nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.582
- Πόντοι
- 456
Για δωσε περισσοτερo info;Πορνοσταρικο γαμησι και τα αρχιδια μεσα. Δεν κολλαει πουθενα
Κοστος υπηρεσιες
Για δωσε περισσοτερo info;Πορνοσταρικο γαμησι και τα αρχιδια μεσα. Δεν κολλαει πουθενα
Για μια φορα ναι. Ειναι 50+ αλλα ειναι αγριο σκυλι του πολεμου. Εχω να την παρω κανα χρονο, να ξερεις φαινοταν ο χρονος πανω της.Άρα κλείνουμε συνάντηση;
Αξίζει;
Εδώ άλλοι γουστάρουν τις χοντρές και τις γιαγιάδες,και τις πληρώνουν κιόλας!!!Aν δεν σε πειράζει το κουρασμένο πρόσωπο και ο, τι συνεπάγεται τα 50 plus επάνω της....
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι αυτός που θέλει bbw ή gilf έχει μια προτίμηση. Οπότε πληρώνει το γούστο του. Αν τώρα επιλέγει την κατηγορία αυτή για φθηνότερα, την πατα γιατί έχει η κατηγορία τη ζήτηση της. Οπότε....Εδώ άλλοι γουστάρουν τις χοντρές και τις γιαγιάδες,και τις πληρώνουν κιόλας!!!
Σε λεπτομέρειες θα κολλήσουν;
Περί ορεξεως......
Πρέπει να είσαι πολύ..παληκάρος για να κάνεις τον κασκαντέρ για πιο φτηνά!όχι εσύ προσωπικά δλδ...Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι αυτός που θέλει bbw ή gilf έχει μια προτίμηση. Οπότε πληρώνει το γούστο του. Αν τώρα επιλέγει την κατηγορία αυτή για φθηνότερα, την πατα γιατί έχει η κατηγορία τη ζήτηση της. Οπότε....
Δεν παρεξηγουμαι αδελφέ. Πάντως βαρέων βαρών μου χει κάνει το καλύτερο κρεβάτι. Γενικά πάντως η φτήνια τρώει τον παράΠρέπει να είσαι πολύ..παληκάρος για να κάνεις τον κασκαντέρ για πιο φτηνά!όχι εσύ προσωπικά δλδ...
Μεγάλη και σωστή κουβέντα αυτοη φτήνια τρώει τον παρά
Μάλλον δεν είναι αληθινό... χλωμό το βλέπωΚαλησπέρα σε όλους
Γνωρίζει κάποιος κάτι….γιατί πολύ καλό για να είναι αληθινό…..
Βικτωρια 6993876695, μια καθηλωτική και άκρως φλογερή θεά για εσένα. | Etaires
Χαιρετώ όλους τους άντρες, ονομάζομαι Βικτωρια και είμαι μια 22χρονη γυναικάρα που ξέρει να ευχαριστεί έναν άντρα. Αν θέλετε να σας ανεβάσω επίπεδο...www.etaires.gr
Μάλλον δεν είναι αληθινό... χλωμό το βλέπω
Έχει αναφερθεί πάλι εδώ σε αυτό ακριβώς το νήμα,αν κάνατε έναν κόπο να ψάξετε πρώτα δε θα χρειάζονταν η ερώτηση..οι φωτό παίζουν σε αγγελίες διάφορες από το 2009,το πιθανότερο ψεύτικεςεδω βρεθηκε με αλλο τηλεφωνο μετα απο ψαξιμο το οποιο το δευτερο τηλεφωνο βγαζει πολλες αγγελιες...ΒΙΚΤΩΡΙΑ.. | Aggelia Sex
Γυναίκα γεμάτη ερωτισμό. Μπορώ να σε συνοδεύσω στο ξενοδοχείο ή να έρθω στο χώρο σου για σεξ όπως μπορείς να φαντασθείς στα όνειρά σου. Πάρε […]aggeliasex.gr
Πήγα εγώ να τις δω και τις 2, ζήτησα ταυτότητα, ήρθαν χωρίς και δεν τις είδα τελικα.Τελικά την Δήμητρα, την φίλη του Στέλιου, από τα Σεπόλια που είναι αλβανικακι 18χρ την συνάντησε κάνεις να μας πει τι παίζει ?
Δλδ όταν τις πρότεινε ο μάγκας δε τα είχε κλείσει κανονικά;Πήγα εγώ να τις δω και τις 2, ζήτησα ταυτότητα, ήρθαν χωρίς και δεν τις είδα τελικα.
Η Γιώτα φαίνεται μικρότερη από 18, μου είπαν ότι τα έκλεισε χθες και σήμερα (οτνα τις έδιωξα και καλά). Χοντροκομμένοι τροποι λίγο, το σοσιαλ δνε θα τράβαγε με τπτ
Δλδ όταν τις πρότεινε ο μάγκας δε τα είχε κλείσει κανονικά;
καποιος ειχε γραψει κατι σχετικο εδω οτι ειναι ανηλικες σου ερχονται και μετα εκβιαζουν,αλβανογυφτισες γτχτ,σε αυτη τη περιπτωση ο ΜΑΛΑΚΑΣ που τις σπρωχνει εδω με γραφομενα που ευκολα καταγραφονται δε παει μεσα;Καλά και τώρα μπορεί να μην τα έχει κλείσει
Μπορεί να το είπαν και καλα για να τις πιστέψω ότι είχε γενέθλια χθες και αφού τις έδιωξα ότι τελικά εχει σήμερα.