Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
θελω και γω αλλα μικρες μικροκαμωμενες ειναι η αδυναμια μουΥπάρχουν πολλές ανάλογος τι θες μικρές μεγάλες
θελω και γω αλλα μικρες μικροκαμωμενες ειναι η αδυναμια μουΥπάρχουν πολλές ανάλογος τι θες μικρές μεγάλες
αμυγδαλια τυπου ,,,,του μαγου πουεφυγε αμεσωςθελω και γω αλλα μικρες μικροκαμωμενες ειναι η αδυναμια μου
χαμυγδαλια τυπου ,,,,του μαγου πουεφυγε αμεσως
χαχαχα
α τη ρουφιανα.για έσας έβαλε κώλο τώρα .... για εμας που την ξερουμε απο παλιά και την εχουμε παρει απειρες φορές το ειχαμε bonus
Έχουν σταματήσει φιλαράκι τώρα διακοπαρουν Κεφαλλονιά και δουλεύουν σε μπιτσομπαροπαιδια εχει κνει το εμαιλ της αφροδιτης που ηταν παλια εδω μεσα η της φιλης της της αρτεμης ?
Εγινε ανεξαρτητη . . . Great news . . .Αυτη ειναι
σε πουτσόμπαρο?Έχουν σταματήσει φιλαράκι τώρα διακοπαρουν Κεφαλλονιά και δουλεύουν σε μπιτσομπαρο
Έχει σταματήσει χρόνια τώρα.Νομιζω δεν είναι κάπουΓεια σας. Η Carla που ηταν παλία στο Athens Diva, ξερει κανεις που ειναι?
Πάντα το ειχε, αλλά για λιγους και εκλεκτους!η Αννουλα ρε απο το Φαληρο.
εβαλε κωλο στο μενου.
Στα 2 γαμησια, ενας κωλος δώρογια έσας έβαλε κώλο τώρα .... για εμας που την ξερουμε απο παλιά και την εχουμε παρει απειρες φορές το ειχαμε bonus
εγω που την ειχα παρει απο γραφειο εδινε κανονικα γλωσσοφιλα . . .Καλησπέρα φίλε! Φιλιά δίνει με γλώσσα?
ArtemisΟπότε αφού λύσαμε το θέμα της απόστασης έχετε να μου πρότεινετε κάποια για να μη πάρω στη τύχη και κλαίω τα λεφτά μου? Κάποια που να αξίζει και να χει όρεξη γι αυτό που κάνει?
Ποια αρτεμης?Άρτεμις, ρε
Έλενα 110, έχει δικό της νήμα εδώ. Έχουν γραφεί διθυραμβικά σχόλια για το λεσβιακό της.Paidia θελω με την κοπελα μου να νοικιασουμε μια κοπελα περισσοτερο για παιχνιδι με εκεινη, αλλα θελουμε να ειναι ανοιχτη σε γλωσσοφιλα και γλυψιματα και γενικα να το εχει και να της αρεσει η λεσβιακη φαση. Εγω αρχικα θελω να κοιταω μονο.
Εχετε να προτεινετε καμια με φωτο και site της? Απο Αθηνα.
Αρχικά θά σού πρότεινα καί φιλικά πάντα ο όρος (νοικιάσουμε) δέν είναι καί ότι το καλύτερο, προτίμησε το νά κλείσουμε ραντεβού μέ μία κοπέλα.Paidia θελω με την κοπελα μου να νοικιασουμε μια κοπελα περισσοτερο για παιχνιδι με εκεινη, αλλα θελουμε να ειναι ανοιχτη σε γλωσσοφιλα και γλυψιματα και γενικα να το εχει και να της αρεσει η λεσβιακη φαση. Εγω αρχικα θελω να κοιταω μονο.
κοιτα κατερινα 20Paidia θελω με την κοπελα μου να νοικιασουμε μια κοπελα περισσοτερο για παιχνιδι με εκεινη, αλλα θελουμε να ειναι ανοιχτη σε γλωσσοφιλα και γλυψιματα και γενικα να το εχει και να της αρεσει η λεσβιακη φαση. Εγω αρχικα θελω να κοιταω μονο.
Εχετε να προτεινετε καμια με φωτο και site της? Απο Αθηνα
ρε φιλε δεν ειναι αμαξι, τι να νοικιασεις? χαααχαχPaidia θελω με την κοπελα μου να νοικιασουμε μια κοπελα περισσοτερο για παιχνιδι με εκεινη, αλλα θελουμε να ειναι ανοιχτη σε γλωσσοφιλα και γλυψιματα και γενικα να το εχει και να της αρεσει η λεσβιακη φαση. Εγω αρχικα θελω να κοιταω μονο.