Αδελφέ
1) πριν μια δεκαετία όλοι γαμουσαμε με 60-80-100 ευρώ αλλά τότε και η βενζίνη είχε 1,10. Αν μου βρεις εσύ σήμερα βίζιτα μουναρα, νέα, με καλές υπηρεσίες και όλα μέσα στο πρόγραμμα (cim,cof κλπ) με 80 γιούρια, πες την μου να την πάρω και θα γράψω τα καλύτερα.
2) να διορθώσω τότε, συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν και θέλουν να δώσουν 180 γιατί τα αξίζει.
3) πόσο χρονών είναι δεν ξέρω και δεν με νοιάζει, για τα δικά μου γούστα και ηλικία πιτσιρικά είναι.
4) δεν την ξέρω και δεν με χαρτζιλικωνει. Την πήρα μια φορά πέρασα σούπερ και λέω την γνώμη μου χωρίς να προσβάλλω κανέναν.
5) η κοπέλα έχει και δικό της νήμα και σελίδα με κριτικές στο bou. Ο καθένας βλέπει, καταλαβαίνει και αποφασίζει.
6) και σημαντικότερο, βλέπω αμέτρητες αναρτήσεις σε αυτό το νήμα αλλά και σε άλλα για κάτι μπαλοτσες 45-50 χρονών και 80 plus κιλών στα 60-80-100 ευρώ και δεν είδα κανέναν να κράζει. Αντιθέτως βλέπω συνέχεια στα νήματα ανεξάρτητων κοριτσιών νέων και όμορφων που έχουν τιμές 120-150-180 διάφορους να κράζουν ασταμάτητα και με κακία. Ή θεωρούν τίμιο το 80αρι για την gilf και τόσα διαθέτουν ή κάτι άλλο παίζει.
1.https://www.google.com/amp/s/www.tovima.gr/2012/08/22/finance/i-timi-tis-benzinis-espase-to-fragma-twn-2-eyrw/amp/
Όπως βλέπεις η τιμή της βενζίνης περίπου στα ίδια
2.απευθυνεται σε όσους τα διαθέτουν και τίποτα παραπάνω
180 ανεξάρτητη ρε μαλακες;
3.για τα δικά σου μπορεί να είναι όσο θέλει
Λογικά είσαι πάνω από 50-60 για να μην μπορείς να προσδιορίσεις την ηλικία της εκτός αν πιστεύεις ότι την γαμουσαμε ανηλικο
4γνωμη σου και το σέβομαι (δεν είπα ότι είναι φόλα αλλά ότι δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει) με λιγότερα γαμας σοβιετικο μωράκι 19-20 με ροζ μουνακι και ΟΧΙ ανεξάρτητη
5.πως να κρίνουν αντικειμενικά όταν μπαίνουν και γράφουν κριτικές όλα τα 60 Χρονά ναυάγια που έχουν να γευτούν φρέσκο μουνακι μισό αιώνα
6.το ότι υπάρχουν άρρωστοι που θέλουν να γεύονται λίπη ξυγκια κυτταρίτιδες κτλ δεν σημαίνει ότι είναι το φυσιολογικό
Απλά δεν είναι λογικό όταν είναι 18-19 φρέσκο μουνάκι που στάζει μέλι,να ζητάει 70 ευρώ και μια δεκαετία αργότερα με εκατομμύρια εκατοστά πουτσας να έχει μπει βγει στο μουνι της και να ζητάει 180