doomnight99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 613
- Πόντοι
- 301
Για εδω γνωριζει κανεις κατι? Εχεις αναφερθει η αγγελια και απο αλλο συναγωνιστη πιο πισω!
Αυτή φαίνεται ότι δούλευε σε γραφείο και το γύρισε
Για εδω γνωριζει κανεις κατι? Εχεις αναφερθει η αγγελια και απο αλλο συναγωνιστη πιο πισω!
Το θεμα ειναι αν την δοκιμασε καποιος να μας πει!Αυτή φαίνεται ότι δούλευε σε γραφείο και το γύρισε
Δέχεται και κατούρημα.. κάνει μπαμ ότι ήταν/είναι σε γραφείο καλή τύχη σε όποιον δοκιμάσειΓια εδω γνωριζει κανεις κατι? Εχεις αναφερθει η αγγελια και απο αλλο συναγωνιστη πιο πισω!
Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύΝαι βέβαια.
Sasha 6 glamour.
Αλλά δυσεύρετη.
Το θεμα ειναι αν την δοκιμασε καποιος να μας πει!
Άντε πάλι...Καλησπέρα σε όλους σας, την βοήθεια σας please, τον τελευταίο καιρό μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να ζήσω πάλι εμπειρία με γυναίκα που κάνει squirt, διαβάζω εδώ και έχω βρει την Αντριάνα ΧΧΧ, υπάρχει άλλη? Έχω την εντύπωση ότι διάβασα πριν λίγες μέρες κάπου εδώ για μια κοπέλα φοιτήτρια από Περιστέρι? Δεν θυμάμαι καλά ήταν γρήγορη επίσκεψη στο σάιτ και δεν συγκράτησα λεπτομέρειες, τεσπά ότι πληροφορίες έχετε καλοδεχούμενες...
είναι ανεξάρτητη και παράλληλα κάνει και αρπαχτές σε γνωστό γραφείο... τώρα είναι εκτός αθηνών αλλά τα αξίζει γενικά τα λεφτά τηςΑυτη παιδια εχει δοκιμασει κανεις η ξερι κανεις τιποτα?
Πόσο πάει το δωράκι ?είναι ανεξάρτητη και παράλληλα κάνει και αρπαχτές σε γνωστό γραφείο... τώρα είναι εκτός αθηνών αλλά τα αξίζει γενικά τα λεφτά της
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!καλησπέρα , γνωρίζει κανείς αν η νεράιδα είναι τρανς??? η ίδια σε ερώτηση μου απάντησε αρνητικά
Ξανά μανάΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
Αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί πολλες φορες στο σάϊ!
Τυπε μλκς σου λένε..τραβελος μεγάλος!άσε μη πάρεις θα θυσιαστουμε εμείς!Και πως είμαστε σίγουροι 100%??
Επειδή την έχουμε πάρει ρε φίλε. Και όχι μόνο μια φορά. Πολύ καυλιάραΚαι πως είμαστε σίγουροι 100%??
ε όταν της τον παίζουμε μας λέει "αχ μη σταματα νοιωθω άβολα".Και πως είμαστε σίγουροι 100%??
Το γνωρίζω φίλε μου δεν είμαι 20 χρονών, μου έχει τύχει να μην το κάνει κοπέλα είτε γιατί ήταν κουρασμένη είτε γιατί δεν της το έβγαλα εγώ, το έχω γράψει και στην 1η μου κριτική εδώ προ αμνημονεύτων ετών, όπως μου έχει τύχει με κοπέλα (μη επαγγελματία) να το κάνει, να της το "βγάλω" και μάλιστα επανειλημμένα. Απλά κάποιες γυναίκες το έχουν και άλλες όχι, αυτό ήθελα να μάθω, ποιες το "έχουν" ...Άντε πάλι...
ΔΕΝ υπάρχει σκουίρτ κατα παραγγελία...
Οπου υπαρχει καπνος...πειστηκα οκ.. η φημη πως ξεκινησε ετσι στο ασχετο?
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό… δεν είναι ‘η κοπέλα’. Είναι γραφείο. Το τι θα έρθει είναι τζακ ποτ…οι φωτο αυτες ειναι ψευτικες αν και η κοπελα ειναι ωραιο μουνι,κατα την ταπεινη μου αποψη,,οταν μιλησα στο viber ζητησα αληθινες και εστειλε.σιγουρα παραπανω απο 25χρ που γραφει η αγγελια,μη σου πω και πανω απο 30,αλλα μια χαρα στη συνεννοηση απο viber κιολας,ευκολη και γρηγορη,πολυ καλη συμμετοχη στα του αγωνα..τιμη και μενα τα ιδια την ειχα συναντησει κανα μηνα πριν περιπου
δεν εχω λογο να αμφισβητισω τα λεγομενα σου...απ'οτι φαινεται ημουν τυχερος τοτεΛοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό… δεν είναι ‘η κοπέλα’. Είναι γραφείο. Το τι θα έρθει είναι τζακ ποτ…
Ακριβώς ναι… Ήσουν τυχερός. Απλά επειδή ακριβώς είναι τζακ ποτ, είπα να προειδοποιήσω άλλουςδεν εχω λογο να αμφισβητισω τα λεγομενα σου...απ'οτι φαινεται ημουν τυχερος τοτε