dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 682
- Πόντοι
- 301
Δεν θυμάμαι καν, σταμάτησα να διαβάζω σε εκείνο το σημείοκαι πόσα ζητάει;
Δεν θυμάμαι καν, σταμάτησα να διαβάζω σε εκείνο το σημείοκαι πόσα ζητάει;
Μονο στο λακομπα παει;60€ αλλα οχι με το ρολόι. Σε εμενα ειχε κατσει σχεδον 2 ωρες για να τελειωσω και 2η φορα. Καλό παιδι και πιστολι στον αγώνα.
Τέλεια!!!60€ αλλα οχι με το ρολόι. Σε εμενα ειχε κατσει σχεδον 2 ωρες για να τελειωσω και 2η φορα. Καλό παιδι και πιστολι στον αγώνα.
Παίδες καλησπέρα. Ένα πμ για το τηλ της ΠΑΟΛΑΣ , θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.επιβεβαιωνω τον συμπαικτη
εγινε μαχη, την ιδρωνει τη φανελα
ωραιο κορμι, ωραιο προσωπο
Κοιταξτε μονο οι αγαπουληδες μην το χαλασετε το κοριτσι
Καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις σε π.μ. το τηλέφωνο της 25χρονης από Παλαιό Φάληρο και της 19χρονης από κέντρο ?Άμα θες στείλε μου μην..έχω τηλ από 19 χρ από κέντρο
δεν μπορω να σου στειλωΠαίδες καλησπέρα. Ένα πμ για το τηλ της ΠΑΟΛΑΣ , θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
Καλημέρα φίλε
Γίνεται να έχω και εγώ του 19χρ το τηλ
Και από εδώ.καλημερα
Στείλε και αν μπορείς
Κι σε εμένα αν θες το τηλ της 25αρας και της 19αρας θενκς
Αν ξερει κανεις κανα αματουρι ανεξαρτητο παρακαλω αν θελει να δωσει πληροφοριες.θελουμε νεο αιμα..
ανοιξτε χωρο στα ινμποξ σας τυποι.Καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις σε π.μ. το τηλέφωνο της 25χρονης από Παλαιό Φάληρο και της 19χρονης από κέντρο ?
Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ πολυΜίλησα μαζί της προχθές, μου είπε πίπα με καπότα και την έστειλα στο καλό...
Φωτό δεν εχει καπου για να δεις. αλλα είναι πολύβόλο, αμα την πετύχεις στο τηλ.
Ποια ειναι η Σια ?Καλησπέρα μην μου πείτε ότι είναι η Σία η γνωστή η "τραγουδίστρια "
Καλημέρα φίλεανοιξτε χωρο στα ινμποξ σας τυποι.
η προσφορα ειναι πολυ μεγαλη.
Καλημέρα φίλεΆμα θες στείλε μου μην..έχω τηλ από 19 χρ από κέντρο
Τα τελευταία χρόνια ήταν μια τριπλετα Σία Ειρήνη ΤίναΠοια ειναι η Σια ?
Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ??? Ισχύει η φολα??,?,Καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις σε π.μ. το τηλέφωνο της 25χρονης από Παλαιό Φάληρο και της 19χρονης από κέντρο ?
Ευχαριστώ
Τίνα εννοείς την μελα;; Αν ναι ένα έχω να πω. ΑαααχχχχΤα τελευταία χρόνια ήταν μια τριπλετα Σία Ειρήνη Τίνα
Κατά 99% οι 2 πρώτες είναι "τραγουδίστριες" πήγαινε έλα Μύκονο κ Μονακό
η άλλη δεν ξέρω που βοσκει
Ναιιιιι αμααα νααα γειά σουυΤίνα εννοείς την μελα;; Αν ναι ένα έχω να πω. Ααααχχχχ