dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Χαχαχα ναι όντωςΑρχισε και τα like το Μαρακι
Χαχαχα ναι όντωςΑρχισε και τα like το Μαρακι
φολα
***** στα αστεράκια
Οι φώτος είναι από τη Λάουρα του μάγου.
Ανεξαρτητοποιήθηκε ή είναι μούφα?
Σε συμπάθησε... Τυχερέ...Αρχισε και τα like το Μαρακι
Εαν μπει στο άθλημα Θα ζητάει 200+ να βγάλει τα έξοδα της μήνυσηςΜαρακι ακουμε λιγο! Δε ξερω τι παιζει ,εχεις και το ινσταπροφιλ σου κλειστο και δε ξερω αν αξιζεις το κοπο να ασχοληθω.Αν δεν εισαι του χωρου,σεβαστο θα σε προσπερασουμε.Αν θες να γινεις του χωρου ευχαριστως να σε καλοδεχτουμε και να σε φροντισουμε με το γαντι.Αν εισαι ομως του χωρου και ντρεπεσαι να το πεις,εισαι στο σωστο φορουμ για να εκδηλωθεις αφοβα!
εσυ αν δεν την πεις δεν μπορείςΑν μπει στο άθλημα, να μου πιστωθεί ότι την ανακάλυψα παρακαλώ
Έλα βρε μάτια μου, μη μου θυμώνεις..εσυ αν δεν την πεις δεν μπορείς
Εδω περνάμε όμορφα κ βοηθάμε τα όμορφα κορίτσια να έχουν ένα εισόδημα παραπάνω.. Κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά όλοι.Έλα βρε μάτια μου, μη μου θυμώνεις..
Οσο και να γλειφεις μεσα θα σε χωσει δεν την γλιτωνειςΈλα βρε μάτια μου, μη μου θυμώνεις..
Όχι τπτ άλλο, αλλά αν μπει στο άθλημα, δε θα μπορώ να γίνω πελάτηςΟσο και να γλειφεις μεσα θα σε χωσει δεν την γλιτωνεις
Εχει μπει ηδη αλμα επι κοντο να κανει ολοκληρη βαβουρα για το τιποτα ψαχνει καλο προπονητη . Εδω μιλαμε για αθλητισμο οχι μαλακιες προπονησεις τραυματισμοι ψυχολογια κλπΌχι τπτ άλλο, αλλά αν μπει στο άθλημα, δε θα μπορώ να γίνω πελάτης
αν γαματε καλαΜαρακι ακουμε λιγο! Δε ξερω τι παιζει ,εχεις και το ινσταπροφιλ σου κλειστο και δε ξερω αν αξιζεις το κοπο να ασχοληθω.Αν δεν εισαι του χωρου,σεβαστο θα σε προσπερασουμε.Αν θες να γινεις του χωρου ευχαριστως να σε καλοδεχτουμε και να σε φροντισουμε με το γαντι.Αν εισαι ομως του χωρου και ντρεπεσαι να το πεις,εισαι στο σωστο φορουμ για να εκδηλωθεις αφοβα!
Έχουμε καλές κριτικέςαν γαματε καλά