dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Δες κ πόσα account είναι στο ινστα να ζητάνε κάρτες. Άρα έχει ψωμί η υπόθεσηΓιατί όχι. Δωσε 20 ευρώ για 1 μήνα στο blindchat και θα καταλάβεις...
Δες κ πόσα account είναι στο ινστα να ζητάνε κάρτες. Άρα έχει ψωμί η υπόθεσηΓιατί όχι. Δωσε 20 ευρώ για 1 μήνα στο blindchat και θα καταλάβεις...
Το βλέπω έχει πολύ ψωμί!!Δες κ πόσα account είναι στο ινστα να ζητάνε κάρτες. Άρα έχει ψωμί η υπόθεση
Να κρατάς ποσοστό έτσι για τον κόπο σου!ρε μαγκες, σκεφτομαι ν ανοιξω ενα τετοιο ακαουντ, ετσι για το πειραμα..... να τσιμπαω τα 50αρια και τα 100αρια, και μετα να τους τα ξαναστελνω πισω εξηγωντας τους ποσο μαλακες ειναι........ μπορει να ανεβασω καμια μοναδα το μεσο IQ της χωρας, που ξερεις.........
οχι ρε φιλε, αυτο ειναι απατη..... αυτα που κοροιδευουμε θα κανουμε..? με τιποτα, ουτε καν πισω απο τη διαδυκτιακη ανονιμια...Να κρατάς ποσοστό έτσι για τον κόπο σου!
ασε που απ οτι φενεται, δε πρεπει να θελει και πολυ κοπο...Να κρατάς ποσοστό έτσι για τον κόπο σου!
Βρήκα πρόσφατα το πραγματικό της προφίλ στο ΙΝΣΤΑ (ΜΗΝ μου το ζητήσει κανένα κλωνάρι).Μάγκες αν λέμε την ίδια την Αφροδιτη που είχε στην αρχή αγγελία σε κανεσεξ και μετά εμφανιστηκε σε μελαντιας και λεωφ Αθηνών και είχε και νήμα εδώ δεν νομίζω ότι είναι η ίδια! Μ χε πει ότι θα σταματούσε οριστικά τέλος Δεκέμβρη!
Ναι την έχω κι εγώ εδώ και κάνα δίχρονο κι έχουμε μιλήσει κιόλας! Πιθανότατα δν με θυμάται γιατί δεν με έχει κάνει μπλοκ! Ωστόσο ναι έγκυος δν φαινεται πρόσφατα είχε πάει και Θεσσαλονίκη αν είχα δει καλά! Καιρό έχει να ανεβάσει με τον γκομενο πάντως! Ααα την είχα πετύχει και τιντερ και ήταν όντως εκείνη!Βρήκα πρόσφατα το πραγματικό της προφίλ στο ΙΝΣΤΑ (ΜΗΝ μου το ζητήσει κανένα κλωνάρι).
Δεν φαίνεται καν έγγυος και όλη μέρα είναι με τις φίλες της, η μια γνωστή μου από Κεφαλονιά.
Γράφει ότι σπουδάζει παιδαγωγικά, οπότε μάλλον πάει για καριέρα στο αντικείμενό της...
Οπότε λες να κάνει καμιά αρπαχτή με γκόμενους αρεσκείας της, άνευ χρημάτων?Ναι την έχω κι εγώ εδώ και κάνα δίχρονο κι έχουμε μιλήσει κιόλας! Πιθανότατα δν με θυμάται γιατί δεν με έχει κάνει μπλοκ! Ωστόσο ναι έγκυος δν φαινεται πρόσφατα είχε πάει και Θεσσαλονίκη αν είχα δει καλά! Καιρό έχει να ανεβάσει με τον γκομενο πάντως! Ααα την είχα πετύχει και τιντερ και ήταν όντως εκείνη!
Δεν την έχω καταλάβει να σου πω την αλήθεια τι παίζει! Όπως είχα γράψει όταν την είχα επισκεφθεί μ χε πει για τον γκομενο ότι έχουν ελεύθερη σχέση και τα ξέρει όλα κλπ! Τώρα έχει κανονικά φωτο ακόμα στ προφίλ αλλά έχει και τιντερ και μιλάει γενικά όπως είδα ελεύθερα! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!Οπότε λες να κάνει καμιά αρπαχτή με γκόμενους αρεσκείας της, άνευ χρημάτων?
Επίσης δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει τώρα να εκτεθεί γενικά λόγω της φίλης που έχει που είναι ψιλό γνωστή! Γιατί μετά άντε να τα καλύψει!Οπότε λες να κάνει καμιά αρπαχτή με γκόμενους αρεσκείας της, άνευ χρημάτων?
Την πέτυχα πρινβ10-15 μέρες στην Αθήνα με τη φίλη της που ηταν την ίδια εποχή στα ιδια στούντιο Άρτεμις αν θυμάμαι σωστά επίσης την Άρτεμις την ειχα συναντήσει από δω ως Κατια21.Εχω insta και tik tok και των 2 από νησί κατάγονται. Όταν της είδα τις ρώτησα διακριτικα την Κάτια (δεν με θυμοταν) και μου είπε ότι σταματησε οριστικά τέλος ΝοεμβρίουΔεν την έχω καταλάβει να σου πω την αλήθεια τι παίζει! Όπως είχα γράψει όταν την είχα επισκεφθεί μ χε πει για τον γκομενο ότι έχουν ελεύθερη σχέση και τα ξέρει όλα κλπ! Τώρα έχει κανονικά φωτο ακόμα στ προφίλ αλλά έχει και τιντερ και μιλάει γενικά όπως είδα ελεύθερα! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει τώρα να εκτεθεί γενικά λόγω της φίλης που έχει που είναι ψιλό γνωστή! Γιατί μετά άντε να τα καλύψει!
Δυστηχώς το ιστα είναι κατά 80% μαϊμού με λογαριασμούς επι πληρωμή και το γνωρίζεις κοίτα αυτο το σκυλί
eui.ntarou2 καρτοκυνηγός μεγάλος
Πως κ που να γίνει? Ποιος να ασχοληθεί? 2 χρόνια τους πήρε να πιάσουν την σπείρα με την ανάληψη από λογαριασμούς. Για τα ψιλά από viva θα ασχοληθούν? Ραντεβού η μόνη λύση
προσωπικά μου κάνει εντύπωση το γεγονός και μόνο ότι ψάχνει κάποιος (με τέτοια σπουδή μάλιστα) στο ινστα...εν το μεταξυ, για μια χριστινα που αναφερθηκε παραπανω με προφιλ στο ινστα, την ακολουθω 2-3 μερες τωρα... πριν λιγο της εκανα ενα like, μου εστειλε τα γνωστα για βιβα κλπ, της εριξα ακυρο, και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, 15 δευτερα μετα μου ερχεται αιτημα και μνμ απ αυτον
εμενα πουτσα μου, ελευθερος ειμαι, δεν εχω να κρυψω τιποτα..... οι υπολοιποι, το νου σας, οτι απαντησετε μπορει να χρισημοποιηθει εναντιον σας (για εκβιασμους κλπ)
Βρήκα πρόσφατα το πραγματικό της προφίλ στο ΙΝΣΤΑ (ΜΗΝ μου το ζητήσει κανένα κλωνάρι).
Δεν φαίνεται καν έγγυος και όλη μέρα είναι με τις φίλες της, η μια γνωστή μου από Κεφαλονιά.
Γράφει ότι σπουδάζει παιδαγωγικά, οπότε μάλλον πάει για καριέρα στο αντικείμενό της...
Σωστός!προσωπικά μου κάνει εντύπωση το γεγονός και μόνο ότι ψάχνει κάποιος (με τέτοια σπουδή μάλιστα) στο ινστα...
α. πολλή μούφα/ψέμα/κυνηγοί κορόιδων/εκβιαστές
β. απείρως περισσότερο φώτοσοπ και από τις πιο τραγικές περιπτώσεις γραφείων
γ. κίνδυνος για τα προσωπικά σου στοιχεία (όχι πάντα αλλά ενίοτε)
δ. υψηλότερες τιμές και με διαφορά
δλδ να ρωτήσω, έχουν εξαντλήσει όλες τις ανεξάρτητες και τα γραφεία (που ανανεώνουν συχνότατα το ρόστερ) εδώ μέσα και ψάχνουν για κάτι καινούργιο?
να μην αναφερθώ στο μάμπα που η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην κατηγορία γκιλφ-άσχημη (ταυτόχρονα όμως)
οταν λες κατι πριν να το γνωριζεις.... στο μαμβα μεχρι προ covid σκαγανε κατι πιτσιρικες απο την ρωσια απαιχτες... οποτε στο νημα για τις ανεξαρτητες δεν ασχολουμαστε με τα γραφεια....προσωπικά μου κάνει εντύπωση το γεγονός και μόνο ότι ψάχνει κάποιος (με τέτοια σπουδή μάλιστα) στο ινστα...
α. πολλή μούφα/ψέμα/κυνηγοί κορόιδων/εκβιαστές
β. απείρως περισσότερο φώτοσοπ και από τις πιο τραγικές περιπτώσεις γραφείων
γ. κίνδυνος για τα προσωπικά σου στοιχεία (όχι πάντα αλλά ενίοτε)
δ. υψηλότερες τιμές και με διαφορά
δλδ να ρωτήσω, έχουν εξαντλήσει όλες τις ανεξάρτητες και τα γραφεία (που ανανεώνουν συχνότατα το ρόστερ) εδώ μέσα και ψάχνουν για κάτι καινούργιο?
να μην αναφερθώ στο μάμπα που η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην κατηγορία γκιλφ-άσχημη (ταυτόχρονα όμως)
α. προ καιρού άλλο πράγμα, τώρα πάλι άλλο...οταν λες κατι πριν να το γνωριζεις.... στο μαμβα μεχρι προ covid σκαγανε κατι πιτσιρικες απο την ρωσια απαιχτες... οποτε στο νημα για τις ανεξαρτητες δεν ασχολουμαστε με τα γραφεια....