Donkixwths31
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κριμα
Γύφτοφερνει ή μου φαίνεται ? στην 3η φωτό ειδικά δείχνει σαν οπαδός της Ρόμα
Τύπε, μην το συνεχίζεις! Το μαλακιστήρι η Δήμητρα έχει αναφερθεί ότι είναι κλέφτρα, απατεώνισσαΑπό Στέφανο από bourdela . Ήμουν μαζί τους κ περνούσαμε καλά κ εμένα μουπαν μετά ότι είναι του επαγγέλματος Γτ με είδαν κοιτούσα κριτική εδώ για άλλη κ έτσι ανέβασα αγγελία τους
σωστα τα λες εσυυυ ,μην πας μακρια ΕΑΝ ξανα γίνει σκηνικο με δαυτην θα παει μεσα ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΗΝΕΙ κ μετα να δω ποιον θα πρωτο παρουν για να τους βγαλουν εξωΤύπε, μην το συνεχίζεις! Το μαλακιστήρι η Δήμητρα έχει αναφερθεί ότι είναι κλέφτρα, απατεώνισσα
κι ότι γαμιέται ΑΚΑΠΟΤΑ! Και την κράζω εγώ, που γαμάω όπου βρω ΑΚΑΠΟΤΗ τρύπα!
Γνωρίζουμε ονοματεπώνυμο και το γνωρίζει επίσης και η ασφάλεια (μέσω δικών μας).
Αν ξανακλέψει κι άλλους συναγωνιστές την βλέπω πίσω από τα σίδερα σύντομα!
Έχει αναφερθεί είδα, ψάξε με το τηλέφωνο της παλιά μνμ στο φορουμ
Η δεξιά τουλάχιστον κυκλοφορεί σε χλιδε σαλονάκια Ε σύντομα θα πάρει το δίπλωμα της ΑΝΝ δεν το έχει ήδη δλδ
Άγνωστον... Πάντως έχει ενεργό βαιμπερ...ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ τελικά έχει δοκίμασει κάνεις να Μας πει ρε παιδιά ?
Πριν κανα δίμηνο αυτά είχε πει αλλά δεν δοκίμασα!ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ τελικά έχει δοκίμασει κάνεις να Μας πει ρε παιδιά ?
Mε φοβιζει η εμφανιση εαν ειναι οβερ 18Άγνωστον... Πάντως έχει ενεργό βαιμπερ...
100€ η μία πιστόλια καί +20€ ή δεύτερη είπε, μέχρι εκεί έμεινα δεν πήρα.ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ 24 ΕΤΩΝ 6934302285 αληθινές φωτο
Είμαι η ιωαννα 24 ετών. Αν είσαι άντρας με ευγένεια αλλά με πονηρό μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Κάλεσε με στο 6934302285 για να έρθω κοντά σου για να περάσουμε μαζί αυτά που φαντάζεσαι με μια κοπέλα στο κρεβάτι σου…. Πάρε με στα 4 και δεν θα με ξεχάσεις ποτέ!!!kanesex.com
Έχει παίξει μπαλιτσα κάποιος παίκτης εδώ;
Τι γίνεται εδώ ρε κερατάδες?!Εμένα πάντως όχι.. μάλλον τα ίδια θα είπε και στον συναγωνιστή
Πιο τυχερός φαίνεσαι εσύ.. προχώρησε το
Σε καταλαβαίνω...Mε φοβιζει η εμφανιση εαν ειναι οβερ
Ενδιαφέρον... Άμα είναι αυτή στις φωτό...100€ η μία πιστόλια καί +20€ ή δεύτερη είπε, μέχρι εκεί έμεινα δεν πήρα.
Κάποιοι συναγωνιστές έχουν πεί ότι αυτη είναι στις φώτο.Ενδιαφέρον... Άμα είναι αυτή στις φωτό...
ναι αυτο ειναι σιγουρο...Το θέμα είναι να είναι αληθινη