eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Ακόμα όχι στο searching είμαστε
Ακόμα όχι στο searching είμαστε
Ωραίο μωρό που τη βρίσκουμε?
εροτικ πορταλ στα αγγλικά βεβαίως.Θύμισε μου τα *** τι βαζω
Στορι που ακριβώς;
Οχι δεν το είχα δει.Σε αυτό το νημα είναι όλοι αρσενικοί. Δεν πανε με γυναίκες που γεννήθηκαν άνδρες. Εκτός κι αν δεν το πηρες χαμπαρι.
e r o t i c portal, στις ανεξάρτητες..Ωραίο μωρό που τη βρίσκουμε?
Η μελαχροινη με κάπως αραιά μαλλιά μήπως;Επειδή ήμουν περίεργος αν και είχα ακούσει κάποια αρνητικά πράγματα έκανα καταδρομική τελικά.
Διπλό αυτή και η φίλη της η μελαχρινή στα 180 φουλ κομπλέ.
Μιλαφακια στα 40 και τα δύο βέβαια η ξανθιά παραπάνω κιλά και δεν ενθουσιάστηκα κιόλας η φίλη της η μελαχρινή όμως πολύ καλή,ωραία βαθειά πίπα μέχρι αρχιδια σωματακι λεπτό με βυζάκι δυάρι και κωλαρα απιστευτη.στα λεσβιακά ενεργές ζωηρές αν και θα μπορούσαν περισσορερα.
Η ξανθιά από μένα τρώει μαύρο και θα προσπαθήσω να πάρω την άλλη μόνη να δω και έτσι πως παίζει
Αισθησιακο ερωτικο μασαζ Μελινα - 6982144080
Ερωτικό αισθησιακό και κανονικό μασαζάκι από ερωτική σέξυ ελληνίδα Μελίνα. Με λένε Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ανεξάρτητη κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι μόνη μου ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα ή και σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας...kanesex.com
Δε το παρατήρησα αυτό,την έχει φωτό στην αγγελία σώμα,οι δύο σώματος φωτό είναι δικές της η χοντρή μόνο προσωπο δειχνειΗ μελαχροινη με κάπως αραιά μαλλιά μήπως;
Δε το παρατήρησα αυτό,την έχει φωτό στην αγγελία σώμα,οι δύο σώματος φωτό είναι δικές της η χοντρή μόνο προσωπο δειχνει
Για αυτή λες;
Τώρα τις είδα. Ναι αυτή είναι. ΕυχαριστώΔε το παρατήρησα αυτό,την έχει φωτό στην αγγελία σώμα,οι δύο σώματος φωτό είναι δικές της η χοντρή μόνο προσωπο δειχνει
Για αυτή λες;
Είναι η ίδια Αγγελική/Ατζελίνα που είναι και στο Μπακνανά 47.
Τύπε να ξέρεις ότι αυτό που λες είναι σεξιστικό, ρατσιστικό και επικίνδυνο. Η διαφήμιση λέει αισθάνομαι - είμαι γυναίκα. ( Εννοείται ότι τρολλάρω)Σε αυτό το νημα είναι όλοι αρσενικοί. Δεν πανε με γυναίκες που γεννήθηκαν άνδρες. Εκτός κι αν δεν το πηρες χαμπαρι.
Τελευταία φορά ήταν κοντά 130 την ώρα . Δεν κάνει πρωκτικό
Αν θες στειλε μου το instagram της!
Δεν απαντάει Ποτε αυτη
Το μόνο σίγουρο...Μακριά από τέτοιαΑπό τη συγκεκριμένη μακριά. Ζητάει 150 για 1ω. Έκλεισα 2 φορές μαζί της ραντεβού και όταν της έστειλα για επιβεβαίωση δεν απάντησε ποτέ. Μου έστειλε 2 μέρες μετά "πότε θα βρεθούμε".
150ε για 1ω με κοπέλα που 1 απαντάει - 10 δεν απαντάει και ανεβάζει και αυτά τα περίεργα στα στόρυ της από εμένα είναι ΜΑΚΡΙΑ!!!
Από τη συγκεκριμένη μακριά. Ζητάει 150 για 1ω. Έκλεισα 2 φορές μαζί της ραντεβού και όταν της έστειλα για επιβεβαίωση δεν απάντησε ποτέ. Μου έστειλε 2 μέρες μετά "πότε θα βρεθούμε".
150ε για 1ω με κοπέλα που 1 απαντάει - 10 δεν απαντάει και ανεβάζει και αυτά τα περίεργα στα στόρυ της από εμένα είναι ΜΑΚΡΙΑ!!!
Καλό φαίνεται....
Έχει κάποιος εμπειρία με αυτό το κοντοπουτανο???
Φαίνεται πολύ καλό καυλακι!!!
Υ.Γ πρέπει να κερδίσω το τζόκερ γιατί η λίστα μου κάθε φορά που ψάχνω μεγαλώνει!!!