nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.610
- Πόντοι
- 456
Κανα 2-3 σελιδες πισω υπαρχει λινκ.Θα μου στειλεις σε pm το ινστα;;
Κανα 2-3 σελιδες πισω υπαρχει λινκ.Θα μου στειλεις σε pm το ινστα;;
Χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα για το ντέρμπι φίλος με προτηνενε ανεξάρτητη σαραντάρα τα πάντα όλα με 50 ε υ
Πληροφοριες;Η κυρία δεν ειπαι όχι σε τίποτα ραντεβού διωρρ στον Πρίαμο άντε να πας στο γήπεδο μετά
Infos???Χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα για το ντέρμπι φίλος με προτηνενε ανεξάρτητη σαραντάρα τα πάντα όλα με 50 ε υ
Καλησπέρα φίλε τηλέφωνο παίζει?Χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα για το ντέρμπι φίλος με προτηνενε ανεξάρτητη σαραντάρα τα πάντα όλα με 50 ε υ
Εχει μπει και αυτη στη λιστα μου!Καλησπέρα σε όλους! Χθεσινό ραντεβού στο Bill με την Μιράντα.
Ηρθε ένα γλυκό κορίτσι, κοντούλα, με βυζάκι 2αρι, νορμάλ πιασίματα, αλλά με πολύ όρεξη. Έκανε το ντουζάκι της κι αρχίσαμε, φιλιά, χάδια, 69 και σε χρόνο dt μου είχε βάλει το προφυλακτικό με το στόμα και εχυσα.Μιράντα 6974306732, όμορφη και σαγηνυετική, ο τέλειος συνδυασμός. | Etaires
Γεια σας κύριοι, ονομάζομαι Μιράντα και είμαι μια 27χρονη καλλονή εδώ για να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις σας. Το σώμα μου είναι εκπληκτικό, οι...www.etaires.gr
Πλύσιμο και 2ος γύρος. Χαμουρεμα, ωραία στησίματα που της έπαιζα το μουνακι, με εγλυφε για να σηκωθεί καλά και καβαλημα. Αλλά έκανε κι άλλα κόλπα. Ενώ με καβαλαγε, έπιανε αρχιδια και πιο κάτω. Έτριβε μέχρι κωλο.
Βγήκε κι άρχισε το σπατουλαρισμα, αλλά ΟΧΙ γλυφοκωλαδα. Μόνο έπαιζε με τα δάχτυλα.... Μέχρι που με έκανε και τελείωσα... Εδωσα 120 και πήγε στο καλό.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση... Για πειραματισμό ίσως...
Καλή συνέχεια σε ολους
Ναι ρε φίλε.Και εγώ ξέρω μια που πηδιέται,κάπου σε κάποιο μέρος.Χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα για το ντέρμπι φίλος με προτηνενε ανεξάρτητη σαραντάρα τα πάντα όλα με 50 ε υ
Δώσε κάποιο ινφο..Η κυρία δεν ειπαι όχι σε τίποτα ραντεβού διωρρ στον Πρίαμο άντε να πας στο γήπεδο μετά
Ευχαριστω φιλε μου! Την εχεις παρει? Πολωνέζα η gilf αλλά την ιδρώνει την φανέλα
λοιπόν τα δίνει όλα όντως...... κώλους, τσιμπούκια μέχρι λαρύγγι
αλλά έχει αλβανόφατσα,
αρκετά κιλά περισσότερα απ' τις φώτος,
είναι σίγουρα 50αρα πλεον,
δεν αξίζει με τίποτα 100 (εγώ για φούλ είχα δώσει 70 πριν πολύ καιρό)
μια τίμια τιμή για δαύτην είναι 50/60 max....
Χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα για το ντέρμπι φίλος με προτηνενε ανεξάρτητη σαραντάρα τα πάντα όλα με 50 ε υ
nassia23 θα έλεγασε ψηλή, λευκή , μοντελέ (όχι μπαμπάτσικη) έχει κανείς τίποτε ; ψηλοκάπουλη , όχι κωλάρες χοντρές μπραζίλιαν κτλ
αδερφέ καλή ηταν η συμπεριφορά της, προς το ήπιο.. (παρά τον καιρό που πέρασε ... Αν ήταν κάτι θα το θυμόμουν σίγουρα)Σκέφτομαι να την πάρω, εκτός από αυτά που γράφεις, από συμπεριφορά είναι εντάξει ;Ειμαι η Αφροδιτη μια juicy μιλφαρα 40 ετων με πολυ ορεξη και καυλα 6936595156 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Ευχαριστώ
δωσε φως , πμΗ κυρία δεν ειπαι όχι σε τίποτα ραντεβού διωρρ στον Πρίαμο άντε να πας στο γήπεδο μετά
θα δώσεις εποικοινωνία; η δεν κάνει;Χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα για το ντέρμπι φίλος με προτηνενε ανεξάρτητη σαραντάρα τα πάντα όλα με 50 ε υ
Κάτι ήθελες να γράψεις και εσύ ...Χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα για το ντέρμπι φίλος με προτηνενε ανεξάρτητη σαραντάρα τα πάντα όλα με 50 ε υ