Dante_80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.116
- Πόντοι
- 361
Οπου υπαρχει καπνος...πειστηκα οκ.. η φημη πως ξεκινησε ετσι στο ασχετο?
Οπου υπαρχει καπνος...πειστηκα οκ.. η φημη πως ξεκινησε ετσι στο ασχετο?
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό… δεν είναι ‘η κοπέλα’. Είναι γραφείο. Το τι θα έρθει είναι τζακ ποτ…οι φωτο αυτες ειναι ψευτικες αν και η κοπελα ειναι ωραιο μουνι,κατα την ταπεινη μου αποψη,,οταν μιλησα στο viber ζητησα αληθινες και εστειλε.σιγουρα παραπανω απο 25χρ που γραφει η αγγελια,μη σου πω και πανω απο 30,αλλα μια χαρα στη συνεννοηση απο viber κιολας,ευκολη και γρηγορη,πολυ καλη συμμετοχη στα του αγωνα..τιμη και μενα τα ιδια την ειχα συναντησει κανα μηνα πριν περιπου
δεν εχω λογο να αμφισβητισω τα λεγομενα σου...απ'οτι φαινεται ημουν τυχερος τοτεΛοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό… δεν είναι ‘η κοπέλα’. Είναι γραφείο. Το τι θα έρθει είναι τζακ ποτ…
Ακριβώς ναι… Ήσουν τυχερός. Απλά επειδή ακριβώς είναι τζακ ποτ, είπα να προειδοποιήσω άλλουςδεν εχω λογο να αμφισβητισω τα λεγομενα σου...απ'οτι φαινεται ημουν τυχερος τοτε
Γνωρίζετε τίποτα για την συγκεκριμένη
❤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΥΛΙΑΡΑ 6945638965 ❤
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ 24χρ κορμι φωτια κάνω φουλ πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό ελεύθερα χάδια και φιλιά μουνάκι σεξ σ όλες της στάσεις η συνάντηση μαζί μου θα σ συναρπάζει έρμαιο η καλύτερη στο κρεβάτι 6945638965kanesex.com
Δεν έχει νήμα δεν έχει καρτέλα κριτικών, καί πού γράφτηκαν;Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Γνωρίζω ότι έχουν γραφτεί τουλάχιστον 3 κριτικές για κοπέλα που δεν έχει ¨νήμα¨ αλλά δεν έχουν δημοσιοποιηθεί και αναρωτιέμαι γιατί;
Τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω αν οι κριτικές είναι αντικειμενικές για την ενημέρωση μας
ή υποκεινούμενες-πλασματικές προς εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Προσωπικά πιστεύω ότι η πλειοψηφία αυτών, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.
Έχει καρτέλα κριτικών αλλά όχι νήμα.Δεν έχει νήμα δεν έχει καρτέλα κριτικών, καί πού γράφτηκαν;
Στα σχόλια;
Σάν ενημέρωση;
Σέ κάποια σελίδα;
Σε άλλο νήμα έγραψες κάτι για προμοτορες και αν δεν κάνω λάθος απευθυνοσουν σε εμένα και δεν ξανά απάντησες... τώρα γράφεις για την συγκεκριμένη ότι σε κορόιδεψε που την έχω προτείνει επανειλημμένα....Προθυμία..ραντεβού...ναι οκ θα σε πάρω τηλ .πριν ξεκινήσω....φτάνει η ώρα...ούτε φωνή ούτε ακρόαση...μηνύματα αναπάντητες.. να μην το σηκώνει...μετά από 20 λεπτά κλήσεων...συγγνώμη μωρό μου...δεν έχω κάρτα κάνω θεραπεία στη μέση μου... αγένεια κ ψευτιά...εκεί θα έδινα τα λεφτά μου...
κατα συμπτωση ολες οι αγγελιες που βαζεις ειναι απο ενα προφιλ....https://kanesex.com/user/profile/LiLiannΑς προμοταρω άλλη μία μία και μας βγήκε το όνομα
Έχει πάρει αυτές τις βυζάρες κανένας?
Nefeli ένα 23 χρόνο κορίτσι με υπέροχες βυζάρες!
Γεια σου είμαι η Νεφέλη Ελληνίδα με πανέμορφο πρόσωπο και φοβερά σαρκώδη χείλη που θα σε τρελάνουν όταν θα τον έχω στο στόμα μου!!! Έχω ένα πολύ σέξυ ζουμερο κορμί 1.70 υψος με τεράστιες βυζάρες που θα ζαλιστείς όταν θα τις έχεις στο πρόσωπο σου και θα τις γλύφεις!!!! Δεν είμαι επαγγελματίας...kanesex.com
Εγώ προσωπικά τυπε...όσες έχω περάσει καλά δεν τις παραθέτω στο bourdela...διότι η πολύ ζήτηση αυξάνει την τιμή... απλά είναι λαχείο...σε άλλους κάθεται σε άλλους όχι...είναι πολλοί οι παράγοντες για να περάσεις καλά...αλλά λίγο επαγγελματισμός...αν την παίρνουν της άλλη 20 για ραντεβού...φυσικό είναι να στήνει τους μισούς... τεσπάΣε άλλο νήμα έγραψες κάτι για προμοτορες και αν δεν κάνω λάθος απευθυνοσουν σε εμένα και δεν ξανά απάντησες... τώρα γράφεις για την συγκεκριμένη ότι σε κορόιδεψε που την έχω προτείνει επανειλημμένα....
Είμαι 99% σίγουρος λοιπόν ότι η συγκεκριμένη αποκλείεται να σε κορόιδεψε η κοπέλα είναι φοβερός χαρακτήρας και σίγουρα την έχουν πάρει αρκετοί εδώ μέσα και έχουν αντίθετη άποψη με εσένα.
Και προκαλώ όλους όσους την έχουν πάρει να τοποθετηθούν.
Μήπως λοιπόν εσύ είσαι ο προμοτορας και κάθεσαι και γράφεις παπατζες για άλλες κοπέλες που έχουν ζητηθεί αρκετά εδώ μέσα?
Καμία απολύτως σύμπτωση.κατα συμπτωση ολες οι αγγελιες που βαζεις ειναι απο ενα προφιλ....https://kanesex.com/user/profile/LiLiann
Ε τότε ρε φίλε να μπαίνουμε στο μπου μόνο για κουβέντα άσχετων συζητήσεων και μόνο για να κραξουμε και όχι για να ενημερώσουμε ητε για κάτι καλό ή για κάτι κακό ώστε να ενημερωθούν όλοι.Εγώ προσωπικά τυπε...όσες έχω περάσει καλά δεν τις παραθέτω στο bourdela...διότι η πολύ ζήτηση αυξάνει την τιμή... απλά είναι λαχείο...σε άλλους κάθεται σε άλλους όχι...είναι πολλοί οι παράγοντες για να περάσεις καλά...αλλά λίγο επαγγελματισμός...αν την παίρνουν της άλλη 20 για ραντεβού...φυσικό είναι να στήνει τους μισούς... τεσπά
Αν εννοει για τη diorpoison δεν θελει η ιδια να γινει γνωστο το ακαου γιατι κανει λιγα ραντεβουΔεν έχει νήμα δεν έχει καρτέλα κριτικών, καί πού γράφτηκαν;
Στα σχόλια;
Σάν ενημέρωση;
Σέ κάποια σελίδα;
οχι γκευ..καλυτερα πρεζακιας!Η αμετανόητη φύση των αντρών...να τσακώνονται για ένα μουνι...που το πληρώνουν κιόλας... μάγκες έχω δυσαρεστηθεί...γιατί δεν υπάρχει το value for money...μόνο κοροϊδία... θα γίνω γκέι...ή θα ξεκινήσω καμάκι στις τουρίστριες...κάθε παλιά κ καλύτερα...
Τέλος πάντων πριν γίνεις γκέι δεν δοκιμάζεις τις βυζάρες μήπως σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα και να μας πεις και εμάς τι παίζει που δεν έχουμε φράγκο να την δοκιμάσουμε για την ώρα???Η αμετανόητη φύση των αντρών...να τσακώνονται για ένα μουνι...που το πληρώνουν κιόλας... μάγκες έχω δυσαρεστηθεί...γιατί δεν υπάρχει το value for money...μόνο κοροϊδία... θα γίνω γκέι...ή θα ξεκινήσω καμάκι στις τουρίστριες...κάθε παλιά κ καλύτερα...