erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.218
- Πόντοι
- 1.336
Πάντως είναι γνωστή και από προηγούμενες αγγελίες
Μπορείς φίλε να μου στείλεις το instagram της σε pm?
Πάντως είναι γνωστή και από προηγούμενες αγγελίες
100 χωρίς πρωκτικο, ενώ πριν 5 χρόνια όταν έκανε παρέα με την Σβετλανα το είχε μέσα στη τιμήλάθος πληροφορια 100 !
Αυτό τ κατασκευασμα κάτω από την μύτη κάνει μπαμ ότι είναι εξ αλλαγής
υπαρχει τροπος επικοινωνιας?? Login • Instagram100 χωρίς πρωκτικο, ενώ πριν 5 χρόνια όταν έκανε παρέα με την Σβετλανα το είχε μέσα στη τιμή
Ενα 10 ευρο πάνω για κάθε χρόνο δλδ, μαύρο στην κυρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό τ κατασκευασμα κάτω από την μύτη κάνει μπαμ ότι είναι εξ αλλαγής
kai σημερα μεσα το εχει σε οποιους γουσταρει...απο την αλλη ποτε δεν ειχε τις τιμες του γκρουπ σβετ για αυτο δεν εκανε και πολλα ραντεβου...σχεδον καθολου100 χωρίς πρωκτικο, ενώ πριν 5 χρόνια όταν έκανε παρέα με την Σβετλανα το είχε μέσα στη τιμή
Ενα 10 ευρο πάνω για κάθε χρόνο δλδ, μαύρο στην κυρια
Τι στο καλο, δε το καταλαβαινει ο αλλος οτι ειναι απο μετατροπη σαζμαν?Ρε φίλε κ εμένα μου έμοιασε μ αυτή !!! Αν είναι όντως έχω γράψει και κριτική πριν χρόνια !!! πραγματικά πανέμορφη και δε σου δίνει την εντύπωση ότι είναι εξ αλλαγής ούτε στο μικρό της δάχτυλο !!!! νομίζω ίσως η ομορφότερη του είδους που κατ εμέ είναι 100% γυναίκα !!!
Η Βικυ και η Χαρα ξερουμε τι κανουν ? εχουν καμια αγγελια ?Η ζέτα από Κασσάνδρας που έκανε παρέα με την Χαρά και την Βύκι είναι 10000%%% πρώην άντρας!
Για πες εσυ τι ξερεις για την συγκεκριμενη?καλησπερα γνωριζει καποιος ?(@anaaa_pap1) • Instagram photos and videos
5,469 Followers, 5,056 Following, 56 Posts - See Instagram photos and videos from (@anaaa_pap1)www.instagram.com
εχει δοκιμασει καποιος?
οχι γιαυτο ρωταωΓια πες εσυ τι ξερεις για την συγκεκριμενη?
οχι γιαυτο ρωταωΓια πες εσυ τι ξερεις για την συγκεκριμενη?
Ειναι βιζιτα?οχι γιαυτο ρωταω
οχι γιαυτο ρωταω
τώρα αυτό το θεωρείς αστείο ?Τι στο καλο, δε το καταλαβαινει ο αλλος οτι ειναι απο μετατροπη σαζμαν?
Ωραίους φίλους έχεις ???Έτσι ακριβώς φίλε Faraw .
Εγώ την ακολούθησα,κάναμε μια κουβέντα αλλά μου το παίζει ότι είναι η καλύτερη και Θέα και μου ζήτησε 200!!
Μου την σύστησε φίλος, ο οποίος δεν δραστηριοποιείται εδώ στο μπου,και την είχε πάρει με 150 πριν τις γιορτές και μου είχε πει τα καλύτερα!
Τι έχουν πάθει όλες και ανέβασαν τιμές μετά τις γιορτές;
Εχω κ εγω μια μικρή αν θες να ανταλλάξουμε πληροφορίες με pmεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Εγω εβδιαφερομαι, μπορω να σου πω κ καποια επιπλεον πραγματα.. στειλε pm αν θελειςκαλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
Εχει καμια σχεση με αυτες τις φωτος απο την αγγελια??Passion fruit
εαν κουραστικές απο την καθημερινότητα και θέλεις λιγο να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις είμαι ιδανική επιλογή. Διαθέσιμη για σοβαρούς εχέμυθους άντρες, καθαριότητα και δι‐α‐κρι‐τι‐κό‐τη‐τα απαιτείται✅️ συνάντηση γίνεται στον χώρο μου✅️ Οι φωτογραφίες είναι αληθινές προσωπικές✅️. Whatsapp...kanesex.com
Πήγα εδώ πρόσφατα. Είχα όρεξη για κασκαντεριλικια μάλλον.
Το πρώτο που έχω να πω είναι ότι ο χώρος που έχει είναι κέντρο Ζωγράφου. Όποιος έχει πάει σε αυτή την περιοχή ξέρει ότι πάρκινγκ δεν θα βρει ούτε με αίτηση. Εγώ σαν καλός μαλακας παρότι την είχα ψυλιαστει πήρα αμάξι. Αφού οδήγησα ένα μισάωρο, το σποτέλεσμα ήταν να παρκάρω παράνομα σε λεωφόρο δίπλα μεν στο σπίτι, ένα μισάωρο μετά δε.
Ο χώρος αυτός κάθε αυτός είναι ένα υπόγειο σε στενό δίπλα σε πολυσύχναστη λεωφόρο.
Από κει και πέρα. Ωραίο μουνακι, ωραίο κορμάκι, περίεργα(ωραία) χαρακτηριστικά προσώπου (ασιατισα από Καύκασο μάλλον;).
Βαθύ τσιμπούκι, καλό γαμησι. Μέχρι εκεί. Για 30' στα 60 είναι οκ.
Για παραπάνω όχι γιατί πολύ απλά έχει μόνο έξτρα (+30 η μάπα, +30 rimming κλπ). Πρωκτικό δεν κάνει. Αν κλείσεις ώρα (100) καλύτερα να το κάνεις με τύπισσα που τα cim κλπ δεν θα τα έχει έξτρα.
Καθαρή πάντως (αλλάζει σεντόνια σε κάθε ραντεβού, πλυντήριο λειτουργει μόνιμα απ' ότι κατάλαβα).
ΜΗΝ πάτε με αμάξι.
εσυ τωρα γιατι θιχτηκες?τώρα αυτό το θεωρείς αστείο ?
Καλησπέρα φίλε μου στείλε μου μήνυμα ενδιαφέρομαι έχω να το αλλάξουμεεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Εχει καμια σχεση με αυτες τις φωτος απο την αγγελια??Passion fruit
εαν κουραστικές απο την καθημερινότητα και θέλεις λιγο να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις είμαι ιδανική επιλογή. Διαθέσιμη για σοβαρούς εχέμυθους άντρες, καθαριότητα και δι‐α‐κρι‐τι‐κό‐τη‐τα απαιτείται✅️ συνάντηση γίνεται στον χώρο μου✅️ Οι φωτογραφίες είναι αληθινές προσωπικές✅️. Whatsapp...kanesex.com
Πήγα εδώ πρόσφατα. Είχα όρεξη για κασκαντεριλικια μάλλον.
Το πρώτο που έχω να πω είναι ότι ο χώρος που έχει είναι κέντρο Ζωγράφου. Όποιος έχει πάει σε αυτή την περιοχή ξέρει ότι πάρκινγκ δεν θα βρει ούτε με αίτηση. Εγώ σαν καλός μαλακας παρότι την είχα ψυλιαστει πήρα αμάξι. Αφού οδήγησα ένα μισάωρο, το σποτέλεσμα ήταν να παρκάρω παράνομα σε λεωφόρο δίπλα μεν στο σπίτι, ένα μισάωρο μετά δε.
Ο χώρος αυτός κάθε αυτός είναι ένα υπόγειο σε στενό δίπλα σε πολυσύχναστη λεωφόρο.
Από κει και πέρα. Ωραίο μουνακι, ωραίο κορμάκι, περίεργα(ωραία) χαρακτηριστικά προσώπου (ασιατισα από Καύκασο μάλλον;).
Βαθύ τσιμπούκι, καλό γαμησι. Μέχρι εκεί. Για 30' στα 60 είναι οκ.
Για παραπάνω όχι γιατί πολύ απλά έχει μόνο έξτρα (+30 η μάπα, +30 rimming κλπ). Πρωκτικό δεν κάνει. Αν κλείσεις ώρα (100) καλύτερα να το κάνεις με τύπισσα που τα cim κλπ δεν θα τα έχει έξτρα.
Καθαρή πάντως (αλλάζει σεντόνια σε κάθε ραντεβού, πλυντήριο λειτουργει μόνιμα απ' ότι κατάλαβα).
ΜΗΝ πάτε με αμάξι.
και εγω θα ηθελα τηλεφωνο αν σου ευκολο, ευχαριστω πολυΔες πμ νικος 529 (να είσαι καλά ).
Aυτη είναι.Εχει καμια σχεση με αυτες τις φωτος απο την αγγελια??