φαίνεται υπέρμουνο. τώρα η ηλικία είναι άλλο κομμάτι και πάω πάσο. τα περί ουσιών που να ξέρεις η κάθε μία τι κάνει... οι περισσότερες πρέπει να τη πίνουν. πάντως δε βρήκα κάτι στις πιο πίσω σελίδες.
Γεια σε όλους, αν καλέσω μια συνοδό στο ξενοδοχείο και φαίνεται διαφορετική από τις φωτογραφίες της ή δεν τη βρίσκω ελκυστική, νομίζετε ότι μπορώ να την διώξω και να της δώσω π.χ. 20 ευρώ για το ταξί ή όσα ξόδεψε για τα μεταφορικά για να έρθει εδώ; Είναι αυτό αποδεκτό; Δεν μου έχει συμβεί ακόμα, αλλά νομίζω ότι κάποια μέρα θα μου συμβεί.
Από τις φωτογραφίες που βλέπεις να περιμένεις καί μία απόκλιση προς τά κάτω, δύσκολο να έρθει ακριβώς ή ίδια όπως είναι στην φώτο.
Τώρα αν διάφορα είναι μεγάλη καί άλλη έχεις δεί καί άλλη έρχεται ναι μπορείς να την διώξεις αρκεί να μην σκεφτείς με τό κάτω κεφάλι.
Αν δεν την βρίσκεις ελκυστική σέ αλλά θέματα αλλά από εμφάνιση είναι κοντά σέ ότι είδες σέ φωτό καί πέρασε στό δωμάτιο τότε την κρατάς, ή μιλάς με την κοπέλα νά βρείτε μία λύση γιατί καί αυτή έκοψε κάποιο άλλο ραντεβού για νά έρθει σε εσένα.
Για το εικοσαρικο αν ήρθε άλλη από αυτήν πού είδες ή απόψεις είναι διαφορετικές.
Προσωπικά θά τό δώσω αν καί δεν πρέπει γιατί πλασάρουν κάτι άλλο από αυτό που δείχνουν.
Αγαπητέ τό σπορ αυτό τά έχει αυτά, έχει ρίσκα, είναι πολυέξοδο με χάλια ραντεβού αλλά και με καλά, κάποια θά τά κλάψεις είτε 100 ή 200 ευρώ αλλά και σέ κάποια θά περάσεις σούπερ.
Τό θέμα όλο είναι νά είμαστε κύριοι, ευγενικοί καί με σεβασμό στην κοπέλα που θά έρθει ανεξαρτήτως αν γίνει τό ραντεβού ή όχι. Εσύ θά χάσεις ένα άσχημο ραντεβού ενώ εκείνη πολλά περισσότερα, δεν είναι τυχαίο πού κάποια κορίτσια όπου και νά δουλεύουν γραφείο ή ανεξάρτητη κλπ έχουν άριστη συμπεριφορά και είναι φουλ συνέχεια.