Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.515
- Πόντοι
- 2.836
Αν σου ζητήσει paysafe η κάτι τέτοιο σίγουρα....Ξέρουμε αν είναι fake?
Αν σου ζητήσει paysafe η κάτι τέτοιο σίγουρα....Ξέρουμε αν είναι fake?
Καλησπέρα μάγκες,
Ήθελα να ρωτησω εδώ μήπως έχει κάποιος εμπειρία από Only Fans. Υπάρχει περίπτωση να συναντηθεί κάποιος με καμία δεσποινίδα από εκεί
Πχ εμένα μου λέει μια να κάνουμε τρελίτσες με βιντεάκια αγοραστά, και μετά αν πειστεί να βρεθούμε από κοντά
Ποσό legit είναι γιατί εγώ δεν το πιστεύω
Έχεις κανένας εμπειρία;;
Καλημέρα!Αναγκάζομαι να γράψω τη δικιά μου μικρή πρόσφατη εμπειρία από την Κατερίνα mamba και κρίνετε.
Μετά από προτάσεις συναδέλφων της έστειλα sms χωρίς καμία σύσταση.
Μου απάντησε άμεσα και κανονίστηκε συνάντηση άμεσα.
Αν είχε καρτέλα η βαθμολογία που θα έβαζα στην επικοινωνία θα ήταν 10.
Στην εμφάνιση 9 γιατί είναι υποκειμενικό τι σου αρέσει σε κάθε κορίτσι.
Και στην συμμετοχή 8 μόνο γιατί με εμένα την πρώτη φορά δεν έδινε βαθιά φιλιά.
Αν το έκανε κι αυτό θα της έβαζα 10 και στη συμμετοχή.
Σε όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει προσαύξηση λόγω της εξαιρετικής τιμής για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
ειναι αρκετες κοπελες που εφοσον κανεις εγγραφη στο καναλι τους,και εφοσον εχεις κανει καποιες σεβαστες αγορες,κανουν ραντεβου με δικους τους ορους και προκαταβολη...Καλησπέρα μάγκες,
Ήθελα να ρωτησω εδώ μήπως έχει κάποιος εμπειρία από Only Fans. Υπάρχει περίπτωση να συναντηθεί κάποιος με καμία δεσποινίδα από εκεί
Πχ εμένα μου λέει μια να κάνουμε τρελίτσες με βιντεάκια αγοραστά, και μετά αν πειστεί να βρεθούμε από κοντά
Έχεις κανένας εμπειρία;;
Οτι σου λέει ο panos. Το of ειναι το look don’t touch της βιζιτας του μέλλοντος. Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμηθεί η άλλη μαζί σου απ’τη στιγμή που τα παίρνει χωρίς να την ακουμπάει κανείςΚαλησπέρα μάγκες,
Έχεις κανένας εμπειρία;;
αν και καθιμενος ορθα εμιλησες!Οτι σου λέει ο panos. Το of ειναι το look don’t touch της βιζιτας του μέλλοντος. Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμηθεί η άλλη μαζί σου απ’τη στιγμή που τα παίρνει χωρίς να την ακουμπάει κανείς
Καλημέρα καλή εβδομάδα,
Παρακαλώ μπορώ να έχω το τηλέφωνο της Κατερίνας;
θα στο στειλω εγω,αν γραψεις 3 κριτικες απο κοπελες που εχεις παρει..αν παλι δεν εχεις παρει,ουτε την Κατερινα θα παρεις...Καλησπέρα συναγωνιστές!
Μπορεί κάποιος να στείλει τηλέφωνο από Κατερίνα Mampa?
MambaΠοιας Κατερίνας;
ήμαρτον πάντως να πληρώνεις για να βλέπεις αυτό που υπάρχει σε χιλιάδες βίντεο στο ίντερνετΟτι σου λέει ο panos. Το of ειναι το look don’t touch της βιζιτας του μέλλοντος. Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμηθεί η άλλη μαζί σου απ’τη στιγμή που τα παίρνει χωρίς να την ακουμπάει κανείς
Μύστη μια Μέι ήταν στο AGN κινέζα ναι αλλά όχι ψηλή.. μιλάμε για πολύ μεγάλο τρελοκομείο..35άρα περίπου, 40άρα μαξ. Στα 100 ήταν. έχω κ το τηλ της για όποιον ενδιαφέρεταιΤύποι, έχει πάρει κάποιος μια ψηλή Κινέζα με καρέ μαλλι ονόματι Μέι, κυριλέ ντυμενη? Την είχα δει στο λόμπι του Βασίλη (έφαγε πιστόλι από συνμυστη) και περίμενε στο σαλόνι να τσιμπήσει πελατακι ξέμπαρκο μάλλον.... Είχα ήδη κλείσει με άλλη κοπέλα κι απλά πηρα το τηλεφωνο της!!! Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος?