funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.193
- Πόντοι
- 456
Ε, ναιΑξιογαμητα εννοεις
Ε, ναιΑξιογαμητα εννοεις
Ξέρεις τι πιστεύω;;; Ίσως κάνω και λάθος αλλά υπάρχουν κορίτσια που αξίζουν, απλά αν τις έχεις πάρει 3-4 φορές, μετά ίσως τις βαριέσαι και βρίσκεις αρνητικά στοιχεία!! Με εμένα πάντως κάπως έτσι γίνεται!!!Ε, ναι
Εγώ είχα ένα στανταρακι άρχισε και έριχνε το επίπεδο υπηρεσιων(μάλλον έκανε πελατολόγιο και στο μουνι της), τις 2 τελευταίες φορές γαμαγα κωλο και δεν είχε αίσθηση, και την τελευταία φορά της είπα ότι παχύνει και πρέπει να το κοιτάξει γιατί δεν θα είναι ελκυστική σωματικά, αυτό δεν της άρεσε και μου έκανε ένα ραντεβού διεκπαιρεωτικο. Καλά κρασιά. Εντωμεταξύ ανέβασε και στο νήμα της φώτο και βίντεο που φαίνονταν τα περιττά κιλά και απόρησα γιατί αυτοεκτεθηκε.Ξέρεις τι πιστεύω;;; Ίσως κάνω και λάθος αλλά υπάρχουν κορίτσια που αξίζουν, απλά αν τις έχεις πάρει 3-4 φορές, μετά ίσως τις βαριέσαι και βρίσκεις αρνητικά στοιχεία!! Με εμένα πάντως κάπως έτσι γίνεται!!!
Πες καί το όνομα μην ντρέπεσαι.Εγώ είχα ένα στανταρακι άρχισε και έριχνε το επίπεδο υπηρεσιων(μάλλον έκανε πελατολόγιο και στο μουνι της), τις 2 τελευταίες φορές γαμαγα κωλο και δεν είχε αίσθηση, και την τελευταία φορά της είπα ότι παχύνει και πρέπει να το κοιτάξει γιατί δεν θα είναι ελκυστική σωματικά, αυτό δεν της άρεσε και μου έκανε ένα ραντεβού διεκπαιρεωτικο. Καλά κρασιά. Εντωμεταξύ ανέβασε και στο νήμα της φώτο και βίντεο που φαίνονταν τα περιττά κιλά και απόρησα γιατί αυτοεκτεθηκε.
Άρτεμις, ρεΠες καί το όνομα μην ντρέπεσαι.
Εγώ το ξέρω, νά το μάθει καί κάνας άλλος είναι το θέμα μύστη.Άρτεμις, ρε
Ελα ρε η Αρτέμης .τέτοια αλλαγήΆρτεμις, ρε
Πήγαινε να την δεις και πες μας.Ελα ρε η Αρτέμης .τέτοια αλλαγή
μεταξυ μας,μην το πεις πουθενα.εγώ φταιω που σου εδωσα πρώτος το τηλεφωνο αφου την δοκιμασα με αριστες εντυπώσεις ...
και δε μου απανταει τωρα
φάτην τώρα
ελα για παμε.Φίλε θα με ενδιέφερε κι εμένα αν μπορείς να στείλεις κανένα pm
Ποια; (θα μου απαντήσει ΑΥΤΗ! 1-0)μεταξυ μας,μην το πεις πουθενα.
την εψησα για κωλο και ειπε ναι.
η Αννουλα ρε απο το Φαληρο.Ποια; (θα μου απαντήσει ΑΥΤΗ! 1-0)
Αν δεν υπάρχει Αννούλα θέλω το τηλέφωνο της...η Αννουλα ρε απο το Φαληρο.
εβαλε κωλο στο μενου.
Καλά ρε....την έχεις για πάρτη σου τόσο καιρό...την ξεκωλιασες πλέον....δεν δίνεις τηλέφωνο ΠΟΥΘΕΝΆ άρα το κορίτσι έχει υποστεί οικονομική ύφεση....Το τηλέφωνο της Αγγλίδας γιατί δεν μου το δίνεις;;;;;;η Αννουλα ρε απο το Φαληρο.
εβαλε κωλο στο μενου.
Αααααααα, και Αγγλιδα;Καλά ρε....την έχεις για πάρτη σου τόσο καιρό...την ξεκωλιασες πλέον....δεν δίνεις τηλέφωνο ΠΟΥΘΕΝΆ άρα το κορίτσι έχει υποστεί οικονομική ύφεση....Το τηλέφωνο της Αγγλίδας γιατί δεν μου το δίνεις;;;;;;
Σωστος!Δεν θέλουμε να σε πάρουμε στο λαιμό μας. Διάλεξε μόνος σου. Έχει επιλογές πολλές εδώ μέσα.
Και άλλες σίγουρα....αλλά τελικά εδώ μέσα όλοι είναι μονοφαγαδες.....μια καμία μένει ρε στο τέλος....τι ψυχή θα παραδοσεται;;;Αααααααα, και Αγγλιδα;
Μμμμμμαλιστα.....
η Αννουλα ρε απο το Φαληρο.
εβαλε κωλο στο μενου.