dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 107
- Like
- 5.685
- Πόντοι
- 17.806
Για στείλε αγγελία ή τηλ σε παρακαλώ
Για στείλε αγγελία ή τηλ σε παρακαλώ
150 τα γνωστά.....και επιβεβαίωση από κάμερα για την αυθεντικοτητα των φωτογραφιών....Βίβιαν ελληνίδα στην Αθήνα τώρα !
Είμαι η Βίβιαν 21 χρόνων Το ύψος μου είναι 1.72 και τα κιλά μου 56. Έχω Μικρό στήθος και ωραίες καμπύλες. Τα μαλλιά μου είναι μαυρα και μακρια. Στόχος μου είναι να σε ευχαριστήσω και να κάνουμε πραξη την κάθε σου επιθυμία. Αν θα ήθελες μια καλλονή δίπλα σου έτοιμη να σου προσφέρει στιγμές ηδονής...kanesex.com
Ξέρει κάποιος κάτι γι αυτή ;;
...και πως εκανες την επαφη-επικοινωνια αρχοντα?150 τα γνωστά.....και επιβεβαίωση από κάμερα για την αυθεντικοτητα των φωτογραφιών....
Δεν έχω βρεθεί απλά έχω μιλήσει
οκ σε ευχαριστώ.Έχει κλείσει φίλε μακλαούντ .Να είσαι Καλα .
Και από εδώ ....
Ευχαριστώ εκ των προτέρω
Γιατί κάποιοι αναρτουσαν λινκ από ινσταγκραμ, κοπελων που θεωρούσαν ότι είναι του επαγγέλματος, χωρίς αυτές να είναι.οκ σε ευχαριστώ.
μήπως ξέρεις γιατί;
Δε φταίμε εμείς. Αυτές προκαλούν χειρότερα ακόμα και από αυτές που είναι του χώρου και εμείς μοιραζομασταν την προσωπική μας απορίαΓιατί κάποιοι αναρτουσαν λινκ από ινσταγκραμ, κοπελων που θεωρούσαν ότι είναι του επαγγέλματος, χωρίς αυτές να είναι.
Καλησπερα παιδια.ξερουμε καποια απο το ινσταγκραμ που να κανει σιγουρα συναντησεις;Δε φταίμε εμείς. Αυτές προκαλούν χειρότερα ακόμα και από αυτές που είναι του χώρου και εμείς μοιραζομασταν την προσωπική μας απορία
Δε φταίμε αν είναι ευθικτες και την είδαν κιουριες
οχι φιλε δεν ειναι αυτη, ειναι μια ανεξαρτητη μελαχροινη χωρις τατου.Αν είναι αυτή, βρήκα αυτό …
Μελίνα για τρεις μέρες κοντά σου!!!6993420711
Το όνομά μου Μελίνα θα είμαι στην πάτρα για τρείς ατελείωτες νύχτες σε δικό μου χώρο έλα να σου χαρίσω τις υπέροχες βυζάρες μου και το υπέροχο juicy κορμί μου. 6993420711kanesex.com
Συνεχώς γίνονται ατυχήματα σε εκείνο το σημείο.Έξω απτό μπιλ είχε αστυνομία κι ασθενοφόρο πριν καμία ώρα, ελπίζω να επέζησε ο άνθρωπος!
Έχει αλλάξει τηλέφωνοΚαλησπέρα,
γνωρίζει κάποιος τι απέγινε η Nelly Ind με 6989...975?
Δεν εμφανίζεται πλέον ως χρήστης viber
Μηπως γνωριζει; το νεο νουμερο?Έχει αλλάξει τηλέφωνο
Νεράιδα 1234Καλησπερα παιδια.ξερουμε καποια απο το ινσταγκραμ που να κανει σιγουρα συναντησεις;