Scorpion1311
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 496
- Πόντοι
- 300
Καλησπέρα σε όλους! Χθεσινό ραντεβού στο Bill με την Μιράντα.
Ηρθε ένα γλυκό κορίτσι, κοντούλα, με βυζάκι 2αρι, νορμάλ πιασίματα, αλλά με πολύ όρεξη. Έκανε το ντουζάκι της κι αρχίσαμε, φιλιά, χάδια, 69 και σε χρόνο dt μου είχε βάλει το προφυλακτικό με το στόμα και εχυσα.
Πλύσιμο και 2ος γύρος. Χαμουρεμα, ωραία στησίματα που της έπαιζα το μουνακι, με εγλυφε για να σηκωθεί καλά και καβαλημα. Αλλά έκανε κι άλλα κόλπα. Ενώ με καβαλαγε, έπιανε αρχιδια και πιο κάτω. Έτριβε μέχρι κωλο.
Βγήκε κι άρχισε το σπατουλαρισμα, αλλά ΟΧΙ γλυφοκωλαδα. Μόνο έπαιζε με τα δάχτυλα.... Μέχρι που με έκανε και τελείωσα... Εδωσα 120 και πήγε στο καλό.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση... Για πειραματισμό ίσως...
Καλή συνέχεια σε ολους
Μιράντα 6974306732, όμορφη και σαγηνυετική, ο τέλειος συνδυασμός. | Etaires
Γεια σας κύριοι, ονομάζομαι Μιράντα και είμαι μια 27χρονη καλλονή εδώ για να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις σας. Το σώμα μου είναι εκπληκτικό, οι...
www.etaires.gr
Πλύσιμο και 2ος γύρος. Χαμουρεμα, ωραία στησίματα που της έπαιζα το μουνακι, με εγλυφε για να σηκωθεί καλά και καβαλημα. Αλλά έκανε κι άλλα κόλπα. Ενώ με καβαλαγε, έπιανε αρχιδια και πιο κάτω. Έτριβε μέχρι κωλο.
Βγήκε κι άρχισε το σπατουλαρισμα, αλλά ΟΧΙ γλυφοκωλαδα. Μόνο έπαιζε με τα δάχτυλα.... Μέχρι που με έκανε και τελείωσα... Εδωσα 120 και πήγε στο καλό.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση... Για πειραματισμό ίσως...
Καλή συνέχεια σε ολους