Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 439
- Πόντοι
- 21
Μυσταγωγια που ελεγε και η εκλεπτισμενηΜάλλον θα κάνει συμπόσιο....
Μυσταγωγια που ελεγε και η εκλεπτισμενηΜάλλον θα κάνει συμπόσιο....
A ok...Τηλεφωνο μονο απο την ιδια
Ειν κλεισμένη μέχρι 15 ΜάηΙωάννα34 τα έχει παρατήσει; Μοιάζει άφαντη. Αν όχι, πώς στο καλό την βρίσκω;;
Καλημέρα / καλησπέρα.
Ψάχνω για ανεξάρτητο call girl (Αττική) με τις εξής βασικές προδιαγραφές:
α) Καλή στο deepthroating & στην περιποίηση μπαλών
β) να είναι (ή να μπορεί να το παίξει) υποτακτική (δεν μιλάμε να ξεφύγουμε προς σαδομαζό καταστάσεις, απλά να το παίξω άρχοντας πασάς και να μην έχουμε μανούρες)
Με έρευνα αγοράς στο site και κυρίως από τις κριτικές σας έχω καταλήξει στις εξής επιλογές:
- Ιωάννα34
-Adriannaxxx
-Anna24
-Anna_pipinaki
-Rafaela (μάλλον πιο γνωστή ως Ιόλη εδώ)
-Nayomi
Αν θέλετε, σχολιάστε τις επιλογές μου ή προτείνετέ μου κάτι καλύτερο αν νομίζετε. Θενξ αλότ!!
H Anna_pipinaki είναι δοκιμασμένη ... Το καλύτερο deepthroat με απόλυτη περιποίηση στα μπαλάκια. Μπορείς να της ζητήσεις ότι θέλεις ... πριν το καταλάβεις έχει μπει στο ρόλο και τον "τερματίζει"Καλημέρα / καλησπέρα.
Ψάχνω για ανεξάρτητο call girl (Αττική) με τις εξής βασικές προδιαγραφές:
α) Καλή στο deepthroating & στην περιποίηση μπαλών
β) να είναι (ή να μπορεί να το παίξει) υποτακτική (δεν μιλάμε να ξεφύγουμε προς σαδομαζό καταστάσεις, απλά να το παίξω άρχοντας πασάς και να μην έχουμε μανούρες)
Με έρευνα αγοράς στο site και κυρίως από τις κριτικές σας έχω καταλήξει στις εξής επιλογές:
- Ιωάννα34
-Adriannaxxx
-Anna24
-Anna_pipinaki
-Rafaela (μάλλον πιο γνωστή ως Ιόλη εδώ)
-Nayomi
Αν θέλετε, σχολιάστε τις επιλογές μου ή προτείνετέ μου κάτι καλύτερο αν νομίζετε. Θενξ αλότ!!
300EURO H ΩΡΑ ΚΑΙ ANALΏπα! Εκδίδεται η Kelly;
250 να ναι οι ώρες τους.
Είχα στείλει δυο φορές μήνυμα για να κανονίσω μαζί της τη ίδια μέρα αλλά φυσικά μου έλεγε ότι δεν έχει κενό. Εν ολίγης, την προηγουμενη εβδομάδα της ζητάω να κανονίσουμε για 2 μέρες μετά και μου απαντάει πως έχει κενό μετά τα μεσα Μαΐου! Τι έχει γινει εδώ ρε συναγωνιστέςΕιν κλεισμένη μέχρι 15 Μάη
Με το κωλο μεσα?300EURO H ΩΡΑ ΚΑΙ ANAL
Θέλω να έχω επιλογές τ να πω....Μάλλον θα κάνει συμπόσιο....
Κάτι ψάχνει αυτή.....μάλλον κανένα κορόιδοΜάγκες έχει κανένας εικόνα εδώ??
Κάνει και κανονικό πρόγραμμα αν εννοείς για το ότι το παίζει και αφεντρα. Άμα δεις και άλλες αγγελίες που έχει θα δεις ότι είναι και σε νορμάλ προγράμματα!!!Σοβαρά τώρα; Είσαι τόσο σκληρός μυστης; Τις είδες τις φωτο της αγγελιας; Τις είδες καλά;
Καλησπέρα . Γνωρίζουμε πληροφορίες?μωρό μου είμαι η ίδια όπως με βλέπεις 100% 100 Ανεξάρτητη από γραφεία Ιωάννα 24 ετών
. Η προσωπικότητα και η ομορφιά μου με κάνουν ποθητή σε κάθε άνδρα,Κάνω σεξ υψηλού επιπέδου με ευγενικούς και διακριτικούς άνδρες στο χώρο μου Το τηλέφωνό μου είναι 6934302285 με διάθεση για όμορφο σεξ, η φωτό μου ειναι πρόσφατες ,απλά πάρε τηλ μωρακι.❤️kanesex.com
Τι να έχει γίνει ρε μάν ...Είχα στείλει δυο φορές μήνυμα για να κανονίσω μαζί της τη ίδια μέρα αλλά φυσικά μου έλεγε ότι δεν έχει κενό. Εν ολίγης, την προηγουμενη εβδομάδα της ζητάω να κανονίσουμε για 2 μέρες μετά και μου απαντάει πως έχει κενό μετά τα μεσα Μαΐου! Τι έχει γινει εδώ ρε συναγωνιστές
Μάγκες έχει κανένας εικόνα εδώ??