ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΘΕΡΜΗ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΝΩ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 69,ΙΣΠΑΝΙΚΟ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ,ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ,ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΩ...
kanesex.com
Ο.Κ. την πάτησα......
Γιατί ??
Γιατί είδα τα βυζιά , γιατί έλειπαν κάποια στανταράκια , γιατί είπα πόσο χάλια θα είναι.
Και ήταν πολύ χάλια.
Και γιατί δεν την έδιωξες ?
Γιατί είδα τα βυζιά , γιατί έλειπαν κάποια στανταράκια , δεν είδα την κοιλιά , την είδα όταν ήταν πιά αργά, γιατί είπα πόσο χάλια θα είναι.
Και ήταν πολύ χάλια.
Η κοιλιά ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Προσπάθησα πολύ να μην φύγω άχυστος. Πίπα αρχαρίας, άνευρη ,αντιερωτική ,αντι..αντι.. αντί...
Τελικά τελείωσα στα τέσσερα έτσι ώστε να μην έχω μεγάλη οπτική επαφή και τα κατάφερα γιατί ο κώλος ήταν μιά σταλιά σε σχέση με το σώμα και κάτι έγινε. Κάποια στιγμή ήρθε από πάνω (το άντεξα) αλλά δεν μπορούσε να κουνηθεί λόγω κοιλιάς.
Το μόνο καλό ότι τα βυζιά ήταν μεγάλα και καλά στην αφή αλλά...... η κοιλιά ήταν μεγαλύτερη και τα κάλυπτε !!!!!!!
Στις φωτόδεν φαίνεται η κοιλιά η είναι καμμιά 20 χρόνια πίσω.
Η κοπέλα (μεγαλοκοπέλα) ήταν πρόσχαρη και ευγενική αλλά είναι μόνο για ειδικές κατηγορίες και "σκληρούς καριόλιδες".
Κατέληξα να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη του δωματίου να κρατάω το κεφάλι με τα δύο χέρια και να με λυπάμαι.
Και να φανταστείς ότι έχω πάει με την Λίλυ (όσοι την θυμούνται) και δεν ένοιωσα έτσι.
Η εσωτερική μου αναζήτηση μου έριξε την αυτοεκτίμηση στα τάρταρα για αυτό που πέρασα.
Μην λέτε ότι δεν σας προειδοποίησα......
Να περνάτε καλά
Να γαμάτε
Και να ενημερώνετε.
Υ.Γ. Μεγάλη μαλακία έκανα.......................