Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Τι ξέρουμε ρε μάγκες για την κοπέλα;;;
Τι να έχει γίνει ρε μάν ...Είχα στείλει δυο φορές μήνυμα για να κανονίσω μαζί της τη ίδια μέρα αλλά φυσικά μου έλεγε ότι δεν έχει κενό. Εν ολίγης, την προηγουμενη εβδομάδα της ζητάω να κανονίσουμε για 2 μέρες μετά και μου απαντάει πως έχει κενό μετά τα μεσα Μαΐου! Τι έχει γινει εδώ ρε συναγωνιστές
Μάγκες έχει κανένας εικόνα εδώ??
Προταση απο καποιον για duo( δυο κοπελες)?
Ειχα βρει 2 -3 τηλ απο αγγελειες αλλα δεν εστελναν φωτο κι ολο ελεγαν απο κοντα κι δεν το ρισκαρα.
σαμαλι,κωκ,τσιπς,τυροπιττες,πασατεμπος για να περνα η ωρα.Τι να έχει γίνει ρε μάν ...
Υπομονή .
Μπαίνεις στην λίστα αναμονής και περιμένεις
Φιλτατε νομίζω παίζει με το όνομα Artemis. Και σήμερα είναι σε κάποιο.Kαλημερα στους παροντες μυστες-χυστες, Χρονια πολλα!! Ξερει καποιος μυστης που δουλευει η mata hz γνωστη και ως Malvina απ το Κασσανδρας 4Β ?
12 τυρόπιτες, 9 τσιπς, 24 σακουλακια πασατέμπο, καί 1 κουτί μιλφειγ αν γίνεται παρακαλώ.σαμαλι,κωκ,τσιπς,τυροπιττες,πασατεμπος για να περνα η ωρα.
απ' ολα εχωωωωωωωωωωω.
το τηλεφωνο το δινω σε αλλο νημα.12 τυρόπιτες, 9 τσιπς, 24 σακουλακια πασατέμπο, καί 1 κουτί μιλφειγ αν γίνεται παρακαλώ.
Α και τό τηλέφωνο θέλω για ραντεβού... Μην ξεχνιόμαστε....
Έχει αναφερθεί πολλάκις, κάνε ένα σερτς και θα βρεις πληροφορίεςHRINA
Hrini 51 xronon me plysies kambiles .Για να περάσεις ομορφα και χαλαρα παρε τηλ. 6974785567kanesex.com
Τι γνωρίζουμε για την συγκεκριμένη ;
Ευχαριστώ φίλε! Είχες δίκιο... και πολύ καλή συμπεριφορά γενικότερα.H Anna_pipinaki είναι δοκιμασμένη ... Το καλύτερο deepthroat με απόλυτη περιποίηση στα μπαλάκια. Μπορείς να της ζητήσεις ότι θέλεις ... πριν το καταλάβεις έχει μπει στο ρόλο και τον "τερματίζει"
αναθεμα την ωρα ,καταρα στη στιγμη που αποφασισα βασιζομενος στο κατω κεφαλι.......λοιπον.....πρωτη φορα εφτασα στα ορια να γινω ρεζιλι στο χοτελι.....η κοπελιτσα,οντως νεαρη,ειναι τοσο κουτοπονηρη οσο δεν φανταζεστε.....μην σας ξεγελασει το κοριτσιστικο υφακι....πιπα?καλυτερα να με εγλυφε σκυλος στο δρομο.συμμετοχη?θυμαστε τη φωτογραφια απο τη βουλη που κοιμουνται ολοι?αλλα της λες αλλα καταλαβαινει κι αλλα κανει.....οχι ομως επειδη ειναι χαζη,το αντιθετο μαλιστα....κλεβει οσο χρονο μπορει,δεν σε αφηνει να μπεις οσο βαθια μπορεις και σιγουρα δεν εχει στο μυαλο της την ικανοποιηση του πελατη....σπανια λεω οτι εκλαψα τα λεφτα.....ετσι οπως συμπεριφερθηκε ενα 80αρι το διωρο θα ηταν υπεραρκετο.....μοναδικο καλο σημειο ειναι η αισθηση της κωλοτρυπιδας.......ΑΝ και το τονιζω το ξανασκεφτομουν θα ηταν μονο για το ξεκωλιασμα ......χωρις ομως να ειμαι καθολου ευγενικος.......κωλο απο το πρωτο δευτερολεπτο.....αλλωστε ειπε οτι της αρεσει κιολας....την πατησα που το ειδα μικρο και το σεβαστηκα πιο πολυ απο οσο επρεπε........κανει και ντουετο με μια ιωαννα 24.......μαλλον θα πρεπει να αναθεωρησω πολλα οσον αφορα την αντιμετωπιση μου στις κορασιδες .......ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ τελικά έχει δοκίμασει κάνεις να Μας πει ρε παιδιά ?
Δεν την έχω συναντήσει λόγω χρονικού περιθωρίου. Αλλά ήταν πολύ καλή στην επικοινωνία,ευγενική και γλυκιά.Καλημέρα κύριοι...
Γνωρίζουμε κάτι για το παρακάτω??
Ή ποιο καυτή συνάντηση 6951597510
Μωρό μου έχω θεϊκό και καυτό κορμάκι για καλό σεξ έλα να απολαύσουμε μαζί την ευχαρίστηση και ή ποιο καυτή εμπειρία είμαι ή σισσυ απόλυτα αισθησιακή και εντυπωσιακή άν θέλεις να απολαύσεις την εμπειρία κάλεσε με τώρα..είμαι διαθέσιμη μόνο σε χοτελ νότια προάστια από 10.00 έως 18.00 κλείσε το...kanesex.com
Μαλιστα!!Δεν την έχω συναντήσει λόγω χρονικού περιθωρίου. Αλλά ήταν πολύ καλή στην επικοινωνία,ευγενική και γλυκιά.