CRETANMAN(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Και με το παραπάνω πιστεύω από αυτά που μπορείς να διαβάσεις στις κριτικές της.Η sexy joanna αξίζει??
Και με το παραπάνω πιστεύω από αυτά που μπορείς να διαβάσεις στις κριτικές της.Η sexy joanna αξίζει??
....ξενοδοχειο Bill, δωματιο 2, ημιοροφος!Τι ξέρετε για εδώ ;
Ελισάβετ, σέξι, τολμηρή με φυσικά χαρίσματα 6970308073
Είμαι η 24χρονη Ελισάβετ εντυπωσιακή συνοδός με φυσικά χαρίσματα. ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ και μαζί μου θα αφεθείς σε ένα αξέχαστο ερωτικό ταξίδι. Δουλεύω σε ξενοδοχεία ή σε δικό σου χώρο σε Αθήνα και Πειραιά. Τηλέφωνο: 6970308073 Είμαι πολύ σέξι, μου αρέσει το σεξ σε όλες τις στάσεις, τα...kanesex.com
Το πήρες η την είδες??....ξενοδοχειο Bill, δωματιο 2, ημιοροφος!
btw. ωραιο μωρο
....οχι ρε αρχοντα, πλακα κανω! Ο φιλος ρωτησε τι ξερουμε, εγω ηξερα το δωματιο μονοΤο πήρες η την είδες??
Χαχαχα κόβει το μάτι σου
εγω ξερω οτι μεσα στο δωματιο ηταν ο thor....οχι ρε αρχοντα, πλακα κανω! Ο φιλος ρωτησε τι ξερουμε, εγω ηξερα το δωματιο μονο
...μωρε κ ο Thor και ο Tyr και ο Baldur και μια καραβια Βαλκυριες γτ ειχε παρτουζιτσαεγω ξερω οτι μεσα στο δωματιο ηταν ο thor
παλι η lady sif στην απεξω?...μωρε κ ο Thor και ο Tyr και ο Baldur και μια καραβια Βαλκυριες γτ ειχε παρτουζιτσα
....βασικα δν ειναι lady sif (ειναι μια παπαρια της Marvel) αλλα θεα Sif κ ηταν η γυναικα του Thor!παλι η lady sif στην απεξω?
και να βαζαμε τον λοκι να τραβαει με την καμερα....βασικα δν ειναι lady sif (ειναι μια παπαρια της Marvel) αλλα θεα Sif κ ηταν η γυναικα του Thor!
Τωρα τι λες, να φερναμε τις γυναικες μας στην παρτουζα με τς Βαλκυριες?!?!?!
...ωωωω το αρχιδακι, μη μ τον θυμιζεις τωρα!!και να βαζαμε τον λοκι να τραβαει με την καμερα
Θα περιμένεις για πολύ...Μια που λέτε για bill, εχθές γύρω στη 5:30,ένα ξανθό αδύνατο πιπινι άκουσα στην ρεσεψιόν να λέει για δωμάτιο 53,εάν κάποιος από δω βρέθηκε μαζί τής ας δόσει καμία πληροφορία,πολύ δυνατό το μωρό
Μου έστειλε το τηλ της μέσω μηνύματος στο κάνε σεξ....και πως εκανες την επαφη-επικοινωνια αρχοντα?
Καλησπερα για ποια μιλφαρα μιλάμε συναγωνιστές???Ηταν μια υποτακτικη μιλφαρα που εδινε χαλαρα κωλο και κοιταζε πως να σε ικανοποιησει.
Συμφωνώ! Έχεις δίκιο.και επειδή στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη απατεωνιά στον χώρο των κολ γκιρλ-αγένεια,ψεύτικες περιγραφές κλπ- το πιο πιθανό είναι το γραφείο αυτό να είναι too good to be true(εννοώ μοντέλο ελληνίδα με 500 ευρώ)...
Αννα 590Καλησπερα για ποια μιλφαρα μιλάμε συναγωνιστές???
Αλλά δυστυχώς για μας, ευτυχώς για εκείνη, σταμάτησε το άθλημα.Αννα 590
Είναι η 3 φορά εάν δεν έχω χάσει το μέτρημα.Αλλά δυστυχώς για μας, ευτυχώς για εκείνη, σταμάτησε το άθλημα.
Λετε να επιστρεψει;Είναι η 3 φορά εάν δεν έχω χάσει το μέτρημα.
Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα ειναι ...εξαρταται σε τι φαση ειναι ...αλλα πολλεs εχουν εξαφανισθει και καποια στιγμη εμφανιστηκαν ...θα δειξει ...Λετε να επιστρεψει;