dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Το 6 είναι δίπλα στο 7 σε όλα τα πληκτρολόγια. Το περίεργο θα ήταν να γράφει 6 και 9
Το 6 είναι δίπλα στο 7 σε όλα τα πληκτρολόγια. Το περίεργο θα ήταν να γράφει 6 και 9
Μπορει να πέρασες κλ μπορεί να είσαι φίλος με την κοπέλα και την προωθείς δεν ξέρουμε ποια απ τα δύο επειδή κ εγώ κέντρο μένω σαν την κοπέλα κ έμαθα μερικά πράγματα γ αυτήν σου είπε καταγωγή???Δεν κερδίζω κάτι . Απλώς τις ξέρω έχω κάνει μαζί τους πέρασα ωραία κάντε κ εσείς τόσο απλό
Είδες που δεν ξέρεις εγώ έμαθα απ φιλαράκι στα σεπολια που μένει και αυτή είναι αλβανιδα γυφτισσα απ εκεί κ πέρα οποίος θέλει ρισκάρει κ δοκιμάζει...Δε ρώτησα δεν με ένοιαξε ούτε λίγο . Ελληνίδα μουπε ελληνίδα λέω
Και αλβανιδα και γυφτισα πως γινεται?Είδες που δεν ξέρεις εγώ έμαθα απ φιλαράκι στα σεπολια που μένει και αυτή είναι αλβανιδα γυφτισσα απ εκεί κ πέρα οποίος θέλει ρισκάρει κ δοκιμάζει...
αν πας ροδο για πασχα δοκιμασε..Καλησπέρα σας. Ξέρουμε τίποτα για εδώ?
Μελαχρινή αμαρτία....
|Είμαι η Σάντρα 35 ετών μελαχροινός πειρασμός με ύψος 1,66 και είμαι 52 κιλά!!! Με σέξυ αναλογίες και κορμί φωτιά...κωλο ολοστρόγγυλο και στήθη μεγάλα φυσικα και στητα... Μαρεσει το σεξ και ότι το περιλαμβάνει, βρίσκομαι στην Ρόδο και διαθέτω δικό μου δωμάτιο σ ε διακριτικό ξενοδοχείο όπου...kanesex.com
Ρωτα τους συναθλητές σου που με είδαν πως πάει ο μήνας !
Στο viber μου δειχνει την κοπελα ωραιο προσωπο, μελαχρινη! Ειναι απο Λατινικη Αμερικη?Viber έχει απαντησει ήδη σε κάποιους . Λόγω πολύ κοσμιας λίγο υπομονή και ΠΑρακαλω πολύ όλοι θα εξυπηρέτηθουν . Η κοπέλα είτε μόνη της είτε κ οι δυο μαζί είναι σούπερ καλές αλλά δεν κάνουν πολλά ραντεβού την ημέρα για να είναι ξεκούραστες
Σε κλαμπ τις γνώρισα
Εδώ μένω μόνιμα τυπεαν πας ροδο για πασχα δοκιμασε..
Ναι είναι απ το Ελμπασαν της ΒραζιλίαςΣτο viber μου δειχνει την κοπελα ωραιο προσωπο, μελαχρινη! Ειναι απο Λατινικη Αμερικη?
Μαλιστα, αλμπανα δηλαδη!Ναι είναι απ το Ελμπασαν της Βραζιλίας
Το ελμπασαν για όσους δεν ξέρει είναι κάτι σαν σαν τον δενδροποταμο της Ελλάδας πάρα πολλοί γύφτοι ζουν εκείΜαλιστα, αλμπανα δηλαδη!
Αλβανογυφτοι!Το ελμπασαν για όσους δεν ξέρει είναι κάτι σαν σαν τον δενδροποταμο της Ελλάδας πάρα πολλοί γύφτοι ζουν εκεί
Ναι από εξωτικό ΖεφύριΣτο viber μου δειχνει την κοπελα ωραιο προσωπο, μελαχρινη! Ειναι απο Λατινικη Αμερικη?
Της λατινικης Αμερικης?Ναι από εξωτικό Ζεφύρι
Μήπως να μεταφερθεί τότε η συνομιλία στο "ημερήσια ενημέρωση για γυφτισσες;"Είδες που δεν ξέρεις εγώ έμαθα απ φιλαράκι στα σεπολια που μένει και αυτή είναι αλβανιδα γυφτισσα απ εκεί κ πέρα οποίος θέλει ρισκάρει κ δοκιμάζει...
Πολύ μπέρδεμενα μου τα είπε... Θα φανεί στην πορείαΜε την έγκυο τι έγινε τελικά , πήρε κανείς ?
Πολύ μπέρδεμενα μου τα είπε... Θα φανεί στην πορεία