεν ειναι απλως φευγεις
ή πας κι αν είναι... απλώς φέυγεις...η πας κ αμα δεν ειναι απλως φευγεις
Έχουμε εικόνα/άποψη για το παρακάτω;
Ευψαστω
Ελάτε στο χώρο μου Σεπόλια
Είναι μία γλυκιά γυναίκα με πάρα πολύ Καύλα και φωτιά Θα σου κάνω ένα χαλαρωτικό μας και ότι φαντασία έχεις,6989301858kanesex.com
...μαγκα μου, ειχε αναφερθει παραπισω σ'αυτο το νημα. Δεν θυμαμαι πολλα και βαριεμαι να το ψαξω σε τοσες σελιδες. Αυτο που μου εμεινε ηταν οτι ειναι οριακα ενηλικη (ισως ανηλικη ακομα) οποτε μακρυα!!!! Επισης οτι ειναι χωμενη σε ουσιες και ειναι καμμενη τελειως. Αν δν βαριεσαι ψαξε παραπισω να δεςι τι ακριβως γραφανε τα αλανια που την ξερουν!Exei dokimasei kapios?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
...μαγκα μου, ειχε αναφερθει παραπισω σ'αυτο το νημα. Δεν θυμαμαι πολλα και βαριεμαι να το ψαξω σε τοσες σελιδες. Αυτο που μου εμεινε ηταν οτι ειναι οριακα ενηλικη (ισως ανηλικη ακομα) οποτε μακρυα!!!! Επισης οτι ειναι χωμενη σε ουσιες και ειναι καμμενη τελειως. Αν δν βαριεσαι ψαξε παραπισω να δεςι τι ακριβως γραφανε τα αλανια που την ξερουν!
Μην ασχολείστε με απατεώνες παιδια που ζητάνε paysafe , όσο δελεαστικά και αν τα λένε στο προφίλ τους , για να προσελκύσουν κόσμο . Δόξα τον Θεό έχουμε κορίτσια εδώ στο forum πολύ άξια και όμορφα, και κυρίως χωρις να ζητάνε τέτοιες βλακείες.Για αυτήν ξέρουμε κάτι ? Ζητάει psysafe 25€ και θέλει 100 για δίωρο ραντεβού?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το πιστέψω...!!!
Kαλα κανουν.Δικαίωμά σου. Αρκεί που με πιστεύουν οι λίγοι που με ξέρουν!
Δεν παίρνω θέση σχεδόν ΠΟΤΕ για καμιά κοπέλα.Ναι, οκ, γιατί έχεις προφανώς άριστες εντυπώσεις. Αλλά όπως όλοι μας έτσι και οι κοπέλες έχουν άσχημες στιγμές. Μπορεί εγώ και ο άλλος φίλος παραπάνω να πετύχαμε την Κατερίνα σε τέτοιες στιγμές. Εσύ είσαι τυχερός, εγώ άτυχος και πάμε για άλλα
φαίνεται υπέρμουνο. τώρα η ηλικία είναι άλλο κομμάτι και πάω πάσο. τα περί ουσιών που να ξέρεις η κάθε μία τι κάνει... οι περισσότερες πρέπει να τη πίνουν. πάντως δε βρήκα κάτι στις πιο πίσω σελίδες....μαγκα μου, ειχε αναφερθει παραπισω σ'αυτο το νημα. Δεν θυμαμαι πολλα και βαριεμαι να το ψαξω σε τοσες σελιδες. Αυτο που μου εμεινε ηταν οτι ειναι οριακα ενηλικη (ισως ανηλικη ακομα) οποτε μακρυα!!!! Επισης οτι ειναι χωμενη σε ουσιες και ειναι καμμενη τελειως. Αν δν βαριεσαι ψαξε παραπισω να δεςι τι ακριβως γραφανε τα αλανια που την ξερουν!
Στο παλιό προφίλ της στο ινστα ανέβαζε φωτο από κέντρα απεξάρτησης καθώς και από ψειριστικες δουλειές με τσαντάκηδεςφαίνεται υπέρμουνο. τώρα η ηλικία είναι άλλο κομμάτι και πάω πάσο. τα περί ουσιών που να ξέρεις η κάθε μία τι κάνει... οι περισσότερες πρέπει να τη πίνουν. πάντως δε βρήκα κάτι στις πιο πίσω σελίδες.
...ναι ρε μαγκα, αλλο ομως ειναι να τραβαει καμμια γραμμη ή να πινει κανα μπαφο για παρτη της και αλλο να ειναι εξαρτημενο ατομο! Τα εξαρτημενα ατομα σ'αυτη την δουλεια εχουν το ρισκο της καθαριοτητας, των ΣΜΝ, των ψυχολογικων μεταπτωσεων, τους εκβιασμους κτλ-κτλ. Δεν την εχω συναντησει την κοπελα, αλλα μ'αυτα που διαβασα γι αυτην δεν προκειται να το κανω!!! Επισης το πιο σημαντικο, φαινεται κ ειναι ΜΙΚΡΗ (ισως κ ανηλικη). Γι αυτον κ μονο τον λογο δν πλησιαζεις!φαίνεται υπέρμουνο. τώρα η ηλικία είναι άλλο κομμάτι και πάω πάσο. τα περί ουσιών που να ξέρεις η κάθε μία τι κάνει... οι περισσότερες πρέπει να τη πίνουν. πάντως δε βρήκα κάτι στις πιο πίσω σελίδες.
Και σε μένα το ίδιο..οι φωτό είναι καρα ψεύτικες μπαμ κάνουνΜην ασχολείστε με απατεώνες παιδια που ζητάνε paysafe , όσο δελεαστικά και αν τα λένε στο προφίλ τους , για να προσελκύσουν κόσμο . Δόξα τον Θεό έχουμε κορίτσια εδώ στο forum πολύ άξια και όμορφα, και κυρίως χωρις να ζητάνε τέτοιες βλακείες.