Yagulas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.168
- Πόντοι
- 1.191
1) οι τιμές της βενζίνης τον Ιούνιο του 20121.https://www.google.com/amp/s/www.tovima.gr/2012/08/22/finance/i-timi-tis-benzinis-espase-to-fragma-twn-2-eyrw/amp/
Όπως βλέπεις η τιμή της βενζίνης περίπου στα ίδια
2.απευθυνεται σε όσους τα διαθέτουν και τίποτα παραπάνω
180 ανεξάρτητη ρε μαλακες;
3.για τα δικά σου μπορεί να είναι όσο θέλει
Λογικά είσαι πάνω από 50-60 για να μην μπορείς να προσδιορίσεις την ηλικία της εκτός αν πιστεύεις ότι την γαμουσαμε ανηλικο
4γνωμη σου και το σέβομαι (δεν είπα ότι είναι φόλα αλλά ότι δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει) με λιγότερα γαμας σοβιετικο μωράκι 19-20 με ροζ μουνακι και ΟΧΙ ανεξάρτητη
5.πως να κρίνουν αντικειμενικά όταν μπαίνουν και γράφουν κριτικές όλα τα 60 Χρονά ναυάγια που έχουν να γευτούν φρέσκο μουνακι μισό αιώνα
6.το ότι υπάρχουν άρρωστοι που θέλουν να γεύονται λίπη ξυγκια κυτταρίτιδες κτλ δεν σημαίνει ότι είναι το φυσιολογικό
Απλά δεν είναι λογικό όταν είναι 18-19 φρέσκο μουνάκι που στάζει μέλι,να ζητάει 70 ευρώ και μια δεκαετία αργότερα με εκατομμύρια εκατοστά πουτσας να έχει μπει βγει στο μουνι της και να ζητάει 180
Πόσο κόστιζε η βενζίνη πριν από 10 χρόνια στην Ελλάδα; | carandmotor.gr
Με την τιμή της βενζίνης να κάνει διαδοχικά ρεκόρ σήμερα, έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο πληρώναμε τα γεμίσματά μας ακριβώς πριν μια δεκαετία.
www.carandmotor.gr
Βουτιά στις τιμές των υγρών καυσίμων λόγω μεγάλης πτώσης του αργού
<p>Φθηνότερο ακόμη και από το φυσικό αέριο είναι για πρώτη φορά στα χρονικά το πετρέλαιο θέρμανσης για όσους δικαιούνται επίδομα.</p>
www.kathimerini.gr
2) τι σημασία έχει το ανεξάρτητη ή το από γραφείο? σε νοιάζει πόσα παντελονιάζει η γκόμενα ή πόσα δίνεις εσύ? γιατί αυτά που δίνεις είναι ακριβώς τα ίδια.
3)ναι είμαι γεράκος με πίεση, ζάχαρο και πάρκινσον και λογικά δεν με νοιάζει αν είναι 22-24-26 ή 28 γιατί ηλικιακά είναι ίδια κατηγορία. ούτε 19 είναι ούτε 30 για να αλλάξει κατηγορία. δεν νομίζω να την γαμούσατε ανήλικο, αλλά δεν ξέρω καν αν την γαμούσατε (δεν είδα βίντεο ούτε ήμουν εκεί) και δεν ξέρω αν την γαμούσατε πρίν 10 ή πριν 6 ή πριν 4χρόνια.
4)και εγώ σέβομαι την γνώμη σου, όταν σταματάει στην γνώμη και δεν γίνεται επίθεση ή προσβολή (και δεν μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για την συνεχόμενη και επίμονη επίθεση σε διάφορες ανεξάρτητες κοπέλες που μετράνε και σε όσους τις γουστάρουν και τις παίρνουν ανεξαρτήτου τιμής). τα σοβιετικά μωράκια με τα ροζ μουνάκια που είναι 19-20 χρονών στην πραγματικότητα και όχι στις καρτέλες των γραφείων και στο παραμύθι είναι 2 το πολύ 3 στην γύρα. οοοολες οι άλλες είναι 30+ έως πολύ + και όχι 22-24 και 26 που τις παρουσιάζουν τα γραφεία και το λενε και οι ίδιες όταν τις συναντας δεν το κρύβουν. εκτός αν μου το λένε ψέματα ότι είναι 32 ή 35 επειδή είμαι παπούλης για να μην νιώθω άσχημα.
5)εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι κριτικές γράφουν και τα 25χρονα που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα και βγάζουν τα απωθημένα τους στις πουτάνες?
6)συμφωνώ απόλυτα ότι δεν είναι φυσιολογικό να γεύεσαι λίπη, ξύγκια κυτταρίτιδες, αλλά μου κάνει εντύπωση και ξαναθέτω το ρητορικό ερώτημα, γιατί κανένας δεν βγαινει να κράξει και να τρολλάρει σε αυτές τις αναρτήσεις και τα ερωτήματα που αφορούν 50αρες μπαλότσες με τιμή 80 ευρω ή να κράξουν κάτι ξεπεσμένες 35-40αρες πρώην πορνοστάρ των γραφείων που ζητάνε 200αρια +++extra και υπάρχουν τόσοι πολλοί που λυσσάνε με τις 22-25-28χρονες ανεξάρτητες κουκλάρες (τονίζω το ανεξάρτητες) με τιμή 130-150-180 ευρω? αφού τόσα παίρνουν και οι σοβιετικές 30αρες που δεν μπορείς να συνεννοηθείς κιόλας. τι φάση? παίζει κάτι? γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά? ήρεμα ρωτάω
δυστυχώς για μένα την συγκεκριμένη που μιλάμε δεν είχα την τύχη να την πάρω στα 18-19 που το μουνάκι της έσταζε μέλι και στα 70-80ευρω, την πήρα στα 26-27 που το μουνί της έσταζε καύλα και στα 180ευρω και δεν με νοιάζει πόσα χιλιομετρα πουτσα έχει φάει γιατι δεν θα την παντρευτώ, ίσως λεω ίσως και από την πολύ πούτσα να είχε αποκτήσει και την εμπειρία να γαμηθεί τέλεια γι' αυτό εγώ πέρασα σούπερ.
Τελευταία τροποποίηση: