giannisosoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα! Γνωριζει κανεις αν δουλευει αυτο τον καιρο η συγκεκριμενη και τηλ? Ευχαριστω πολυ
πολυ ωραιο τυπακι , κατι μ θυμιζει αμα βρω στο αρχειο τπτ θα στο στειλωΚαλησπερα! Γνωριζει κανεις αν δουλευει αυτο τον καιρο η συγκεκριμενη και τηλ? Ευχαριστω πολυ
Κύριοι για εδώ καμία γνώμη? Μαρία 6906009061, κοίτα τις φωτό μου και ξεκίνα το ζέσταμα. | Etaires
Το ερώτημα είναι αν είναι αληθινηΑν δεν έχει έξτρα στις τιμές φαίνεται καλή περίπτωση
Σ ευχαριστώ πολύπολυ ωραιο τυπακι , κατι μ θυμιζει αμα βρω στο αρχειο τπτ θα στο στειλω
Βάλε +20 και πάρε Ανδριάνα εγγύηση.Μύστες τα φώτα σας. Θα είμαι στην Αθήνα τη Τετάρτη και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια με φουλ πρόγραμμα, ύψος μέχρι 1,65,αδύνατη. Με μέγιστο ποσό τα 100 €/ώρα.
Ευχαριστώ
Κατερίνα mambaΜύστες τα φώτα σας. Θα είμαι στην Αθήνα τη Τετάρτη και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια με φουλ πρόγραμμα, ύψος μέχρι 1,65,αδύνατη. Με μέγιστο ποσό τα 100 €/ώρα.
Ευχαριστώ
Υπάρχει κάποιο link?Κατερίνα mamba
Χρόνια5-6 μήνες ή χρόνια?
...3075 τελειώνει ο αριθμός του τηλεφώνου της...Κατερίνα mamba
Ναό το τηλέφωνο αυτό είναι . Δε είπα Ότο είναι η πιο τρομερή επιλογή είπα Ότι στα 100 ευρώ που είναι το budget για μένα είναι η καλύτερη επιλογή…. Τη Βαλέρια δε τη έχω δοκιμάσει .. με 80 παίρνεις τη Anna pipinaki πολύ καλή επιλογή αλλά είναι πιο νταρντανα … εσυ διαλέγεις .....3075 τελειώνει ο αριθμός του τηλεφώνου της...
Για αυτή μιλάς ;
Αν ναι,την είχα πάρει πριν 5 ή 6 χρόνια και μου είχε προτείνει τη Βαλερια για duo...
Για εμένα δεν ήταν και κάτι το τρομερό.
Η Βαλέρια δουλεύει ακόμα;
Καλημέρα
Γνωρίζει κανείς τι έγινε η Peggy... Δεν απαντάει.
Το κιν τελειώνει σε 334Ποια Πέγκυ λες;
Το κιν τελειώνει σε 334
μούφαΚύριοι για εδώ καμία γνώμη? Την βλέπετε αληθινή? Ξέρει κανείς?? Μαρία 6906009061, κοίτα τις φωτό μου και ξεκίνα το ζέσταμα. | Etaires
πολύ καλή επιλογήΚατερίνα mamba
δεν είναι η κουκλάρα αλλά σίγουρα είναι καλή και η πιο vfm...3075 τελειώνει ο αριθμός του τηλεφώνου της...
Για αυτή μιλάς ;
Αν ναι,την είχα πάρει πριν 5 ή 6 χρόνια και μου είχε προτείνει τη Βαλερια για duo...
Για εμένα δεν ήταν και κάτι το τρομερό.
Η Βαλέρια δουλεύει ακόμα;
ε όχι και να συγκρίνουμε άννα με κατερίνα μάμπαΝαό το τηλέφωνο αυτό είναι . Δε είπα Ότο είναι η πιο τρομερή επιλογή είπα Ότι στα 100 ευρώ που είναι το budget για μένα είναι η καλύτερη επιλογή…. Τη Βαλέρια δε τη έχω δοκιμάσει .. με 80 παίρνεις τη Anna pipinaki πολύ καλή επιλογή αλλά είναι πιο νταρντανα … εσυ διαλέγεις ..